QUOTE(Asseni @ 2010 12 16, 10:06)
Elentari, gali buti 2 priezastys
1. baltas sokoladas stingsta ilgiau nei juodas del didesnio riebalu kiekio jame. Ir ta tvorele ant torto su popieriumi reikia laikyti ilgiau saldytuve nei su juodu sokoladu.
2. baltas sokoladas labai greitai reaguoja i siluma. Popieriu reikia nuimti gan greitai ir geriausiai saltoje vietoje, tame paciame saldytuve. Nes ploni sujungimai is kart tirpsta, jeigu pagauna per daug silumos. Bet jeigu popierius tvarkingai ir greitai nuimtas, tai tvorele stoves gerai, su ja nieko neatsitiks
Greičiausiai taip viskas ir bus, abi priežastys. Ir tikrai nuo menkiausio akimirkos prisilietimo tirpo, linko iš karto toj vietoje. Na, gal kada dar pabandysiu, tai atsižvelgsiu į tai, kad reikia ilgiau pašaldyt, labai ačiū
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 16, 10:12)
QUOTE(laimiene @ 2010 12 16, 10:24)
Elentari, sveikinu su gimtadieniu. gera dovana sau.
Monikute, Laimiene, ačiū labai
QUOTE(rivera @ 2010 12 16, 11:17)
Uztai balta sokolada man istirpint garu vonelej pragaras. Sito veiksmo labiausiai bijau, nes daznai jis netirpsta o galiausiai pradeda susokinet i gabalus, nes perkaista (bent taip as suprantu).
Man tirpo kuo puikiausiai. Maišiau neatsitraukdama ištisai ir tik ištirpo viskas iki paskutinės kruopelės ir nukėliau nuo garų, viskas kuo puikiausiai. Man regis, buvau mačius, kad Glacee, jei neklystu, baltajį patarė tirpinti iš vis ne ant garų, o dubenį įstačius į šiltą, net ne labai karštą, vandenį, ir nuolat maišant tirpinti, tai užtruktų tikrai ilgiau, bet tikrai neperkaitintumėt, nors aš ir taip neperkaitinau, puikiai gavosi