QUOTE(Asseni @ 2010 12 16, 10:06)

, oj, ne. Tikrai buna puokstu ir gan daznai, kad paskutine vos minute sugalvoju ka galima padaryt, kad pataisyt visa reikala
Elentari, gali buti 2 priezastys
1. baltas sokoladas stingsta ilgiau nei juodas del didesnio riebalu kiekio jame. Ir ta tvorele ant torto su popieriumi reikia laikyti ilgiau saldytuve nei su juodu sokoladu.
2. baltas sokoladas labai greitai reaguoja i siluma. Popieriu reikia nuimti gan greitai ir geriausiai saltoje vietoje, tame paciame saldytuve. Nes ploni sujungimai is kart tirpsta, jeigu pagauna per daug silumos. Bet jeigu popierius tvarkingai ir greitai nuimtas, tai tvorele stoves gerai, su ja nieko neatsitiks
Uztai balta sokolada man istirpint garu vonelej pragaras. Sito veiksmo labiausiai bijau, nes daznai jis netirpsta o galiausiai pradeda susokinet i gabalus, nes perkaista (bent taip as suprantu).
Kol nesusoke i temuke savaitgaliniai grazuoliai tortukai

. atnesu savo negrazuoli anytos torta (skirtas anytai)

. Vidus citrinine aviete
Nepavyko man piesimas aisingu, nezinau ar per storai pripaisiau ar teptuko ilgesniais sereliais reikia, ar slapiau piest. Faktas reiks dar bandyt ir bandyt iki norimo rezultato.