aciu DIDELIAUSIAS Asseni
QUOTE(Asseni @ 2010 12 16, 10:06)
Elentari, gali buti 2 priezastys
1. baltas sokoladas stingsta ilgiau nei juodas del didesnio riebalu kiekio jame. Ir ta tvorele ant torto su popieriumi reikia laikyti ilgiau saldytuve nei su juodu sokoladu.
2. baltas sokoladas labai greitai reaguoja i siluma. Popieriu reikia nuimti gan greitai ir geriausiai saltoje vietoje, tame paciame saldytuve. Nes ploni sujungimai is kart tirpsta, jeigu pagauna per daug silumos. Bet jeigu popierius tvarkingai ir greitai nuimtas, tai tvorele stoves gerai, su ja nieko neatsitiks
1. baltas sokoladas stingsta ilgiau nei juodas del didesnio riebalu kiekio jame. Ir ta tvorele ant torto su popieriumi reikia laikyti ilgiau saldytuve nei su juodu sokoladu.
2. baltas sokoladas labai greitai reaguoja i siluma. Popieriu reikia nuimti gan greitai ir geriausiai saltoje vietoje, tame paciame saldytuve. Nes ploni sujungimai is kart tirpsta, jeigu pagauna per daug silumos. Bet jeigu popierius tvarkingai ir greitai nuimtas, tai tvorele stoves gerai, su ja nieko neatsitiks
Greičiausiai taip viskas ir bus, abi priežastys. Ir tikrai nuo menkiausio akimirkos prisilietimo tirpo, linko iš karto toj vietoje. Na, gal kada dar pabandysiu, tai atsižvelgsiu į tai, kad reikia ilgiau pašaldyt, labai ačiū
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 16, 10:12)
QUOTE(laimiene @ 2010 12 16, 10:24)
Elentari, sveikinu su gimtadieniu. gera dovana sau.
Monikute, Laimiene, ačiū labai
QUOTE(rivera @ 2010 12 16, 11:17)
Uztai balta sokolada man istirpint garu vonelej pragaras. Sito veiksmo labiausiai bijau, nes daznai jis netirpsta o galiausiai pradeda susokinet i gabalus, nes perkaista (bent taip as suprantu).
Man tirpo kuo puikiausiai. Maišiau neatsitraukdama ištisai ir tik ištirpo viskas iki paskutinės kruopelės ir nukėliau nuo garų, viskas kuo puikiausiai. Man regis, buvau mačius, kad Glacee, jei neklystu, baltajį patarė tirpinti iš vis ne ant garų, o dubenį įstačius į šiltą, net ne labai karštą, vandenį, ir nuolat maišant tirpinti, tai užtruktų tikrai ilgiau, bet tikrai neperkaitintumėt, nors aš ir taip neperkaitinau, puikiai gavosi QUOTE(keno @ 2010 12 16, 12:11)
sveikos brangutes
(jus visos man tikrai brangios,nes as mokausi is jusu
)ar galite man "blond hair"patarti,t.y.atsakyti:ar galima rafaelo puosti BEZE,nes jis toks slapias,ar ji nepasileis?
nes man BEZE labiausiai patinka 
QUOTE(keno @ 2010 12 16, 15:06)
puošiau ir viskas gavosi
QUOTE(Wilka @ 2010 12 16, 11:20)
o kodel nebuvo vieso pamokymo
laba vakara
as su tokiu klausimuku
kadangi torto gamybai dar niekaip nesusikaupiu,tai kaledom kepti planuoju Zebriuka
bet noreciau ji bent apipavidalinti kazkaip graziau
ka patartumete?kokia mase ji galeciau aplipdyti? ant virsaus kokiu zuikiu ar dar ko nulipdyciau is pastilazo...
na,lauksiu patarimu
as su tokiu klausimuku
na,lauksiu patarimu
QUOTE(laimiene @ 2010 12 16, 23:06)
o kodel nebuvo vieso pamokymo
negi praziopsojau, nes man irgi aktualu tie pingvinai
Mes per skype aptarem... kas neaisku klausk, paaiskinsiu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 09:06)
Mes per skype aptarem... kas neaisku klausk, paaiskinsiu
siandien pati padariau torta su pingvinais, veliau ikelsiu, dabar einu darbuotis 
Smalsumo vedina norejau paklaust kuom baigesi torto gamyba dukrytei
sveikos
rodausi su svo pusantros dienos darbu
viduje negriukas pagal mamos recepta (cipciuko dar nemacius tai negaliu pasakyt ar tas pats) perteptas sokolado, riesutu ir karameles sluoksniais. vesiu i darzeli, eglutei, o pas juos jokiu tortu su kremais nepriima, tai ir mase daziau su 'mix-fix' kakava, granules prastai sumaliau, tai matosi faktura
cia kaledinis zaisliukas turejo but
barbytes viduje mano israstas biskvitukas perteptas gietinele (ir skanu ir bokstus kaip is meducio galima statyt
) o dengiau dar vienu savo eksperimentu, nes mases dazytos su 'mix-fix' faktura nepatiko, tai pertriniau pati 'mix-fix' ir dariau vien is jo, pagal meian mase su cukraus sirupu. gavosi labai skani sokoladine mase, tik padariau klaida kociojau ant cukraus pudros, tai nukrapstyt ne visur pavyko
ir piesti aisingu nesiseke, neturiu antgalio tai per imaute variau, rankos drebejo, tai teko pirma bandyma nuvalyti ir piesti per naujo, bet gavosi dar baisiau, bet nebevaliau, krikstaduktei darau tai nesupyks. labai nusivyliau savim sioje barbeje, nes 4 metus vda kostiumo dizaino mokinaus
toks pat negriukas, dengtas meian mase su cukraus sirupu ir pries tai ivardintu masiu likuciais, nelabai patenkinta ir situo savo apipavidalinimu, per plonai iskociojau mase, persisviecia, bet spalva labai grazi, tokia kremine geltona
draugei
rodausi su svo pusantros dienos darbu
viduje negriukas pagal mamos recepta (cipciuko dar nemacius tai negaliu pasakyt ar tas pats) perteptas sokolado, riesutu ir karameles sluoksniais. vesiu i darzeli, eglutei, o pas juos jokiu tortu su kremais nepriima, tai ir mase daziau su 'mix-fix' kakava, granules prastai sumaliau, tai matosi faktura
cia kaledinis zaisliukas turejo butbarbytes viduje mano israstas biskvitukas perteptas gietinele (ir skanu ir bokstus kaip is meducio galima statyt
toks pat negriukas, dengtas meian mase su cukraus sirupu ir pries tai ivardintu masiu likuciais, nelabai patenkinta ir situo savo apipavidalinimu, per plonai iskociojau mase, persisviecia, bet spalva labai grazi, tokia kremine geltona
draugei
QUOTE(airius @ 2010 12 17, 10:03)
Ryt bus aisku... gal bus valgomas, bet faktas, kad taip stengiausi, o kremas ne toks gavosi
Tuo paciu ir parodysiu.
Griliazinis tortas, pastilazas. Pingvinukai marcipaniniai. Namelis tuscias. Vaizdas man patinka visai
julioske, saunuole, kad radau buda issiversti be dazu.
O del aisingo... Jis pas tave perskystas, del to nelabai sekesi piest.
O del aisingo... Jis pas tave perskystas, del to nelabai sekesi piest.
Rugiagele,labai jau simpatiski tie tavo pingvinukai,copy-paste
o apibarstei cukraus pudra ar kokoso drozlemis?







