Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(tviga @ 2010 12 08, 18:44)
ačiū mergaitės, o gal kuri žinot pavadinimą tos mano pirmosios (nes kai pirkau tai kvite falenopsis parašė)  doh.gif
ir šitos labai gražios  thumbup.gif

Beallara Peggy Ruth Carpenter 'Morning Joy' mirksiukas.gif Va
Atsakyti
nastanka, nu tikrai visos nerealios wub.gif wub.gif

aš jau taip pasiilgau žiedų bigsmile.gif

Beje, nu negražūs man tie minimarkai... Iki šiol doh.gif doh.gif doh.gif kažkoks bandos jausmas kai visos klykaut pradėjot, pagalvojau, kad ir man jo gal reiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nastanka,nu laimikiai tai superiniai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Pokahonta,Kaisiadoryse yra maxima,bet ji vieno x. Geliu beveik niekada nebuna,o ka jau kalbeti apie orchytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 08, 18:48)
Beallara Peggy Ruth Carpenter 'Morning Joy'  mirksiukas.gif Va

ačiū aciuks.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 08, 18:48)
Beje, nu negražūs man tie minimarkai... Iki šiol  doh.gif  doh.gif  doh.gif kažkoks bandos jausmas kai visos klykaut pradėjot, pagalvojau, kad ir man jo gal reiktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man tai gražūs, jau senokai noriu jo, net vyrui daviau instrukcijas, kad kai tokį pamatys būtinai pirktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 08, 18:48)
Beje, nu negražūs man tie minimarkai... Iki šiol  doh.gif  doh.gif  doh.gif kažkoks bandos jausmas kai visos klykaut pradėjot, pagalvojau, kad ir man jo gal reiktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skonio reikalas mirksiukas.gif

QUOTE(tviga @ 2010 12 08, 18:52)
ačiū  aciuks.gif
o man tai gražūs, jau senokai noriu jo, net vyrui daviau instrukcijas, kad kai tokį pamatys būtinai pirktų  biggrin.gif

Jau su tais vyrais....saviškiui irgi instrukciją daviau vienai orchei, jei užmatys....ale netikiu, kad kiekvieną kart žiūri parduotuvėje wacko.gif bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 08, 19:57)
Skonio reikalas  mirksiukas.gif

tai žinoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 08, 18:57)
Jau su tais vyrais....saviškiui irgi instrukciją daviau vienai orchei, jei užmatys....ale netikiu, kad kiekvieną kart žiūri parduotuvėje  wacko.gif  bicycle.gif

drinks_cheers.gif maniškis kažkada orchidėjas su telefonu parduotuvėje nusifotografavo, nes stovėjau ir žiūrėjau į jas ilgai ir pasakiau kad tokių dar neturiu. Tai jis apsidraudė, foto pasidarė, nes kitaip tai sako nežinau į ką ten žiūrėt kai reikės pirkt
Atsakyti
Pramones Maximoj mini marku nera.
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 12 07, 23:57)
jei kam laabai reikia varysiu ir ryt, galiu uzgriebt. buvo visokiu baltu maziukais ziedukais, bet kur yra mini mark tikrai skiriu mirksiukas.gif

Turbut pavelavau, jei dar rasi man gal galetum paimti man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2010 12 08, 18:20)
Tokių, gal labiau į oranžinę spalvą mačiau pramonės maximoj, ne vieną

tai ne tokios te rolleyes.gif
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 08, 18:28)
3 ziedstebiai 

aina sau wub.gif grooooožis wub.gif
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 08, 18:36)
O cia dar pries trys dienas pirkau:

thumbup.gif
QUOTE(rodostoma @ 2010 12 08, 18:48)
Pokahonta,Kaisiadoryse yra maxima,bet ji vieno x

mmmmm, gaila unsure.gif
Atsakyti
o aš viešai prisipažinsiu, kad kažkuri čia gyrėsi phal su raudonais taškuotais žiedais. ir man nu TAIP užstrigo tie žiedeliai, kad ko gero... nesusilaikysiu ir nusipirksiu doh.gif aš tokių labai retai, bet vis užmatau maximoje. tikiuos tik, kad rasiu, kai aglą gausiu ir galėsiu pirkt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 08, 19:28)
Prasom  biggrin.gif
3 ziedstebiai  wub.gif

net apsiseilejau ..kokia kaina ar daugiau nebuvo...
tviga palenopsis labai grazus..noreciau tokio. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tviga @ 2010 12 08, 19:52)
o man tai gražūs, jau senokai noriu jo, net vyrui daviau instrukcijas, kad kai tokį pamatys būtinai pirktų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as savajam rodziau jai pamatytu kad zinotu kad man tokio reikia... biggrin.gif deje neiesko turbut... g.gif
Papildyta:
merginos kur klaipedoj daugiausia ir pigiausios orhidejos...nusimato kelione..vyras visusr neves itariu ..taip vietos mazai...
Atsakyti