dar gal kur gelytem akcijos...

o Kaune Aleksote kas nors šiandien buvo? Gal ten mini markų yra

Nastanka, aaa, nerealu
labai gražios gėlės
kiek minimarkas kainavo?
evers, aš tai dažniausiai Ermitaže knisuosi, nes būna nemažai nukainuotų (bet čia kaip pasiseks), dar Banginio Senukuose bei Akropolio Maximoje. Gal grynos klaipėdieties galės pasigirti slaptom vietelėm?
Aš savaitgalį buvau Akropolio Maximoj, tai buvo nemažai įvairių gėlelių, bet nepirkau, laukiu gimtadienio, jau dvi užsiprašiau
Gal ir į mūsų kraštą atveš dailių gėlių
noriu minimark, karvytės, geltonos... daug visko aš noriu

evers, aš tai dažniausiai Ermitaže knisuosi, nes būna nemažai nukainuotų (bet čia kaip pasiseks), dar Banginio Senukuose bei Akropolio Maximoje. Gal grynos klaipėdieties galės pasigirti slaptom vietelėm?

QUOTE(mocha @ 2010 12 08, 21:10)
Nastanka, aaa, nerealu
labai gražios gėlės
kiek minimarkas kainavo?
Aš savaitgalį buvau Akropolio Maximoj, tai buvo nemažai įvairių gėlelių, bet nepirkau, laukiu gimtadienio, jau dvi užsiprašiau
Gal ir į mūsų kraštą atveš dailių gėlių
noriu minimark, karvytės, geltonos... daug visko aš noriu

as ir dar daugybes noriu..be to finansai neleidzia,sventes ir taip daug reikalauja,o dar reiketu priestata statyt..

Papildyta:
aisku geriausia rast butu geru nukainuotu, ermitaze kazko mazai..kiek ziuredavau beveik nieko nebent isperka greit,nepataikau...
O as rami, nes kolkas viska turiu, ka atveza

o aš nerami
nes į kokią nors parduotuvę pateksiu tik penktadienį ir liks man tik baltos ir alyvinės

QUOTE(evers @ 2010 12 08, 20:22)
as ir dar daugybes noriu..be to finansai neleidzia,sventes ir taip daug reikalauja,o dar reiketu priestata statyt.. 
Papildyta:
aisku geriausia rast butu geru nukainuotu, ermitaze kazko mazai..kiek ziuredavau beveik nieko nebent isperka greit,nepataikau...

Papildyta:
Išperka labai staigiai

Vilniaus Ermitaže šeštadienį pilna pristatyta nukainuotų cimbidžių dar su žiedynais, iki 30lt kaina, sukinėjaus ratu gal 10 minučių, bet neišdrysau pirkti, dar reikia pasiskaityt

baltu ermitaze esu daug maciusi,bet turiu nebenoriu,o vandu irgi esu nukainuotu maciusi geros bukles,bent jau saknu gausybe turejo...kazko man labiausiai palenopsiai,turbut todel kad ziedu lengviausiai-greiciausiai sulaukt...kazko tik klaipedoj ermitaze ziuredavau,dar akropolio maximoj..kitur nesu ziurejusi tad ir klausineju kur ju daugiausia.o daugiau ar banginyj ar akropolio maximoj...

ryt aplankysiu mola

kaip ta mini mark atrodo?

Mocha, evers, Minimarkas kainavo kaip paprastas Phalaenopsis 14,99
Deja, buvo vienintelis. Pries keleta dienu ten pat buvo ir geltona karvute
Rytoj gal pasiseks patekti i Ermitaza, siandien turejo buti naujas uzvezimas, tai jei ka pamatysiu, pranesiu
Papildyta:
Paziurek 11 .psl

Rytoj gal pasiseks patekti i Ermitaza, siandien turejo buti naujas uzvezimas, tai jei ka pamatysiu, pranesiu

Papildyta:
QUOTE(Rožinė @ 2010 12 08, 21:55)
Paziurek 11 .psl

Yahooooooooo
ir aš turiu mini marką, esu davolna per visą pilvą, sėdžiu visa išsišiepusi, turėtu ir jum matytis

ir aš turiu mini marką, esu davolna per visą pilvą, sėdžiu visa išsišiepusi, turėtu ir jum matytis