Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

dar gal kur gelytem akcijos... ax.gif
Atsakyti
o Kaune Aleksote kas nors šiandien buvo? Gal ten mini markų yra ax.gif
Atsakyti
Nastanka, aaa, nerealu biggrin.gif labai gražios gėlės bigsmile.gif kiek minimarkas kainavo? ax.gif
evers, aš tai dažniausiai Ermitaže knisuosi, nes būna nemažai nukainuotų (bet čia kaip pasiseks), dar Banginio Senukuose bei Akropolio Maximoje. Gal grynos klaipėdieties galės pasigirti slaptom vietelėm? blush2.gif Aš savaitgalį buvau Akropolio Maximoj, tai buvo nemažai įvairių gėlelių, bet nepirkau, laukiu gimtadienio, jau dvi užsiprašiau cool.gif biggrin.gif Gal ir į mūsų kraštą atveš dailių gėlių wub.gif noriu minimark, karvytės, geltonos... daug visko aš noriu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 08, 21:10)
Nastanka, aaa, nerealu biggrin.gif labai gražios gėlės bigsmile.gif kiek minimarkas kainavo? ax.gif
evers, aš tai dažniausiai Ermitaže knisuosi, nes būna nemažai nukainuotų (bet čia kaip pasiseks), dar Banginio Senukuose bei Akropolio Maximoje. Gal grynos klaipėdieties galės pasigirti slaptom vietelėm? blush2.gif Aš savaitgalį buvau Akropolio Maximoj, tai buvo nemažai įvairių gėlelių, bet nepirkau, laukiu gimtadienio, jau dvi užsiprašiau cool.gif  biggrin.gif Gal ir į mūsų kraštą atveš dailių gėlių wub.gif noriu minimark, karvytės, geltonos... daug visko aš noriu rolleyes.gif  wub.gif

as ir dar daugybes noriu..be to finansai neleidzia,sventes ir taip daug reikalauja,o dar reiketu priestata statyt.. doh.gif
Papildyta:
aisku geriausia rast butu geru nukainuotu, ermitaze kazko mazai..kiek ziuredavau beveik nieko nebent isperka greit,nepataikau...
Atsakyti
O as rami, nes kolkas viska turiu, ka atveza smile.gif
Atsakyti
o aš nerami biggrin.gif nes į kokią nors parduotuvę pateksiu tik penktadienį ir liks man tik baltos ir alyvinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 08, 20:22)
as ir dar daugybes noriu..be to finansai neleidzia,sventes ir taip daug reikalauja,o dar reiketu priestata statyt.. doh.gif
Papildyta:
aisku geriausia rast butu geru nukainuotu, ermitaze kazko mazai..kiek ziuredavau beveik nieko nebent isperka greit,nepataikau...

Išperka labai staigiai smile.gif kiek buvau, tai mačiau nemažai moterų besisukinėjančių prie nukainuotų tai ir nesistebiu smile.gif Savaitgalį kai buvau, tai buvo trys vandos po 59 litus, bulvinių (cambrių turbūt, nežinau), dendrobiumų ir baltų falenopsių, kurių jau aš nebenoriu smile.gif įtariu, kad jau patvarkyta viskas biggrin.gif
Vilniaus Ermitaže šeštadienį pilna pristatyta nukainuotų cimbidžių dar su žiedynais, iki 30lt kaina, sukinėjaus ratu gal 10 minučių, bet neišdrysau pirkti, dar reikia pasiskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
baltu ermitaze esu daug maciusi,bet turiu nebenoriu,o vandu irgi esu nukainuotu maciusi geros bukles,bent jau saknu gausybe turejo...kazko man labiausiai palenopsiai,turbut todel kad ziedu lengviausiai-greiciausiai sulaukt...kazko tik klaipedoj ermitaze ziuredavau,dar akropolio maximoj..kitur nesu ziurejusi tad ir klausineju kur ju daugiausia.o daugiau ar banginyj ar akropolio maximoj... g.gif
Atsakyti
ryt aplankysiu mola cool.gif
Atsakyti
kaip ta mini mark atrodo? blush2.gif
Atsakyti
Mocha, evers, Minimarkas kainavo kaip paprastas Phalaenopsis 14,99 thumbup.gif Deja, buvo vienintelis. Pries keleta dienu ten pat buvo ir geltona karvute smile.gif
Rytoj gal pasiseks patekti i Ermitaza, siandien turejo buti naujas uzvezimas, tai jei ka pamatysiu, pranesiu topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(Rožinė @ 2010 12 08, 21:55)
kaip ta mini mark atrodo? blush2.gif

Paziurek 11 .psl ax.gif
Atsakyti
Yahooooooooo assa.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

ir aš turiu mini marką, esu davolna per visą pilvą, sėdžiu visa išsišiepusi, turėtu ir jum matytis biggrin.gif
Atsakyti