Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(nila_ks @ 2010 12 08, 21:02)
Yahooooooooo  assa.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

ir aš turiu mini marką, esu davolna per visą pilvą, sėdžiu visa išsišiepusi, turėtu ir jum matytis  biggrin.gif

kaip smagu thumbup.gif aš gal irgi ryt į paieškas išsiruošiu, jei nieks nesutrukdys
Atsakyti
apžiūra buvo nuo Laukininkų galo, radau Akropolį, deja paskutinis ir kaina nerealiai maža smile.gif

Linkiu rasti, gal bus Miško kvartale dar

Rytoj pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 08, 22:21)
galvojau kad brangesni..pav kaip doritaenopsis aida, kazkada buvo dvi svajones doritaenopsis aida bei mini mark...jau viena turiu bereikia mini marko...tad klaipedietes neispirkit kai dar bus..palikit ir kaimui... biggrin.gif

mano irgi tokios pat svajones, irgi turiu doritaenopsis aida ir noriu mini mark, tai ir man kasnors tyliai pasakykit kur yra Vilniuje pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 08, 21:24)
apžiūra buvo nuo Laukininkų galo, radau Akropolį, deja paskutinis ir kaina nerealiai maža  smile.gif

Linkiu rasti, gal bus Miško kvartale dar

Rytoj pasirodysiu  mirksiukas.gif

Miško Maximoj? ax.gif ar kokioj kitoj.
Aš jum baltai pavyyyydžiu biggrin.gif
Ryt nusimato vizitas į Klaipėdą, tai jau dėsiu per visas didžiąsias... cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 12 08, 20:33)
baltu ermitaze esu daug maciusi,bet turiu nebenoriu,o vandu irgi esu nukainuotu maciusi geros bukles,bent jau saknu gausybe turejo...kazko man labiausiai palenopsiai,turbut todel kad ziedu lengviausiai-greiciausiai sulaukt...kazko tik klaipedoj ermitaze ziuredavau,dar akropolio maximoj..kitur nesu ziurejusi tad ir klausineju kur ju daugiausia.o daugiau ar banginyj ar akropolio maximoj... g.gif

Banginio Senukuose nieko naujo ir gero, nebent užvežė kąnors (aš seniai buvau), Banginio Maximoj net neužmačiau, bet įtariu darysiu reviziją ir ten. Bet daugiau manau akropolio Maximoje nei banginio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 08, 21:54)
Miško Maximoj? ax.gif ar kokioj kitoj.
Aš jum baltai pavyyyydžiu biggrin.gif
Ryt nusimato vizitas į Klaipėdą, tai jau dėsiu per visas didžiąsias... cool.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Banginio Senukuose nieko naujo ir gero, nebent užvežė kąnors (aš seniai buvau), Banginio Maximoj net neužmačiau, bet įtariu darysiu reviziją ir ten. Bet daugiau manau akropolio Maximoje nei banginio mirksiukas.gif

Aha Miško Maximoj, dar viena tikimybė ir Banginio Maximoj, ten nežiūrėjau smile.gif Sėkmės paieškose mirksiukas.gif
Kaip smagu, kad klaipėdiečių atsirado thumbup.gif Kuo daugiau, tuo linksmiau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 08, 18:28)
Prasom  biggrin.gif
3 ziedstebiai  wub.gif

suuuuper biggrin.gif

man reikia geltonos karvutės.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 08, 18:48)
Beje, nu negražūs man tie minimarkai... Iki šiol  doh.gif  doh.gif  doh.gif kažkoks bandos jausmas kai visos klykaut pradėjot, pagalvojau, kad ir man jo gal reiktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 08, 21:03)
ale ir minimarkligė  lotuliukas.gif

Man tai labai gražūs, oranžinė spalva mane veža, seniai norėjau tokio, tai va turiu, daba rami biggrin.gif

Čia tas pats kaip su black jak ir debora, visos pamišusios dėl jų, o man deboros, neperdaugiausiai ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 08, 22:03)
ale ir minimarkligė  lotuliukas.gif

visiška.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reik karantiną paskelbt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 08 gruodžio 2010 - 22:34
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 08, 22:31)
visiška....  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
reik karantiną paskelbt?  g.gif

hihihi.gif
nieko nepadarysi, nepagydomi ligoniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 08 gruodžio 2010 - 22:33
škic, ligoniai, manęs neapkrėskit savo bacilom schmoll.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 08, 22:25)
o man deboros, neperdaugiausiai  ax.gif smile.gif

o aš nusipirkau net nežinodama, kad tokia blush2.gif
gyveni žmogus ir mokaisi biggrin.gif

man tai labai tas mini mark'as wub.gif o ir nieko morkavo dar neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš to mini marko blush2.gif
Bet kol kas džiaugiuos ir savo taškute pražydusia.Tik nukrito keli pumpurai,jaučiu čia MB pasistengė ,kai kambarį gerai pravėdino.
user posted image
Atsakyti