Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

evers, simpatiški naujokai biggrin.gif jaučiu naminiai žiedai bus super smile.gif
Atsakyti
Evers, žinokit vakar daviausi po Klaipėdą, ir mano didžiam nusivylimui, niekur mini marko neradau sad.gif buvo gražių žalių, geltonų, karvyčių, bet nepirkau iš principo biggrin.gif gal palauksiu dar, nes o gal... smile.gif
Atsakyti
evers,tavo pirmoji kaip mano miniukas ax.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 11, 09:02)
kol jūs visos svaigzzzZZZzztat dėl MM, aš gavau dovanų va ką  wub.gif

Labai gražūs žiedai wub.gif ir jei gerai pamenu tai jie tokie nemaži būna thumbup.gif

QUOTE(evers @ 2010 12 11, 13:57)
mano naujokai...nu neturejau  tai is nusivylimo negavus mini mark ciupau...tik spalvyte sio daug ryskesne violetine..nepagauna mano fotikas jos nor tu ka...

Fainuoliai naujokai thumbup.gif aš tai vis atsilaikau, neperku paguodų, nes vis dar neprarandu vilties mini marką surasti ax.gif
Atsakyti
mano naujokai...
bet vis dar svajoju kad kokia merginas parasys kad kur klaipedoj mini marku yra... 4u.gif

gražūs naujokai wub.gif

Jeigu užmatysiu, tai tikrai paimsiu tau mirksiukas.gif Žiūrėjau Ermitaže, nebuvo. O tai Palangos maximoj žiūrėjai, ar ne pro ten važiuoji, dar ir Kretingą gali praskanuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 11, 15:14)
evers, simpatiški naujokai  biggrin.gif jaučiu naminiai žiedai bus super  smile.gif

aš lygiai taip pat galvoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 11, 09:02)
kol jūs visos svaigzzzZZZzztat dėl MM, aš gavau dovanų va ką  wub.gif

[

Gražuuuu wub.gif Turėjau kažkada tokią baltą,neišsaugojau,daugiauneperku ,tik iš tolo pasigrožiu.
mano naujokai...

Šaunūs naujokai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 11, 16:39)
evers,tavo pirmoji kaip mano miniukas  ax.gif  thumbup.gif  4u.gif

kazkas toki buvo anksciau rodes..tik ten foto buvo kaip naturoj tamsesnis..man nesigauna...o miniuka irgi toki buvau pasiemusi bet prie kasos apsigalvojau,ir pasiemiau kita nukainuota pastelini.. rolleyes.gif
vyras, brolis daznai klaipedoj buna jai ka suktelkit.. ax.gif (cia del MM)..
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 11, 15:11)
Sitas tris esu nugalabijus  blush2.gif grazios jos labai, bet dabar tik is tolo i jas ziuriu...

As irgi tiek pat nugalabijau, nesisekaman ju augint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2010 12 10, 21:08)
čia iškrypimas?  blink.gif

user posted image

Koks fainas! wub.gif

QUOTE(evers @ 2010 12 11, 14:57)
bet vis dar svajoju kad kokia merginas parasys kad kur klaipedoj mini marku yra... 4u.gif

Vakar ziurejau Akropolio Maximoj, siandien Banginio, deja nebuvo MM, jau galvoja, jei ka, ciupsiu kam nors.. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 12 11, 20:27)
As irgi tiek pat nugalabijau, nesisekaman ju augint blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 11, 19:29)
Koks fainas!  wub.gif
Vakar ziurejau Akropolio Maximoj, siandien Banginio, deja nebuvo MM, jau galvoja, jei ka, ciupsiu kam nors..  rolleyes.gif

pačiupkit man, jei pamatysit, aš skolinga neliksiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 11, 22:49)
pačiupkit man, jei pamatysit, aš skolinga neliksiu mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Kad tik kur pagaut doh.gif
Atsakyti