Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

nu jei kur užmatysite, tai prigriebkit. Pati dar rytoj prašturmuosiu, gal bus. smile.gif pranešiu žinias ar ką gero rasiu
Atsakyti
Oij liga ligelė siautėja dėl mini markų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiandien dar buvau justiniškių maximoje, tai irgi nebuvo....ermitaže irgi nėr...bet justiniškių maximoje mačiau fainulką miniuką baltą su raudonais taškeliais...
Užveže maxima...tikiu kad tuoj iki kalėdų dar daugiau užveš thumbup.gif
Atsakyti
o as vakar po visa kauna daviausi, ieskojau phalaenopsio, tai taip ir neradau tokio, kokio reikejo sad.gif jau maximose tokie prasti visi, ligoti, aplauzyti, su keliais ziedais, o ir naujokes kurias sia sav. parsitempiau dziovina pumpurus, isskyrus mini marka, nors kartu juos pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 03:11)
Oij liga ligelė siautėja dėl mini markų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Šiandien dar buvau justiniškių maximoje, tai irgi nebuvo....ermitaže irgi nėr...bet justiniškių maximoje mačiau fainulką miniuką baltą su raudonais taškeliais...
Užveže maxima...tikiu kad tuoj iki kalėdų dar daugiau užveš  thumbup.gif

smile.gif o tai vieno neuztenka? smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2010 12 12, 03:19)
o as vakar po visa kauna daviausi, ieskojau phalaenopsio, tai taip ir neradau tokio, kokio reikejo sad.gif jau maximose tokie prasti visi, ligoti, aplauzyti, su keliais ziedais, o ir naujokes kurias sia sav. parsitempiau dziovina pumpurus, isskyrus mini marka, nors kartu juos pirkau smile.gif

del dziovinamu pumpuru ir as pastebejau, nusipirkau ne per seniausiai tokia grazia su 3 ziedstiebiais, pilna pumpuru, va galvoju bus ziedu begale.. o gi ziuriu, po poros dienu vienas pumpurelis dziusta, kitas.... as kazkaip itariu kad gal tos gelytes pasaldomos kol jas atveza, arba kaip krovimo metu susala, nzn.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 12 12, 01:59)
smile.gif o tai vieno neuztenka? smile.gif))
Papildyta:
del dziovinamu pumpuru ir as pastebejau, nusipirkau ne per seniausiai tokia grazia su 3 ziedstiebiais, pilna pumpuru, va galvoju bus ziedu begale.. o gi ziuriu, po poros dienu vienas pumpurelis dziusta, kitas.... as kazkaip itariu kad gal tos gelytes pasaldomos kol jas atveza, arba kaip krovimo metu susala, nzn.. g.gif

Užtenka užtenka mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Sėdžiu dabar ir grožiuosi wub.gif
Bet juk visada norisi naujovių...o apsiperkant (ir ne tik), juk pro gėlių skyrėlį nepraeisi ramia dūšia smile.gif visada norisi apžiūrėti, o ir aptikti kažką naują....ir beja, viną per vasarą sudžiovinau gražuoliuką phaleonopsį, tai dabar neberandu tokio kokio trokštu verysad.gif
va tokio vat: user posted image

Beja, nepasigyriau....ketvirtadienį po darbo buvau užlėkusi į ermitažą, tai kol žvalgiausi po nukainuotas 'kvietkeles' pamačiau, kad macodes nukainuotas stovi lapiegęs...na ir ką....čiupau apstulbusi nė negalvodama bigsmile.gif o ir kaina 'gerulė'...kainavo 45ltl. o nukainuota 8 ltl. drinks_cheers.gif Šiek tiek 'prislobusi' buvo, ale atsinešus namo pirmu reisu į vonią ją, pagirdžiau. Įkišau į orchidariumą ir jau kitą dieną atsigavusi; dar labiau blizga lapeliai, išsitiesė visa kaip manekenė biggrin.gif Dabar tikiu, kad ji augs augs ir dar kartą augs ir laaaabai gerai pas mane.
Pakavojau ją kampe po oncidumais ir brassia rolleyes.gif Ale lapų spindesys tai tikrai užburiantis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 12 gruodžio 2010 - 02:26
ta gelyte vadinasi elegant beauty. as tokias dvi buvau pastverus nukainuotas, bet supudziau, kai saltet dienos pradejo.. o kaip gaila, tai negaliu... kai pirkau buvo su suvytusiais ziedais, bet ziedstiebiu storumas kaip pirsto... buvo tokios dideles, ir tvirtos. ex.. tikiuosi kada atsiras ermitaze dar tokiu..

p.s. dziugu kad patiko gelyte. jau prasiskleide 3 ziedelis? ilgai laukiau kada sukrutes, o kai tik sukrutejo, teko atsisveikint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 12 gruodžio 2010 - 02:38
o pas mane elegant beauty brandina naują žiedų partiją, laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 02:21)
macodes nukainuotas stovi lapiegęs...na ir ką....čiupau apstulbusi nė negalvodama  bigsmile.gif o ir kaina 'gerulė'...kainavo 45ltl. o nukainuota 8 ltl. drinks_cheers.gif

o dar liko?? man mamai reikia, ji svajoja apie tokią..
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 12 12, 02:36)
ta gelyte vadinasi elegant beauty. as tokias dvi buvau pastverus nukainuotas, bet supudziau, kai saltet dienos pradejo.. o kaip gaila, tai negaliu... kai pirkau buvo su suvytusiais ziedais, bet ziedstiebiu storumas kaip pirsto... buvo tokios dideles, ir tvirtos. ex.. tikiuosi kada atsiras ermitaze dar tokiu..

p.s. dziugu kad patiko gelyte. jau prasiskleide 3 ziedelis? ilgai laukiau kada sukrutes, o kai tik sukrutejo, teko atsisveikint smile.gif

Jep, žinau tą elegantišką gražuolę biggrin.gif Palikau vasarą bute, užpleškino karščiai, ir visa ta žodžio prasme nesuspėjau palaistyti verysad.gif
Jei kas užmatysite, rėkite garsiai....visgi sentimentai neapleidžia ties ja....

O žiedelis kitą dieną jau prasiskleidė. Šiandien beveik 'žalumas' pranykes wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 12, 09:40)
o pas mane elegant beauty brandina naują žiedų partiją, laukiu  wub.gif

Nemindom ant žaizdų cry.gif

QUOTE(zuzla @ 2010 12 12, 11:04)
o dar liko?? man mamai reikia, ji svajoja apie tokią..

Nea, neliko. Bet žinia, kad ji lepoka kvietka....
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 11:18)
Nea, neliko. Bet žinia, kad ji lepoka kvietka....

žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 02:21)
dabar neberandu tokio kokio trokštu  verysad.gif
va tokio vat: user posted image

vat nepamenu, kokiame tu mieste, bet tokių, kiek apvytusių, po 14,99 mačiau praėjusią savaitę Liepkalnio Maximoj (Vilniuj), kur pirkau savo baklažinį Black Jack.
žinai, tokiose paprastenėse maximose retesnes mažiau perka, labiau perka tradicines baltas, rožines.
Atsakyti
Tai kad situ graziu marguciu laiks nuo laiko buna. Pramones Maximoj tai tikrai. Ja dazniausiai patikrinu.
Atsakyti