Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Lerikyte 4u.gif Ačiū
QUOTE(Žanė @ 2010 12 12, 23:12)
kokiame tu mieste? nes jei yra Maxima dviejų X tai ir ten gali užvežti. nes vežta matau į 6 lygio maximas. taigi joms vienodi paskirstymai

Pas mus yra didelė ta Maxima(tiksliau dvi didelės),bet ten amžiais tas pats per tą patį doh.gif toks vaizdas,kad be baltų ir kelių kitų yprastų spalvų,kitokios neegzistuoja.Tad perku dažniausiai turguj,ar kokioj parduotuvėj gėlių,kur kainos aišku doh.gif O gyvenu Marijampolėj smile.gif Vieną kart užklausiau tokioj gėlių parduotuvėj:kodėl neatsivežat kitokių orchidėjų,tik phal ir tai tik balti,alyviniai.O ji man ir sako,nu tai mes jums galim parvežt biggrin.gif užsakyt...Tai taip,aš manau kad gali,bet tai ne tas pats kai gali rinktis iš pilno padėklo,o kur iš 1-3 gėlių smile.gif Ech...kaimas ir yra kaimas biggrin.gif
Atsakyti
Ta atseit rytietiska orchideja realiai yra is Olandijos, zvilgtelkit, bus kazkuri is tokiu:
http://www.orientald.../gall_phal.html

Labai noretusi geltona vandute pamatyt dienos sviesoj nufotkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 12, 19:12)
ziedai buvo balti..

O aš jus mačiau, vaikščiojot Ermitaže kaip saldainį rankose turėdama biggrin.gif

QUOTE(mocha @ 2010 12 12, 21:25)
Šilutės pl. Maximoj priešais Klaipėdos kranus,

Chm g.gif , aš ten buvau ir nieko nemačiau, gal naujų užsivežė g.gif
Atsakyti
Matomai naujų užvežė smile.gif ir užtikau biggrin.gif nors ten gėlių labai mažai buvo šiaip..
Atsakyti
oo nila_ks, kokia ta lietuva maža biggrin.gif gėda net pasidarė ax.gif labai man patiko ji, šaknis pamačiau tai tokios didelės, ir taip nuotaika pakilo biggrin.gif o aš dar maniau kad čia klaipėdiečių beveik ir nėra blush2.gif
Atsakyti
nu,merginos,jus ir duodat!kaip smagu,visos susikoperave,viena kitai bedoje padedat lotuliukas.gif kaledos,stebuklu metas!uch,ir as vel jau kazko uzsimaniau..
Atsakyti
Beje tam pačiam Klaipėdos ermitaže mačiau daug orchidėjų nukainuotų po aštuonis litus, bet šaknys geros, žiedai irgi dar puse velnio ir baisiai daug jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 12 12, 21:56)
Rodausi

niu grožių, grožis wub.gif
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 12 12, 22:19)
O aš kaip laukiu laukiuuuuuu,mano raibuolė jau neužilgo žydės,du pumpurai brandinami,ir jaučiu dar vienas išlys,tik gal gerokai vėliau,ot bus žydėjimas

ot smaguuuuu wub.gif šaunuolė 4u.gif

aš irgi vieno naminio žiedo sulaukiau laugh.gif kitiems žiedstiebiams iki pumpurų toliiiiiiii dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 12 gruodžio 2010 - 23:25
QUOTE(mocha @ 2010 12 12, 22:25)
Šilutės pl. Maximoj priešais Klaipėdos kranus, kažkaip netyčia gavos, kad ten sustojom, aš užbėgau ir vualia, du bebuvo, tai griebiau abu, su mintim apie evers wink.gif nu jei nenorės, turėsiu du biggrin.gif biggrin.gif
sėdžiu daba va pasidėjus ir žiūrau, tik pas mane po vieną stiebą, tai ne kaip pas jumi cieli 3 smile.gif bet ir tai man džiaugsmas žiūrėt į žieduką, gražu, šakės biggrin.gif laimės pilnos kelnės, geriausia dovana gimtadieniui biggrin.gif
žodžiu - džiūgaunu wink.gif

Na tai svekinimai! 4u.gif biggrin.gif

O i mane prasau kreiptis "tu" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 19:50)
O dabar trumpai. Istorija: prieš metelius buvau nusipirkusi nukainuotą Vandą.

bigsmile.gif wub.gif ,net arbatos su citrina užsinorėjau biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 18:50)
Oh tu velnias...nors imk ir nuvažiuok...ale niekaip  unsure.gif
Na, ryt pabandysiu užlėkt į ukmergės maxima ir apsižiūrėti....
Žane, ačiū už draugiškumą  wub.gif

O dabar trumpai. Istorija: prieš metelius buvau nusipirkusi nukainuotą Vandą. Tupėjo ji pas mane vasaros atostogų sode šiltnamyje...laukiau žiedelių ir giliai įsitikinusi buvau, kad sulauksiu mėlynų. Kai sulaukiau, negalėjau kelias dienas atsitokėti, kokios spalvos Vandą nusičiupau  wacko.gif

user posted image

Oho fantastika, didžiausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 12, 22:42)
oo nila_ks, kokia ta lietuva maža biggrin.gif gėda net pasidarė  ax.gif  labai man patiko ji, šaknis pamačiau tai tokios didelės, ir taip nuotaika pakilo  biggrin.gif  o aš dar maniau kad čia klaipėdiečių beveik ir nėra  blush2.gif

Tai čia aš taip maniau, kad viena esu biggrin.gif

Samanta - nerealūs žiedai bigsmile.gif
Atsakyti