Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Kurios ruošiasi Ukmergėn,užvažiuokit į Bauhofą,būna visokių grožių.Dažnai ten apsilankau smile.gif
Atsakyti
Samanta, šaunuolė, kalėdoms pražydinai vandą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 12, 18:50)

O dabar trumpai. Istorija: prieš metelius buvau nusipirkusi nukainuotą Vandą.

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
siaubas, kokia gėda...kai neradau naujos temos iškart....tai prisiminiau,kad nėra mano favorituose tik šiandien doh.gif doh.gif doh.gif

ir kur jūs tokių grožių randat? g.gif blink.gif

O čia mano pirmadienio pirkinukai

ir dar tokia smulkučiais žiedukais, spalva tai aišku netikroviška gavosi, ji labiau tokia tamsiai raudona su oranžiniu
user posted image

ši primena phalaenopsis venosa hibridą.

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 09, 22:07)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

šios dienos paguoda cool.gif o jau kvepia kaip saldžiai wacko.gif
user posted image

QUOTE(Rožinė @ 2010 12 10, 21:08)
čia iškrypimas?  blink.gif

user posted image

labai jau simpatiškas iškrypimas smile.gif

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 11, 10:20)
aš tokią turėjau savo orchidėjų auginimo karjeros pradžioje. tokią ir baltą. bet nesisekė man miltoniopsius auginti  doh.gif žiedai užaugdavo vos keli ir tie patys gerokai mažesni už pirktinius. tuo metu galvojau, kad taip yra dėl nepakankamos oro drėgmės. bet dabar noriu ir vėl pabandyti  blush2.gif

nežinau, matyt, reikės vėl parsitempti miltoniopsių namo ir pražydinti, o tada pravesti seminarą. Nekilo man jokių problemų su jais - augo ir žydėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evaja: 13 gruodžio 2010 - 14:01
nu ir grozei pas jus auga blink.gif pas mus tokiu nera. viena kita marga o taip tai vienspalvei paprasti ir atsibode verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 12 13, 14:52)
nežinau, matyt, reikės vėl parsitempti miltoniopsių namo ir pražydinti, o tada pravesti seminarą. Nekilo man jokių probelmų su jais - augo ir žydėjo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lauksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 13, 14:59)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif lauksiu wink.gif

tai tu klausk, aš ir taip tau galiu pravesti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai einam į kitą temą ir viską man nuodugniai papasakok ;P
Atsakyti
Galėtumėt apie katlėjų priežiūrą, tiksliau kaip jas pražydint, pravest seminarą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 13, 15:17)
Galėtumėt apie katlėjų priežiūrą, tiksliau kaip jas pražydint, pravest seminarą  mirksiukas.gif

aš negaliu.... deja..man irgi apie katlėjas temos reikia...

Lekiam Ronja į orchids.lt, padiskutuosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 13, 15:17)
Galėtumėt apie katlėjų priežiūrą, tiksliau kaip jas pražydint, pravest seminarą  mirksiukas.gif

o pas mane jos auga ir žydi gerai smile.gif nieko nedarau blatniau nei su phal smile.gif

Pokahonta ir tau pražydo raibuolė? smile.gif Aš šiandien saviškes apčiupinėjau,jazau,dar vienas vokas bręsta wub.gif laukiu labiau nei visų kitų biggrin.gif nu dar laukiu nežiniukių katlėjų,bet anos matyt tik pavasarį vasarą žydės smile.gif Dar viena katlėja su vokais,anie jau džiūsta po biškį,tai po naujų gal sulauksiu žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 12 13, 15:21)
aš negaliu.... deja..man irgi apie katlėjas temos reikia...

Lekiam Ronja į orchids.lt, padiskutuosim wink.gif

o man atvirkščiai su katlėjomis - jokių bėdų lotuliukas.gif

lekiam thumbup.gif
http://www.orchids.l....php?f=14&t=408
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 13 gruodžio 2010 - 14:33