Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(RainyDay @ 2010 12 15, 20:42)
Radau ir as mini mark  wub.gif
truputi pavarges, dar veziau su autobusu, sudejus i storesni maisa, tikiuosi nebus blogiau
nuotrauka gal ne tokia grazi kaip kitu jusu  blush2.gif

oi kaip faina.... thumbup.gif wub.gif ziuriu klaipedai uzveze nemazai grazuoliu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 15, 20:42)
Radau ir as mini mark  wub.gif
truputi pavarges, dar veziau su autobusu, sudejus i storesni maisa, tikiuosi nebus blogiau
nuotrauka gal ne tokia grazi kaip kitu jusu  blush2.gif
user posted image

Nu va, kaip Jums pasiseke! thumbup.gif Ir nesvarbu, kad biski apvytusi gelyte, dar yra tu pumpuru ir net 4 ziedstebiai! wub.gif thumbup.gif

Maniskis nei vieno pumpuro nenumete ir skleidzia po biskuti savo ziedelius thumbup.gif
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 15, 21:02)
aciu  4u.gif , pirkau Klaipedoj Silutes plente MAximoj, buvusioj "Media Maxima" nu beveik priesais senukus, pajamiau paskutine.. ax.gif

Sakiau, kad ten gali buti. Visi kazkaip pamirsta apie sita Maxima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 15 gruodžio 2010 - 20:46
Grazi ta juodoji. Pas mane juodziausios gal 'Black Jack' ir 'Deborah'.
Atsakyti
o jau ta juodoji kookia ispudinga swoon.gif
Atsakyti
g.gif o kaip cia tylu..ar nebus tyla pries audra... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės,

atėjau ir aš pasimaivyti biggrin.gif

šian kokių grožių karoliniškių maximoj užvežta wub.gif , pro 1 niekaip nepraėjau, nors žiūrėjau kelias, o kaina TIK 14,99 Lt thumbup.gif . Tik niekaip neišeina gerai nufotkinti, o parėjusi namie pastebėjau, kad iš viduriuko išaugęs buvo žiedkotis, bet dabar jau nupjautas, tai teks laukti vaikiukų, gaila verysad.gif , bet jei būčiau pamačiusi ir pardei, musiet vis tiek būčiau pirkus, lb graži ir 3 žiedkočiai wub.gif thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
zmama ar žinot ką nusipirkot? ax.gif
Atsakyti
mergaites jei rastumet mini marka nupirkite man sumokesiu dvigubai miestas nesvarbu
Atsakyti
ne nu blink.gif numirsiu iš pavydo swoon.gif kur gauti mini mark'ą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 12 16, 20:20)
sveikutės,

atėjau ir aš pasimaivyti  biggrin.gif

šian kokių grožių karoliniškių maximoj užvežta  wub.gif , pro 1 niekaip nepraėjau, nors žiūrėjau kelias, o kaina TIK 14,99 Lt thumbup.gif .  Tik niekaip neišeina gerai nufotkinti, o parėjusi namie pastebėjau, kad iš viduriuko išaugęs buvo žiedkotis, bet dabar jau nupjautas, tai teks laukti vaikiukų, gaila  verysad.gif , bet jei būčiau pamačiusi ir pardei, musiet vis tiek būčiau pirkus, lb graži ir 3 žiedkočiai wub.gif  thumbup.gif

va nu taip ir maniau kad vel mini markais prauš... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 16, 19:41)
zmama ar žinot ką nusipirkot? ax.gif

jau žinau, nors kaip pirkau, tai tikrai nežinojaau schmoll.gif , bet tokiam grožiui atsispirti nepajėgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 16 gruodžio 2010 - 20:07
Ziuriu,Mini Marku manija tesiasi lotuliukas.gif
Atsakyti