Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(ZMama @ 2010 12 16, 20:06)
jau žinau, nors kaip pirkau, tai tikrai nežinojaau  schmoll.gif , bet tokiam grožiui atsispirti nepajėgiau  lotuliukas.gif

O kokių orchių dar buvo maximoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 12 16, 19:20)
sveikutės,
atėjau ir aš pasimaivyti  biggrin.gif

Na va ir vėl kažkam pasisekė wub.gif thumbup.gif super pirkinukas

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 16, 19:47)
ne nu blink.gif numirsiu iš pavydo swoon.gif kur gauti mini mark'ą unsure.gif

drinks_cheers.gif gal ir Kaune jau atsirado, reiks ryt važiuot paieškot kur nors
Atsakyti
Nu jau jausmas toks kad beveik visos mini markus turi tik ne as... doh.gif
nu dar viena viltis kad pavyks sestadieni i klaipeda palekt ir gal susitiksiu su ''mocha'' kaip su kaledu seneliu... biggrin.gif
Atsakyti
Zmama, labai grazus kvietkas wub.gif , neapvytes kaip mano ax.gif
mergaites, o teisybe kad kai nuzydes jis reiks kirpt salin kotus, nes jis neisleidzia is akuciu, kazkieno toki posta perskaiciau, o kaip is tikro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 16, 21:22)

mergaites, o teisybe kad kai nuzydes jis reiks kirpt salin kotus, nes jis neisleidzia is akuciu, kazkieno toki posta perskaiciau, o kaip is tikro?  blush2.gif

mano postą smile.gif šakeles išleidžia iš dar nežydėjusių akučių.. bet ar jūsų minimarkas jas turi? nebent vieną..
Atsakyti
sveikos merginos.noreciau paklausti.turiu Dendrobium,bet ji jau nuzydejo ir liko sausas nudziuves kotelis.ka man daryt su juo vis galvoju kirpt ar ne.ka patarsit.
kitas klausimukas turiu orchideja tik negaliu pasakyt tiksliai kokia nes nera to popieriuko.kiek atsimenu buvo balti dideli ziedai.ziedu aisku nebera liko vienas stiebas ant to stiebelio dvi sakeles bet ir jau dziusta.o stiebas vis dar zalias grazus.ka man daryt nukirpt tas ataugeles sudziuvusias ar .palikt kai yra.aciu uz pagalba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esposa: 16 gruodžio 2010 - 21:48
QUOTE(evers @ 2010 12 16, 21:19)
nu dar viena viltis kad pavyks sestadieni i klaipeda palekt ir gal susitiksiu su ''mocha'' kaip su kaledu seneliu... biggrin.gif

tikrai ne visos, aš neturiu verysad.gif o labai noriu, bandysiu dar ieškot gal ir man pavyks rasti
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2010 12 16, 21:45)
sveikos merginos.noreciau paklausti.turiu Dendrobium,bet ji jau nuzydejo ir liko sausas nudziuves kotelis.ka man daryt su juo vis galvoju kirpt ar ne.ka patarsit.
kitas klausimukas turiu orchideja tik negaliu pasakyt tiksliai kokia nes nera to popieriuko.kiek atsimenu buvo balti dideli ziedai.ziedu aisku nebera liko vienas stiebas ant to stiebelio dvi sakeles bet ir jau dziusta.o stiebas vis dar zalias grazus.ka man daryt nukirpt tas ataugeles sudziuvusias ar .palikt kai yra.aciu uz pagalba ax.gif

gal rasit atsakymus į savo klausimus čia
Atsakyti

Aš manau, kad susitiksime, nes man šio bei to reikia, dovanų paieškot, tai turbūt nusimato šeštadienį važiuoti wink.gif tuo pačiu ir gėlę paduosiu pagaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2010 12 16, 12:46)
tikrai ne visos, aš neturiu  verysad.gif o labai noriu, bandysiu dar ieškot gal ir man pavyks rasti

As irgi is neturinciu. Bet as pas mus parduotuvej nesu maciusi, o internetu galima uzsisakyti. Bet kazkaip ne per daugiausiai jis mane domina, daug kitu stovi auksciau pageidavimu sarase blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 16 gruodžio 2010 - 23:08
O mano Mini markas zydet kazkodel nenori... kaprizingas kazkoks.
Atsakyti

ne viena, ir aš nerandu pirkt unsure.gif
Atsakyti