Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Na nereikia taip kategoriskai biggrin.gif o siaip dar pries kokius nepilnus metus as labai skeptiskai ziurejau i visokias dietas, ekologiskus maisto produktus, bet viskas pasikeicia, kai pradedi visu tuo labiau dometis, ieskotis informacijos. Ziurekit, juk dazniausiai zmones smerkia tuomet, kai patys nieko nezino... Kaip ir del dirbtinio apvaisinimo, paklausk kokios bobutes apie tai, tai isgirsi tokiu dalyku, kad ausys nulinks Tai aš visai nekategoriška... paskaityk anksčiau ką rašiau... Aš ne prieš dietas, bet tik abejonių turiu, ar dėl endo veiksminga. Be to, juk sava patirtimi remiuosi. O jei padeda, tai tik už. Ko nepadarysi, kad tik būtų sveikiau, kad tik tikslas būtų pasiektas.
O dėl nevaisingumo nereikia nė bobutės paklaust, Seimo narės ką kalba... kad neturinčioms vaikų tik noras veistis terūpi. Aišku, galima klausti, kodėl jos turi po 2-3 vaikus, jei taip nerūpi veisimasis. Koktu nuo išsilavinusių žmonių ''supratingumo''.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 09 gruodžio 2010 - 14:08
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 12 09, 14:26)

nu ir dieta..isproteciau be kavos  blush2.gif

neisprotetum jei skausmai taip vargintu kad nezinotum ka daryt, tada emiesi visko ir ta kava toks niekis atrodo:) pvz man anksciau per mmm net nesinoredavo kavos, nesuprantu kodel, negaledavau net i ta puse paziuret pirmas dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 12 09, 16:11)
neisprotetum jei skausmai taip vargintu kad nezinotum ka daryt, tada emiesi visko ir ta kava toks niekis atrodo:) pvz man anksciau per mmm net nesinoredavo kavos, nesuprantu kodel, negaledavau net i ta puse paziuret pirmas dvi dienas.

man neskauda nieko... net neskaudejo ir pries tai... g.gif istikruju net nezinojau,kad gali varginti skausmas.. tikrai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 12 09, 00:45)
** tai kiek tu sveri? nepamirsk i kisenes keleta plytu isimesti, kad vejas nenupustu user posted image

na dabar kadangi "isbulkejau" nuo visu tu hormonu tai sveriu 53kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tu pirma ir ne tu paskutine tai man sakai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 12 09, 15:25)
man neskauda nieko... net neskaudejo ir pries tai...  g.gif  istikruju net nezinojau,kad gali varginti skausmas.. tikrai.. verysad.gif

na vat buna kad kitom skauda ir tie skausmai patikek ohoho kokie net i tulika baisu beeiti nes vos ne staugi is skausmo...o nestaugi vien delto kad paskui ka kaimynai pagalvos doh.gif nors cia netaisykle tas skausmas ir aciu D....nelinkeciau nevienai to patirti doh.gif
Atsakyti
Endometriodininkėms Adelė Karaliūnaitė rekomenduoja Bergenijos šakniastiebių lašus rolleyes.gif
Sausio 5 dieną žygiuoju pas ją į pasimatymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 12 09, 22:40)
na dabar kadangi "isbulkejau" nuo visu tu hormonu tai sveriu 53kg lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne tu pirma ir ne tu paskutine tai man sakai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na vat buna kad kitom skauda ir tie skausmai patikek ohoho kokie net i tulika baisu beeiti nes vos ne staugi is skausmo...o nestaugi vien delto kad paskui ka kaimynai pagalvos doh.gif nors cia netaisykle tas skausmas ir aciu D....nelinkeciau nevienai to patirti doh.gif

o tai kodel nesidarai laparoskopijos, paskuj kelis menesius leidies vaistus ir turetu padeti? g.gif
man tai pastoti trugde... po metu laiko gydymo padare gyd laparoskopija, tada po savaites pastojau..
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 12 10, 09:22)
o tai kodel nesidarai laparoskopijos, paskuj kelis menesius leidies vaistus ir turetu padeti?  g.gif 

Turėjo jinai LP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 10, 10:10)
Endometriodininkėms Adelė Karaliūnaitė rekomenduoja Bergenijos šakniastiebių lašus rolleyes.gif
Sausio 5 dieną žygiuoju pas ją į pasimatymą mirksiukas.gif

o geras:) kazkaip net nesugalvojau pas ja nueiti, nors yra kas is pazistamu pas ja eina su kitokiom bedom.
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 12 09, 15:25)
man neskauda nieko... net neskaudejo ir pries tai...  g.gif  istikruju net nezinojau,kad gali varginti skausmas.. tikrai.. verysad.gif

Tai gerai tau, buna ne tik tustinantis, man pvz prie LP ziauriai skaudedavo dubeni, buvo dienu, kai vaistus gert noredavau,joga meciau del to, nes apie atsilosima atgal ir i prieki net baisu pagalvot budavo. Apskritai ant pilvo net skaudedavo gulet. Ir mmm mano lb skaudzios n metu.

Kaip faina, kad taip greit pastojai po LP, as ir bandziau pora men, bet nevykusiai, po to vaistus pradejau leistis.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2010 12 08, 20:59)

del dietu tai man neaktualu ax.gif kazkaip tikriausiai nepajegciau riboti maisto...

Zinok as tiek pat sveriau, bet nuo tos dietos nenumeciau nei kg, dabar kaip tik pasisveriau neseniai esu priaugus 2kg, tai arba svarstykles blogos arba del to kad ziemos metas smile.gif siaip man irgi sunku su priaugimu kg:)
Atsakyti
Vitalyte25, kaip smagu,kad taip greitai pastojai po LP.O, as dar vis laukiu g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 12 10, 12:01)
Vitalyte25, kaip smagu,kad taip greitai pastojai po LP.O, as dar vis laukiu g.gif  verysad.gif

o kiek tau nuo LP praejo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 10, 11:35)
Turėjo jinai LP  mirksiukas.gif

nezinojau blush2.gif

QUOTE(Myllia @ 2010 12 10, 12:53)
o geras:) kazkaip net nesugalvojau pas ja nueiti, nors yra kas is pazistamu pas ja eina su kitokiom bedom.
Papildyta:
Tai gerai tau, buna ne tik tustinantis, man pvz prie LP ziauriai skaudedavo dubeni, buvo dienu, kai vaistus gert noredavau,joga meciau del to, nes apie atsilosima atgal ir i prieki net baisu pagalvot budavo. Apskritai ant pilvo net skaudedavo gulet. Ir mmm mano lb skaudzios n metu.

Kaip faina, kad taip greit pastojai po LP, as ir bandziau pora men, bet nevykusiai, po to vaistus pradejau leistis.
Papildyta:

Zinok as tiek pat sveriau, bet nuo tos dietos nenumeciau nei kg, dabar kaip tik  pasisveriau neseniai esu priaugus 2kg, tai arba svarstykles blogos arba del to kad ziemos metas smile.gif siaip man irgi sunku su priaugimu kg:)

o tai nepadejo laparoskopija?

as metus laiko vargau kol pastojau... siaip pacios endomeriozes zidiniu nebuvo pas mane, tik ant vienos kiausides cista endometriozine, tai pasalino dali kiausides..

aha ir as dziaugiuosi, kad taip greit pavyko.... bet nepavyko isnesioti... gimdziau 29sav... maziuka leliuka wub.gif

QUOTE(linuke79 @ 2010 12 10, 13:01)
Vitalyte25, kaip smagu,kad taip greitai pastojai po LP.O, as dar vis laukiu g.gif  verysad.gif

dziaugiuosi ir as... wub.gif o tai jau nusivylusi buvau...na man vistiek IUi buvo darytas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 12 10, 11:51)
as metus laiko vargau kol pastojau... siaip pacios endomeriozes zidiniu nebuvo pas mane, tik ant vienos kiausides cista endometriozine, tai pasalino dali kiausides..

aha ir as dziaugiuosi, kad taip greit pavyko.... bet nepavyko isnesioti... gimdziau 29sav... maziuka leliuka  wub.gif
dziaugiuosi ir as...  wub.gif  o tai jau nusivylusi buvau...na man vistiek IUi buvo darytas unsure.gif

ax.gif įtraukiau tave į mūsų sąrašėlį ax.gif

O man dėl KT užėjo migrena verysad.gif Labai blogai kol kas jaučiuosi sad.gif
Atsakyti