QUOTE(Myllia @ 2010 12 08, 13:49)
*Del zalios arbatos tai nesutinku, skaiciau kad kaip tik sergant endo ja vienntele galima gert. Ir siaip laida neseniai rode, kad zalia arbata pati sveikiausia 
**Va va, arba kai i svecius nueini, turbut galvoja kad mandra pasidariau labai kai vis ko atsisakau
***O del pieno produktu tai as nesuprnatu, ju apskritai vartoti nepatartina, ar pvz nieko blogo jei vartoji ne gryna , o tarkim truputi pieno ar sviesto imaisai i tesla ?

**Va va, arba kai i svecius nueini, turbut galvoja kad mandra pasidariau labai kai vis ko atsisakau

***O del pieno produktu tai as nesuprnatu, ju apskritai vartoti nepatartina, ar pvz nieko blogo jei vartoji ne gryna , o tarkim truputi pieno ar sviesto imaisai i tesla ?
* Na taip, cia toks dalykas su zaliaja arbata, kad siaip ji labai sveika, bet mums nesveika del kofeino, tai skaiciau, kad tokiu atveju reikia rinktis zaliaja arbata, kurioje yra pasalintas kofeinas, bet dabar pamirsau kaip vadinasi tas budas

** Mes kai i svecius nelabai vaikstom tai nieko, bet jauciu nuvaziavus i Lietuva taip ir kalbes, kad pasikelus

*** As manau, kad mazi kiekiai tikrai nieko blogo nepadarys. Labai akcentuojama, kad reikia naudoti organic (ekologiskus) pieno produktus, kadangi viena is pieno blogybiu, kad kai karves yra seriamos hormonais bei prieda visokiu pesticidu, jie patenka i piena, o is ten i musu organizma. O pesticidai organizme imituoja estrogenu veikla. Taip pat pienas zarnyne sudaro gleives, per kurias negalima pasisavinti kai kuriu vitaminu. Ir dar vienas jo nepageidaujamas poveikis yra tas, kad veikia uzdegimiskai.
As pieno daug negeriu, bet visiskai jo atsisakyti negaliu. Dabar turiu nusipirkusi cikoriju ''kava'', tai kaip ja gerti be slakelio pieno? Arba kai kuriuose receptuose jo irgi neiseina pakeisti, nes gausis ne taip skaniai

Dabar prisiskaiciau ''blogybiu'' apie kvietinius miltus....
