Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Tule 2 @ 2011 01 14, 00:20)
labutis mergytes 4u.gif  daugiau nei pries  pusantrus metus as cia lankiausi blush2.gif  kaip jus mergyte cia jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pasipasakok savo endo istoriją bigsmile.gif- įtrauksiu į OPTIMIZMO stulpelį bigsmile.gif O jums gražaus augimo wub.gif
Atsakyti
Mergaitės jūs man DAR KARTĄ paprotykit- ar skatinimas ir endo pakeliuj g.gif Va sau sėdžiu ir misliju, kol mmm laukiu,- pasiduoti vaisingumo specės skatinimams ar laukti Dievo malonės g.gif
Atsakyti
Tule 2, tikrai pasipasakok, kaip susilaukei savo maziukes?Ar reikejo ko griebtis, ar savaime pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 08:54)
Mergaitės jūs man DAR KARTĄ paprotykit- ar skatinimas ir endo pakeliuj  g.gif Va sau sėdžiu ir misliju, kol mmm laukiu,- pasiduoti vaisingumo specės skatinimams ar laukti Dievo malonės g.gif

O skatinimas "maitina/skatina" endo bet kas daryt????
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 14, 09:15)
O skatinimas "maitina/skatina" endo bet kas daryt????

angel_sadangel.gif
Nu bet ar man TO reikia g.gif Ta prasme- jei MB žiužai SUPER, man O vyksta, feritinas normoj, kiaušintakiai praeinami- ar REIKIA skatinti g.gif Nupušiu aš tuoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 10:21)
angel_sadangel.gif
Nu bet ar man TO reikia  g.gif Ta prasme- jei MB žiužai SUPER, man O vyksta, feritinas normoj, kiaušintakiai praeinami- ar REIKIA skatinti  g.gif Nupušiu aš tuoj  doh.gif

Buna kas ir neturi endo, viskas tvarkoj ir nepastoja metu metus, pati daktare man pasakojo. Gal tikrai mes uzsiblokuojam kazkaip. Diena is dienos kalbam ir galvojam apie tai, ieskom iseiciu ir dar labiau nuo "to" tolstame.
Neseniai irgi pasakojo viena giminaite kaip 3 metus niekaip neisejo pastoti (beje ji labai jauna, jai 22m.). Sako bandem bandem ir nieko, tada nusprendem , kad na ir gerai, gal dar ne laikas, nera ir nereikia, praejo gal menesis ar du ir ji pastojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 01 14, 09:36)
Sako bandem bandem ir nieko, tada nusprendem , kad na ir gerai, gal dar ne laikas, nera ir nereikia, praejo gal menesis ar du ir ji pastojo smile.gif

Tai man taip su pirmu buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 10:38)
Tai man taip su pirmu buvo  ax.gif

O kiek su pirmu nepastojai?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 01 14, 09:41)
O kiek su pirmu nepastojai?

Sausį nutraukiau KT, o gegužę pastojau rolleyes.gif Tai NET tris mėnesius nepastojau lotuliukas.gif

Vsio- kad galvos neskaudėtų ir ramiai mmm ateitų, pasiskambinau ginei ir ketvirtadienį žygiuoju su VISU prikauptu tyrimų romanu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 sausio 2011 - 10:00
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 10:50)
Sausį nutraukiau KT, o gegužę pastojau  rolleyes.gif Tai NET tris mėnesius nepastojau  lotuliukas.gif

Vsio- kad galvos neskaudėtų ir ramiai mmm ateitų, pasiskambinau ginei ir ketvirtadienį žygiuoju su VISU prikauptu tyrimų romanu  tongue.gif

Aj tai labai greitai:)
Jau pas nauja gine keliausi, ane?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 01 14, 10:26)
Jau pas nauja gine keliausi, ane?

drinks_cheers.gif išklausysiu dar ir šeštos ginės nuomonę per tris metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 11:30)
drinks_cheers.gif išklausysiu dar ir šeštos ginės nuomonę per tris metus doh.gif

mmjo...O ka P.V tau sako?
Atsakyti