Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 17:46)
doh.gif Gi sakiau, nekreipkit dėmesio į mano sapaliones- norėjau išsiverkti, savęs pagailėti  ax.gif Dabar ir man juokingai tie žodžiai skamba  doh.gif  lotuliukas.gif Kažkokie marazmai ir tiek- nebus mane TAIP LENGVA nudaigoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va, čia tai kalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 10:22)
Pasipasakok savo endo istoriją bigsmile.gif- įtrauksiu į OPTIMIZMO stulpelį  bigsmile.gif O jums gražaus augimo  wub.gif

dekui uz palinkejimus 4u.gif
po persileidimo niekaip nesisekdavo pastoti atrodo uskimba bet neuzsilaiko verysad.gif menesines patapo trumpos praktiskai vienos dienos teplione rudu iskyru unsure.gif gyditojei degnozavo Endometrioze
:verysad:israse chormonus kuriu as negeriau nes ju netuoleravo mano organizmas doh.gif tad byvo beviltiska ko ir tiketis nes gydytoju nuomone jai negersiu chormonu tai ir nepastosiu unsure.gif bet as susiradau zolininke kuri man patare kokes zolytes gerti:putino sakos,medetkos ir vienasale uzgina ax.gif aisku daug vilciu nedejau galvojau tai tik zolyte blush2.gif bet po 3men. kai nesulaukusi MM as dar negalejau patiket schmoll.gif po savaites pasidariau NT ir negalejau patiketi rezultatai bigsmile.gif aisku baime buvo persileidimui blush2.gif ir kasdien negalejau tuo patiketi kad as laukiuosi ax.gif sis jausmas isliko ir po gimdymo as vis negaliu patiketi tuo stebuklu wub.gif ji mano stebukliukas wub.gif aciu dievui 4u.gif

va tokia ta mano istorija ax.gif as tikiu kad ir pas jus sis stebuklas apsilankys wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tule 2: 14 sausio 2011 - 23:37
QUOTE(Tule 2 @ 2011 01 15, 00:35)

va tokia ta mano istorija ax.gif    as tikiu kad ir pas jus sis stebuklas apsilankys wub.gif  4u.gif

Grazi istorija wub.gif Sekmes jums!

O as zinokit padariau pertrauka akupunkturoje, tai si karta per mmm beveik vien rudi tepliojimai doh.gif O tik 4 men po LP praejo. Tai kas toliau bus?

O del stimuliaciju ir endo... panasiai buvau pamasciusi, kad gal negerai, ale paskui spjoviau i tokias mintis, vistiek toji bjaurybe atsinaujina, tai jau geriau rizikuosiu ir bandysiu, o jeigu pasiseks biggrin.gif beje, jeigu butu slamanciu pakankamai su stimuliacijomis ir IUI nezaisciau, iskart IVF bandyciau. Bet yra kaip yra.
Atsakyti
Oi, Tule 2, tikrai nuostabi istorija, pakelia nuotaika.Kai pagalvoji buciau LT, tai ir greiciau kas vyktu, o dabar belieka optimizmas.
Atsakyti
QUOTE(Tule 2 @ 2011 01 14, 23:35)

va tokia ta mano istorija ax.gif    as tikiu kad ir pas jus sis stebuklas apsilankys wub.gif  4u.gif

Fantastika thumbup.gif Labai uz jus dziaugiuosi wub.gif Istorija tikrai ikvepianti thumbup.gif Dekui, kad pasidalinai su mumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 01 13, 13:16)
O jus merginos daug kam pasakojate apie savo liga kitiems? draugams, giminems ir pan? Nes pvz kai man diagnozavo endo, daktaras liepe niekam apie tai nepasakoti. Net vyrui liepe nepult sakyt.

nesamone kad vyrui liepe nesakyt juk per vestuviu priesaika ir buvo pasakyta ir varge ir dziaugsme taigi....o del giminiu jie zino....mano teta irgi delto negalejo susilaukti maziuko kol vargo iki menopauzes...taigi galu gale pasieme is vaiku namu...kodel jie mane turi kankinti su savo klausimais?pasakai apie liga papasakoji o tada tesizino...
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 13, 15:25)
AŠ tai jei lenda į dūšią "tai kada bus sesutė", tai tiesiai šviesiai drebiu- "kai endo išsinaikinsiu"

kaip gerai kad manes mazai kas beklausia...vargsas MB tik darbe turi galvoti ka atsakyti doh.gif tada tiesiog atsako kad dievas neduoda....bet atsiranda tokiu zmoniu grynu idiotu zodziu kurie sugeba pasakyti, kad vaikus duoda ne dievas o mes patys gaminam....as pagalvojau kai jis man pasake arba jie visiski idiotai arba visiskai neisaukleti doh.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 14, 09:54)
Mergaitės jūs man DAR KARTĄ paprotykit- ar skatinimas ir endo pakeliuj

skatinamieji visiskai nepakeliui endo kaip salkant skatinamieji yra endo maistas....su skatinamaisiais mes ja auginam manau dvigubai greiciau... doh.gif
QUOTE(Myllia @ 2011 01 14, 10:36)
Gal tikrai mes uzsiblokuojam kazkaip. Diena is dienos kalbam ir galvojam apie tai, ieskom iseiciu ir dar labiau nuo "to" tolstame.

na man gydytoja irgi taip sake viena kad negalvokit dziaukites gyvenimu...bet as aisku kaip zirafa tik isejus is jos kabineto pagalvojau kad reikejo atsakyt jai kad mes 4 metus gyvenome sau ir negalvojom apie maziuko atejima, nesisaugojom....argi 4 metai nepakankamas laiko tarpas kad jis ateitu?taigi nesamone doh.gif

MB tai lb nepatenkintas kad as geriu KT zinoma supranta kad tai neisvengiama,bet vistiek jam sopa sirdele kad negalim toliau zygiuoti ir planuoti....o man sirdele sopa nuo minties kad jei mums vistik nepasiseks pastoti po KT ir veliau po IUI deja turesim apleisti mintis apie maziuka....nes IVF darytis tiesiog neturesim galimybiu doh.gif ax.gif
Atsakyti
po persileidimo niekaip nesisekdavo pastoti  atrodo uskimba bet neuzsilaiko verysad.gif  menesines patapo trumpos praktiskai vienos dienos teplione rudu iskyru unsure.gif  gyditojei degnozavo Endometrioze
:verysad:israse chormonus kuriu as negeriau nes ju netuoleravo mano organizmas  doh.gif tad  byvo beviltiska ko ir tiketis nes gydytoju nuomone jai negersiu chormonu tai ir nepastosiu unsure.gif bet  as susiradau zolininke kuri man patare kokes zolytes gerti:putino sakos,medetkos ir vienasale uzgina ax.gif aisku daug vilciu nedejau galvojau tai tik zolyte blush2.gif  bet po 3men.  kai nesulaukusi MM as dar negalejau patiket schmoll.gif po savaites pasidariau  NT  ir negalejau patiketi rezultatai bigsmile.gif  aisku baime buvo persileidimui blush2.gif ir kasdien negalejau tuo patiketi kad as laukiuosi ax.gif sis jausmas isliko ir po gimdymo as vis negaliu patiketi tuo stebuklu wub.gif ji mano stebukliukas wub.gif aciu dievui 4u.gif

va tokia ta mano istorija ax.gif    as tikiu kad ir pas jus sis stebuklas apsilankys

labutis smile.gif ,gal gali parasyti tu zoleliu receptuka mirksiukas.gif ?ar informacijos apie ta zolininke butu didelis aciu
Atsakyti
labas

šiaip nesidomėjau tokiais dalykais netgi įtariai žiūrėdavau, bet vakar užsukau į knygyną ir akys užkliuvo už knygos "Liaudies išminčių patarimai šeimai", sudarytoja Aušra Žvirblienė. kadangi buvo akcija, tai paėmiau.
dabar studijuoju.
šiek tiek apie endometriozės gydymą:
"Nė nepatikėsite, kad brokolis – tai lyderis tarp visų augalų,padedančių nugalėti šią ligą. Kuo išskirtinis šis mažas kopūstėlis ? savyje jis slepia indanolį -3- karbinolį, veikiantį ne tik endometriozę, bet ir visus auglius, kurių augimą lemia estrogenas. Sveikosioms ląstelėms jis neutralus, o ligotas tuojau pat suardo. Kaipgi paruošti vaistų iš brokolių ?

Patarimai:
1. vieną dalį jauno brokolio sutrinkite su penkiomis dalimis 40 laipsnių degtinės. Vartokite po 15 lašų, įlašintų į valgomą šaukštą vandens, du kartus per dieną prieš valgį. Tai puiki priemonė pagerinti hormonų pusiausvyrą organizme ir gerokai sustiprinti imunitetą.
2. kai sudygę brokolių daigeliai bus iki 3-4 cm ilgio, sutrinkite juos porcelianiniame inde sėmenų aliejumi ir auksinio ūso tinktūra. Šių turi būti po lygiai. Tyrelė –skystos grietinės konsistencijos. Savaitiniam gydymo kursui prireiks 250 gramų šio mišinio. Laikykite jį šaldytuve. Vartokite po arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną likus 30 min iki valgio."

taip pat šioje knygoje rašo ir apie tokius "vaistus" nuo endometriozės:
Juodasis daktaras: dėlė [...]

žalieji pagalbininkai :
fitomišinys [...]
agurkų virkščios[...]
kraujažolė[...]
varnalėšų sultys[...]
erškėtrožių šakelių arbata[...]
jonažolė[...]
barkūnas ir šalpusnis[...]

vėliau nutaikius progą perrašysiu kaip siūlo gydytis tom žolėm. jei tik kam įdomu.

va ką radau 1 video, o čia 2 video

p.s. atsiprašau jei su klaidomis, skubėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 15, 01:42)
O as zinokit padariau pertrauka akupunkturoje, tai si karta per mmm beveik vien rudi tepliojimai  doh.gif  O tik 4 men po LP praejo. Tai kas toliau bus?

O tau jokios hemeopatijos neskyre tas gyd pas kuri eini akupunkturintis? Nes kai as kazkada domejausi akupunktura del endo, man sake skirtu hemeopatini gydyma kuris atseit daug efektyvesnis uz pacia akupunktura siai ligai
Papildyta:
po persileidimo niekaip nesisekdavo pastoti  atrodo uskimba bet neuzsilaiko verysad.gif  menesines patapo trumpos praktiskai vienos dienos teplione rudu iskyru unsure.gif  gyditojei degnozavo Endometrioze

Tikrai istorija nuostabi wub.gif
O kelinta tau stadija Tule[I] ? Dare LP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 15 sausio 2011 - 19:44
QUOTE(dulsyte @ 2011 01 15, 17:58)
labutis smile.gif ,gal gali parasyti tu zoleliu receptuka mirksiukas.gif ?ar informacijos apie ta zolininke butu didelis aciu

labutis 4u.gif zolytes kaip ir rasiau ;putino sakos,medetkos ir vienasale uzgina[ BARAVAJA MATKA]
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 01 15, 21:43)

Tikrai istorija nuostabi  wub.gif
O kelinta tau stadija Tule[I] ? Dare LP?

as tiesiog nesigilinau gyditoju daugiau neklausinejau nes labai nenorejau tuo tiketi ka jie sakydavo schmoll.gif ir visad begdavau no tu pasiulimu ka jie siulyda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo drauges 4u.gif
Trumpa mano istorija: pries beveik trejus metus man daryta laparaskopija, isoperuota milzinisko dydzio endometrioidine cista ir nustatyta IIIstadijos endometrioze... Veliau seke KT vartojimas, jokiu vaistu neleido... Siuo metu KT nebegeriu apie metus. Vaikuciu dar neturiu, nes kazkaip giliai pasamoneje matyt buvau isitikinusi, kad ir bandyt neverta, vistiek naturaliu budu neiseis... Rudens pradzioje visgi pradejom "gaminti" mazyli, per daug nesitikedami, kad pavyks, ir ka - jau 7 savaites po sirdimi nesioju nauja gyvybe ir isgyvenu neapsakoma euforija wub.gif
Gal ir nieko gero is to mano monologo, bet man paciai asmeniskai palengvedavo perkaicius panasias istorijas, jos ikvepdavo man vilties, tad gal ir as jos kam ikvepsiu... rolleyes.gif Sekmes kovojant su sia baisybe ir rezultatyviu bandymu "gaminant" stebukliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 01 15, 18:54)
vėliau nutaikius progą perrašysiu kaip siūlo gydytis tom žolėm. jei tik kam įdomu. 

Idomu, lauksim smile.gif
Atsakyti