O bet tos, kas turit mazus vaikelius, kaip buvo po op? Mes pvz su maze miegam vienoje lovoje. Na, imanoma nemiegot kartu, bet vistiek -kaip vaiko nekelt, nerengt, uzpakalio nepraust, su didziaisiais irgi daug veiklos... Tas mane ir stabdo, kad kai pagalvoju, kaip su ta buitim susitvarkyt... Na, vyras gal atostogu pasiimtu, bet vyras yra vyras... Turbut tas mane dar labiau nei skausmas neramina..
QUOTE(Muse @ 2010 12 13, 16:00)
O bet tos, kas turit mazus vaikelius, kaip buvo po op? Mes pvz su maze miegam vienoje lovoje. Na, imanoma nemiegot kartu, bet vistiek -kaip vaiko nekelt, nerengt, uzpakalio nepraust, su didziaisiais irgi daug veiklos... Tas mane ir stabdo, kad kai pagalvoju, kaip su ta buitim susitvarkyt... Na, vyras gal atostogu pasiimtu, bet vyras yra vyras... Turbut tas mane dar labiau nei skausmas neramina..
O aš apie tai mažiausiai galvoju, maniškis ir dar mažiukas, bet bus vyras kartu, tikrai pakels ir iškels iš lovytės ,aprengs ir pakeis pampą, nupraus ir t,t, juk tai ne visą gyvenimą jam reiks daryti, o tik apie porą savaičių, na gal mėnesį, bet maniškis bus greičiausiai tik dvi savaites, o vėliau vėl dirbs ir taip dirbs, kad namie jo nebus po keturias dienas, tai tikrai reiks pačiai verstis. Bet aš laukti neketinu, nes kai išeisiu į darbą, tai tuomet tikrai bus sunku, dabar bent jau pagulinėti galėsiu tiek kiek norėsis daug maž, o į darbą tektų greitai sugrįžti, taip, kad DABAR ARBA NIEKADA

Mane labiau neramina tai, kad aš negalėsiu savo mažulio priglausti taip, kaip norėčiau ir negalėsiu panešioti ir t.t. bet tai juk ir laikina, kaip nors ištversiu
QUOTE(Muse @ 2010 12 13, 18:00)
su buitimi.... as isvykdama i ligonine grafika surasiau, kada vaikams pamokos baigiasi, kada koks burelis ir taip toliau. Ir dar prigrasinau, kad grizusi rasciau tvarkingus ir svarius namus

QUOTE(Neri29 @ 2010 12 13, 16:36)
su buitimi.... as isvykdama i ligonine grafika surasiau, kada vaikams pamokos baigiasi, kada koks burelis ir taip toliau. Ir dar prigrasinau, kad grizusi rasciau tvarkingus ir svarius namus
. Bet kai grizau, buvo gyliai dzin kokia tvarka namuose 

Po kelių dienų grįžai? Kiek laiko praleidai klinikoj?
QUOTE(kutuce @ 2010 12 13, 18:45)
Po kelių dienų grįžai? Kiek laiko praleidai klinikoj?
Mane pirmadieni pagulde is vakaro (esu is Utenos, op dariau Klaipedoj), antrad. operavo, penktadieni is ryto paleido
QUOTE(kutuce @ 2010 12 13, 16:57)
Bet daktaras sakė, kad nusiurbia riebalus nereikalingus. Man jei numest viską kiek reikia, tai užimtų nemažai laiko
Žiūrėjau pavyzdžius, tai riktai pakankamai storais pilvais ateina, o išeina plokščiais

Tikrai nenusiurbia visko, max 10-15%, pasakys bet kuris plastikas. Todel jeigu po op. stipriai sublogsi, oda gali vel kabet.
taip,as irgi girdejau ,kad daug nesiurbia.Todel ir rasiau ,kas iskart metu svori o po to darysiu op.Bet tas svoris netaip jau greitai krenta kaip noretusi
,bet galu gale reikia save paimti i rankas ir viska sutvarkyti.

Ar kuri is jusu pasidariusi op-rukot?

Sveikos,
As tai mieste buvau, dovanas pirkau.
Zadejau kaip ir i konsultacija tarp svenciu ta savaite kada vaziuot, ale neaisku ar vyras LT bus. Na, bandysiu ryt su vyru vel ta klausima gvildent. Jei sutartume ka, tai kokioje vasario pradzioje turbut pavyjtu, nes kol kas tam laikui dar jokiu komandiruociu neturiu.
Tiesa, dar vienas klausimas. O kaip su mmm, ta prasme planuojat po ju, per ciklo viduri ar kaip?? Nes su mano ir vyro darbais labai sunku tas dvi laisvas savaites suplanuot, kad viska apskaiciuot.
Papildyta:
Nu nerealus, jusu, mergaites, pasikeitimai... Jau noriu ir as vis labiau ir labiau.
As tai mieste buvau, dovanas pirkau.
Zadejau kaip ir i konsultacija tarp svenciu ta savaite kada vaziuot, ale neaisku ar vyras LT bus. Na, bandysiu ryt su vyru vel ta klausima gvildent. Jei sutartume ka, tai kokioje vasario pradzioje turbut pavyjtu, nes kol kas tam laikui dar jokiu komandiruociu neturiu.
Tiesa, dar vienas klausimas. O kaip su mmm, ta prasme planuojat po ju, per ciklo viduri ar kaip?? Nes su mano ir vyro darbais labai sunku tas dvi laisvas savaites suplanuot, kad viska apskaiciuot.
Papildyta:
Nu nerealus, jusu, mergaites, pasikeitimai... Jau noriu ir as vis labiau ir labiau.
as buvau po sirgimo, sake jeigu sirgciau neoperuotu

QUOTE(Muse @ 2010 12 14, 13:51)
Man mm prasidėjo 10 dienų po op