Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(Neri29 @ 2010 12 15, 17:52)

Leila, visai ne i tema biggrin.gif , pastebejai, kad musu zinuciu skaicius (kur profilyje nurodyta) -vienodas

Aha, db pamaciau 4u.gif

QUOTE(kutuce @ 2010 12 15, 20:15)

Merginos, gal galite parašyti kainas dvigubos op
o man sakė tik nebadaug ir nesistenk mesti svorio daug, nes vėliau žaizdos sunkiai gyja
Ai, man kažkokia depresija  unsure.gif

Jos nemazai mokejo. Pasikonsultuok su Bagdonu. Kazkada kalbejau su juo del puskes, jai reikia daryt ta pati ka ir tau, tai kaina lygir 6000 nesieke.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 15, 21:16)
Aha, db pamaciau 4u.gif
Jos nemazai mokejo. Pasikonsultuok su Bagdonu. Kazkada kalbejau su juo del puskes, jai reikia daryt ta pati ka ir tau, tai kaina lygir 6000 nesieke.

Jau parašiau jam laišką bigsmile.gif
Tik bėda, kad jis Klaipėdoje, o aš tarp vilniaus ir kauno biggrin.gif , bet jei reiks, tai ir nuvažiuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 12 15, 22:29)
Jau parašiau jam laišką  bigsmile.gif
Tik bėda, kad jis Klaipėdoje, o aš tarp vilniaus ir kauno  biggrin.gif , bet jei reiks, tai ir nuvažiuosiu  rolleyes.gif

Zinok daug kas vaziuoja. Siaip tai jei pasirodytum albume, tai pamatytum jo darbo rezultatus.
Atsakyti
laba

ko tu kutuce nervijies visos mes cia tokios "grazios",o del papu.... tai turiu drauge dydis nenusakomas,vasara problema i pliaza nueit nes iskrenta is betkur,nu cia jau bedele pas ja didele....taip kad ne viena esi tokia ir is klumpiu neiskrisim tikrai smile.gif (cia as gerai supratau tave ane ?)

galima ir man biggrin.gif bet idani rase ,kad priims foto naujokiu,bet nepriestarauju,kai tik galesiu ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 15 gruodžio 2010 - 21:43
QUOTE(idani @ 2010 12 15, 14:54)
o kaip turetu buti parasyt?

Idani - V. Kaikaris (Kaunas) pilna pilvo plastika (-1.3 kg) + siurbimas (1.3L). narkoze 6 val. pilvo trempimas 4 sav, melynes 3 sav. tinimas dar neaisku kiek laiko bus  biggrin.gif  LABAI LAIMINGA  lotuliukas.gif

saunuole idanii thumbup.gif thumbup.gif

emuke - M.N. Kaune, pilvo sienos raumenu tvirtinimas, tinklas, bambos isvarzos sutavrkymas, (visos problemos po dvyniu doh.gif ) -200 gr, kartu (.)(.) didinimas, narkoze 5,5 val, 15. gabaliuku , skausmas minimalus, melyniu ner, patinimas 2oje sav tik atsiranda, kol kas viskuo lb patenkinta thumbup.gif

prasymas visoms mergaitems kazka panasaus parasyt, sudesim i 1 puslapy kitoj temukej , bus didele pagalba del info naujokems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 15, 17:02)
buvau numetus svorio 20 kg is ju ataugo 9kg, tai sveriau pries operacija 77 kg, po operacijos kelios dienos buvo 78 kg, dabar praejus menesiui sveriu 74 kg smile.gif

mano dabartinis svoris 80kg, ugis 164 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 15 gruodžio 2010 - 21:58
QUOTE(kristynka* @ 2010 12 15, 22:58)
mano dabartinis svoris 80kg, ugis 164 doh.gif

Numesk bent 10-15% svorio, dar tiek reibalu nusiurbs ir bus liuks. bet pradziai siulau susitarti data op., kad jau tikrai mestum ta svori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emuke @ 2010 12 15, 08:23)
oho, kiek priplepejot  bigsmile.gif
del albumiuko - reiktu,kad albumiuko nares tarkim puse, ar kazkoks tai skaicius nutaria cia viesai ar duoda savo balsiuka del albumo naujai merginai pries tai idedant jos foto , ir tada jau duodam prisijungimo duomenis

del bendros info, reiktu mums pasitempt, surinkt visa pagrindine info kas, kur, ka daresi, kokie rezultatai, pliusai, minusai, - butu lb naudinga naujokems, jei ikeltumem i temos pirma puslapy , ka manot ? g.gif

as jau irgi be siuliuku, pilvukas biski patines, bet gydytojas sake,kad praeis  ax.gif 

kas abejojat del 2 op vienu metu, as jei pasidarius buciau viena, kitai turbut nesiryzciau, ne kiek del skausmu, kiek del laiko,kai reikia but siek tiek neigalia  lotuliukas.gif  ir kai butina, kad ir maza, bet kito zmogaus pagalba , lb dziaugiuos kad tam pasiryzau  thumbup.gif

Papildyta:
labutis,,nava ir as prasausikad priimtumet mane i savo draugija...as taip pat pasidariau pilviuka...
tarp kitko su emuke paplepejom pries mano narkoze...
tu isvaziavai as atvaziavau..
man taip pat jau 2 savaites praejo...jau siulus vakar isitraukiau..
Atsakyti
labai dekui idani ir emukei, trumpa ir aiski informacija biggrin.gif ,gal dar kas galėtu parašyti ir jai galima kainas parašykit.
o dėl nuotraukų tai as irgi galeciau atsiust (jeigu priimsit)kai numesiu svorio,nes dabar tikra tragedija,gieda rodyti doh.gif .
Atsakyti
ievukasd@gmail.com parasykit dar ir nicka savo 4u.gif .. mano operacija kainavo 7000lt + 2 lovadieniai 350 lt ax.gif
Atsakyti
Neri29 (mano amzius 34 m.)- Bagdonas (Klaipeda), pilvo plastika, truputi siurbti sonai. Nuimta pilvo-1,5 kg. Narkoze -3 val. kaina-4500; Didelis diskonfortas pirma savaite. Antra savaite- dar pilnai neissitiesus, bet jau beveik nebera melyniu. Kasdien vis laimingesne jauciuos smile.gif
Atsakyti
katukas - sveikute bigsmile.gif bigsmile.gif ir tu cia lotuliukas.gif smagumelis !!!
pasakok kaip jautiesi kiek "negrozio" nuo taves nueme ?
Atsakyti