Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

as jau issitraukiau siulus.
Tiesa sakant viena ir supermamku cia vietiniu patare kuo greiciau. O ir daktaras po to sake, kad negalima ilgai laukti, nes tai visdelto plastine op. o jei ilgai uztruksi, tai liks duobutes , randeliai.
Visai nieko nejutau, pilvas uztirpes. O geriausia tai , kad nedarbinguma pasiule. Tipo tai cia vistiek bambos isvarza. Sakau jo jo. tai nzn kiek tik ji tes. kol kas tik savaitei dave
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 14, 16:41)
as jau issitraukiau siulus.
Tiesa sakant viena ir supermamku cia vietiniu patare kuo greiciau. O ir daktaras po to sake, kad negalima ilgai laukti, nes tai visdelto plastine op. o jei ilgai uztruksi, tai liks duobutes , randeliai.
Visai nieko nejutau, pilvas uztirpes. O geriausia tai , kad nedarbinguma pasiule. Tipo tai cia vistiek bambos isvarza. Sakau jo jo. tai nzn kiek tik ji tes.  kol kas tik savaitei dave

Su bambos išvarža ilgai tesia biuletėnį, iki mėnesio laiko gali ištempt, bent jau aš tiek tempiau smile.gif
Atsakyti
oho, kiek priplepejot bigsmile.gif
del albumiuko - reiktu,kad albumiuko nares tarkim puse, ar kazkoks tai skaicius nutaria cia viesai ar duoda savo balsiuka del albumo naujai merginai pries tai idedant jos foto , ir tada jau duodam prisijungimo duomenis

del bendros info, reiktu mums pasitempt, surinkt visa pagrindine info kas, kur, ka daresi, kokie rezultatai, pliusai, minusai, - butu lb naudinga naujokems, jei ikeltumem i temos pirma puslapy , ka manot ? g.gif

as jau irgi be siuliuku, pilvukas biski patines, bet gydytojas sake,kad praeis ax.gif

kas abejojat del 2 op vienu metu, as jei pasidarius buciau viena, kitai turbut nesiryzciau, ne kiek del skausmu, kiek del laiko,kai reikia but siek tiek neigalia lotuliukas.gif ir kai butina, kad ir maza, bet kito zmogaus pagalba , lb dziaugiuos kad tam pasiryzau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

buvo pasiligoję mano mažiukas, teko ligoninėj pagulėt parą
Nu ką, vakar paskambino mano daktaras ir sakė, kad nedarys man dviejų op iškarto, nes aštuonių valandų narkozė, tikrai nėra gerai, Plius sakė tokios operacijos yra kraujingos, tai gali netekti daug kraujo. Sakė, kad rekomenduoja pilvą darytis po kelių mėnesių
Na ir gerai, darysiu papus dabar, o pilvą, jei nedings noras ir jei liks pinigų unsure.gif
Aš ir pati bijau narkozėje prabūti apie aštuonias valandas doh.gif
Mano atvejis vien dėl papų sudėtingesnis, sakė, kad op tikrai vyks ne mažiau nei keturias valandas, be to dar šalins fibroadenomą onkologas atėjęs, tai gali kiek ilgiau užsitęsti
Na, bet susitaikiau su tuo, op planuojama sausio pradžioje, man mažiau streso, nors jau buvau nusitkeikus dvigubas pjaustimui

Be to, vakarykštė situacija su mažiuko sveikatėle, šiek tiek nugąsdino, nes pamaniau, jei nutiktų kas panašaus vėl, o aš būčiau kelios dienos po op, kaip reikėtų rūpintis vaikeliu ligoniu, jei pati dar būčiau ligonis doh.gif
Atsakyti
o kaip turetu buti parasyt?

Idani - V. Kaikaris (Kaunas) pilna pilvo plastika (-1.3 kg) + siurbimas (1.3L). narkoze 6 val. pilvo trempimas 4 sav, melynes 3 sav. tinimas dar neaisku kiek laiko bus biggrin.gif LABAI LAIMINGA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 15, 15:54)
o kaip turetu buti parasyt?

Idani - V. Kaikaris (Kaunas) pilna pilvo plastika (-1.3 kg) + siurbimas (1.3L). narkoze 6 val. pilvo trempimas 4 sav, melynes 3 sav. tinimas dar neaisku kiek laiko bus  biggrin.gif  LABAI LAIMINGA  lotuliukas.gif

gal kazkas tokio. Galima dar kiek ir moketa uz op. Nes manau cia irgi svarbu.
Atsakyti
o kuri nors bandete su bioptron lempa pasikaitinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 12 15, 13:42)

Na, bet susitaikiau su tuo, op planuojama sausio pradžioje, man mažiau streso, nors jau buvau nusitkeikus dvigubas pjaustimui

Be to, vakarykštė situacija su mažiuko sveikatėle, šiek tiek nugąsdino, nes pamaniau, jei nutiktų kas panašaus vėl, o aš būčiau kelios dienos po op, kaip reikėtų rūpintis vaikeliu ligoniu, jei pati dar būčiau ligonis  doh.gif

Jeigu taip atsitiktu maziukui, o tu po papciu op, tai irgi ne kas. Paklausinek kitu plastiku, laiko dar turi. 4u.gif
Atsakyti
merginos kiek jus sveriate kad rystates tokiai operacijai???
mastau ar as dar galiu numesti kg, ar jau su tokiu svoriu ne
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 12 15, 18:21)

Manau, reiktu konsultuotis su gyd., nes svoris, ir kuno sudejimas tai skirtingi dalykai. Nors man asmeniskai pries op gyd. sake, kad tuo daugiau numesiu, tuo geresnis bus galutinis rezultas.

p.s. pastebejau, kad prie tavo profilio, parasyta, kad antras vaikas-butinai smile.gif
tad jei planuoji dar vaikuti, ar jau tikrai verta tokiai op investuoti
Papildyta:
Leila, visai ne i tema biggrin.gif , pastebejai, kad musu zinuciu skaicius (kur profilyje nurodyta) -vienodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 15 gruodžio 2010 - 16:42
QUOTE(kristynka* @ 2010 12 15, 17:21)

buvau numetus svorio 20 kg is ju ataugo 9kg, tai sveriau pries operacija 77 kg, po operacijos kelios dienos buvo 78 kg, dabar praejus menesiui sveriu 74 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 15, 14:23)
o kuri nors bandete su bioptron lempa  pasikaitinti? g.gif

jei tik turi galimybę, būtinai pasikaitink, ji daro stebuklus thumbup.gif

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 15, 15:10)
Jeigu taip atsitiktu maziukui, o tu po papciu op, tai irgi ne kas. Paklausinek kitu plastiku, laiko dar turi. 4u.gif

Merginos, gal galite parašyti kainas dvigubos op

QUOTE(Neri29 @ 2010 12 15, 16:52)
Manau, reiktu konsultuotis su gyd., nes svoris, ir kuno sudejimas tai skirtingi dalykai. Nors man asmeniskai pries op gyd. sake, kad tuo daugiau numesiu, tuo geresnis bus galutinis rezultas.

p.s. pastebejau, kad prie tavo profilio, parasyta, kad antras vaikas-butinai smile.gif
tad jei planuoji dar vaikuti, ar jau tikrai verta tokiai op investuoti
Papildyta:
Leila, visai ne i tema biggrin.gif , pastebejai, kad musu zinuciu skaicius (kur profilyje nurodyta) -vienodas

o man sakė tik nebadaug ir nesistenk mesti svorio daug, nes vėliau žaizdos sunkiai gyja
Ai, man kažkokia depresija unsure.gif
Atsakyti