Raimuta- 2008 10 05d. pilvo sienos plastinė op. Klaipėdos apskrities ligoninė, ,konsultacija pas daktarą nemokama, operavo gyd. R.Bagdonas. Susiūti išilginiai raumenys, suformuota naujai bamba, šonuose nusiurbta po 100g.riebaų. Svoris 58- 60 kg. Pooperacinis laikotarpis labai gerai praėjo, gorsetą nešiojau 6 savaites.Pilnai sugijus randui tepiau DERMATIX tepalu, manau jis stebuklus savo padarė, randas išbalo ir gavau gerus rezultatus po 2 metų :)Op. kaina 4500lt.
http://www_plastikoschirurgai_lt/
idani, jei apsimi sita darbuka padaryt
dar papildyt gal reiktu datas kada darytos op galvoju
emuke (26m) - M.N. Kaune, 2010 12, pilvo sienos raumenu tvirtinimas, tinklas, bambos isvarzos sutvarkymas, (visos problemos po dvyniu doh.gif ) -200 gr, kartu (.)(.) didinimas, narkoze 5,5 val, 15. gabaliuku (is ju pilvukas 6,5) , skausmas minimalus, melyniu ner, patinimas 2oje sav tik atsiranda, kol kas viskuo lb patenkinta thumbup.gif

dar papildyt gal reiktu datas kada darytos op galvoju

emuke (26m) - M.N. Kaune, 2010 12, pilvo sienos raumenu tvirtinimas, tinklas, bambos isvarzos sutvarkymas, (visos problemos po dvyniu doh.gif ) -200 gr, kartu (.)(.) didinimas, narkoze 5,5 val, 15. gabaliuku (is ju pilvukas 6,5) , skausmas minimalus, melyniu ner, patinimas 2oje sav tik atsiranda, kol kas viskuo lb patenkinta thumbup.gif
Papildau. Mano op daryta 2010-11-30
QUOTE(Muse @ 2010 12 16, 11:42)
Sveikutes,
Nu blyn, ne taip ir pigiai kainuoja visas tas reikalas....
As nezinau kaip bus, zyziau zyziau MB, kad noriu, bet jauciu nebezyziu is principo, palauksiu kol pats uzklaus. Nes mykia, mykia kazka. Zodziu, sunervijo. Nesinori, kad po to aiskintu kazka...
As nezinau kaip bus, zyziau zyziau MB, kad noriu, bet jauciu nebezyziu is principo, palauksiu kol pats uzklaus. Nes mykia, mykia kazka. Zodziu, sunervijo. Nesinori, kad po to aiskintu kazka...
as atsimenu, sakau uzsiregistravau jau konsultacijon, nors dar nebuvau uzsiregistravus, ir ziurejau reakcijos. Nu sako gerai, pati vaziuosi ar reiks vest, sakau pati
Bet po to pats pasisiule nuvest
Labas rytas
Kaip gerai Jūs čia sugalvojot dėl info naujokėms
Man tai labai įdomu būtų atsiliepimai iš pasidariusių plastiką prieš jau kažkiek laiko, ieškojau internete, bet neradau nuotraukų kaip atrodo oda, tarkim, po 10metų-ar nelieka kokių duobių, ar dar ko nors tosr vietose...

Kaip gerai Jūs čia sugalvojot dėl info naujokėms

Man tai labai įdomu būtų atsiliepimai iš pasidariusių plastiką prieš jau kažkiek laiko, ieškojau internete, bet neradau nuotraukų kaip atrodo oda, tarkim, po 10metų-ar nelieka kokių duobių, ar dar ko nors tosr vietose...
QUOTE(Muse @ 2010 12 16, 10:42)
Sveikutes,
Nesuprantu prie ko cia vyras?

Leila, musu biudzetas bendras, mes kartu gyvenam, tai ir pajamas-islaidas skaiciuojam. Nera taip paprasta atimti is seimos tokia suma pinigu del uzgaidos.
Papildyta:
Be to, juk jis po operacijos prie manes budes ir vienas vaikus priziures. Tad, manau, turi buti abipusis susitarimas ir pritarimas.
Papildyta:
Be to, juk jis po operacijos prie manes budes ir vienas vaikus priziures. Tad, manau, turi buti abipusis susitarimas ir pritarimas.
QUOTE(Muse @ 2010 12 16, 12:45)
Leila, musu biudzetas bendras, mes kartu gyvenam, tai ir pajamas-islaidas skaiciuojam. Nera taip paprasta atimti is seimos tokia suma pinigu del uzgaidos.
Daug prirasiau bet istryniau

Tai pas mus irgi bendras, zinau , kad nelengva.
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2010 12 16, 12:46)
Gyvenime jam gali ne karta tekti tave priziureti, ta jis turi suprasti.
Nepyk, bet tu esi moteris pagimdziusi vaikus, paaukojusi grozi ir vis dar nori atrodyti patraukli, savimi pasitikinti.
QUOTE(raimuta @ 2010 12 16, 08:53)
<..>Pilnai sugijus randui tepiau DERMATIX tepalu, manau jis stebuklus savo padarė, randas išbalo ir gavau gerus rezultatus po 2 metų 

Raimuta, o kiek ilgai tepei randus tuo tepaliuku?
Aš irgi jo turiu, nusipirkau prieš op, bet dar laukiu, kol randukas sugis.. O MB plius pripirko didžiausią pluoštą Mepiform pleistrų nuo randų (sumaišė su tuo tvarsčiu Mepor

labukas,,
kaip smagu emuke kad pameni..as pilvo plastika ir nusiurbima dariau..daremini abdominoplastika,nes nebuvo daug odos,,tad padre maxi nusiurbima..zodziu man nusiurbe 2litrus net..o nupjove 600 g..bamba liko ta pati..jauciauis neblogai,blogiausia buvo tas buteliukas,,kuri sunku kur nors italpinti..gaila nelabai kur isejau,taip ir skridau nieko neaplankiusi,,man istrauke tik paskutine diena pries skrydi drena..
visa savaite skaudejo ranka,,kur kateteris buvo pries tai,maniau taip turi butiu...bet po to jau nebegalejau taip sedetiranka istino,,sukietejo parraudonavo,pasirodo gavosi venos uzdegimas..
dabar jau atleido,,nes laai sunku cia buvobe desines rankos gyventi..
bet ko del grozio neiskesi..
o mane priimsit i savo albuma..?mane siandien irgi nufotkins,ir atsiusiu nuotraukytes..o kokias jums atsiusti po operacijos?
kaip smagu emuke kad pameni..as pilvo plastika ir nusiurbima dariau..daremini abdominoplastika,nes nebuvo daug odos,,tad padre maxi nusiurbima..zodziu man nusiurbe 2litrus net..o nupjove 600 g..bamba liko ta pati..jauciauis neblogai,blogiausia buvo tas buteliukas,,kuri sunku kur nors italpinti..gaila nelabai kur isejau,taip ir skridau nieko neaplankiusi,,man istrauke tik paskutine diena pries skrydi drena..
visa savaite skaudejo ranka,,kur kateteris buvo pries tai,maniau taip turi butiu...bet po to jau nebegalejau taip sedetiranka istino,,sukietejo parraudonavo,pasirodo gavosi venos uzdegimas..
dabar jau atleido,,nes laai sunku cia buvobe desines rankos gyventi..
bet ko del grozio neiskesi..
o mane priimsit i savo albuma..?mane siandien irgi nufotkins,ir atsiusiu nuotraukytes..o kokias jums atsiusti po operacijos?