Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(kutuce @ 2010 12 10, 22:12)
Sveikos merginos   smile.gif

aš (,)(,) mažinimo ir pakėlimo operaciją jau sutarus su gydytoju, ji vyks sausio pradžioje, bet prisižiūrėjusi, kad galima pakeisti ir baisųjį pilvą, nusprendžiau ir jį nurėžti  rolleyes.gif
Kalbėjau su gydytoju, ar negalėtu vienos operacijos metu suremontuoti abiejų mano detalių, tai sakė, kad per didelis stresas organizmui bus, geriau kiek palaukti. nes papcių operacija gan sudėtinga bus (mano atveju), tai ir narkozės laikas per ilgas.

O dėl albumo - nu man visai norėtųsi pasižiūrėti rezultatus, bet savo fotkę drįsčiau atsiųsti tik po operacijos, todėl net nesiveržių į tą albumą, juk pilnas internetas tokių nuotraukų  smile.gif . Kažkurioje temoje buvo įdėta fotkė prieš ir po, tas vaizdelis mane ir užbūrė  wub.gif

Tik neramina vienas reikalas, turiu jau du vaikus, bet jeigu sugalvočiau dar vieną gimdyti, įdomu ar neišsitampytų vėl mano neelastinga oda?

Sveika,
Pas ka op darysi? Siaip, daug kas darosi papus ir pilva vienu metu.Taip yra zymiai pigiau ir atkentesi viska vienu metu. O kancios ziaurios. Jei nuspresi kitaip, tai manau kd po pirmos op. antros nebenoresi, todel jei yra ryztas tai abi iskart.
Del trecio vaiko, tai yra didele tikimybe kad bus vel tas pats, bet klausimas kada tu ji planuoji. As svarstau taip: kad labai noriu 3 vaiko, bet galimybiu tam kolkas nera, jeigu tos galimybes atsirastu bent po 5m., tai as labai noreciau tuos 5 m., but graziu pilvu biggrin.gif Zodziu, jei jau remontuotis tai viska iskart 4u.gif
Del albumo, tai turi pasirodyti pirma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 10 gruodžio 2010 - 21:29
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 10, 21:22)
Sveika,
Pas ka op darysi? Siaip, daug kas darosi papus ir pilva vienu metu.Taip yra zymiai pigiau ir atkentesi viska vienu metu. O kancios ziaurios. Jei nuspresi kitaip, tai manau kd po pirmos op. antros nebenoresi, todel jei yra ryztas tai abi iskart.
Del trecio vaiko, tai yra didele tikimybe kad bus vel tas pats, bet klausimas kada tu ji planuoji. As svarstau taip: kad labai noriu 3 vaiko, bet galimybiu tam kolkas nera, jeigu tos galimybes atsirastu bent po 5m., tai as labai noreciau tuos 5 m., but graziu pilvu biggrin.gif Zodziu, jei jau remontuotis tai viska iskart 4u.gif
Del albumo, tai turi pasirodyti pirma 4u.gif

Žadu pas Karaleviciu Siauliuose .
Bet ar nebus per didelis krūvis organizmui. Jei vien papcių operacija truks keturias valandas, pilvo kokias dvi ar tris, nelabai man norisi tiek laiko apnarkozintai būti g.gif
Norėtųsi merginų, jau iškentusių tokias OP komentarų.
Kažkaip baisoka man iškarto dvi darytis.
Plius mažas vaikas namuose, jei negalėsiu savaitę jo priglausti - išprotėsių doh.gif
Į albumą nesiveržiu. Nes baisiai gėda rodyti savo nukarusį lašinį, parodysiu po OP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 12 10, 22:42)
Žadu pas Karaleviciu Siauliuose .
Bet ar nebus per didelis krūvis organizmui. Jei vien papcių operacija truks keturias valandas, pilvo kokias dvi ar tris, nelabai man norisi tiek laiko apnarkozintai būti  g.gif
Norėtųsi merginų, jau iškentusių tokias OP komentarų.
Kažkaip baisoka man iškarto dvi darytis.
Plius mažas vaikas namuose, jei negalėsiu savaitę jo priglausti - išprotėsių  doh.gif
Į albumą nesiveržiu. Nes baisiai gėda rodyti savo nukarusį lašinį, parodysiu po OP  smile.gif

Tokio gyd.nzn ir del pilvo op pas ji nieko negaliu pasakyt. Istikro, tai reikia atidziai ziuret pas ka, nes buna randus aukstai padaro, bamba negrazia ir pan. Vertikalius randus ir t.t. Del dvieju op, tai daug kas darosi tikrai ir sitam forume yra, gal ryt tau parasys.
Del albumo, tai gedintis nera ko, nes visos cia tokios pacios, veidu nefotkinam. Kadangi tavo op. neuzilgo tikrai perziureciau merginu albuma, tikrai ne visos vienodai pagrazintos. Daug suzinotum ir klausimu gyd. turetum. Profesionalai tikrai daro dvi op iskarto, plius dar nusiurbimus.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 10, 22:20)
Tokio gyd.nzn ir del pilvo op pas ji nieko negaliu pasakyt. Istikro, tai reikia atidziai ziuret pas ka, nes buna randus aukstai padaro, bamba negrazia ir pan. Vertikalius randus ir t.t. Del dvieju op, tai daug kas darosi tikrai ir sitam forume yra, gal ryt tau parasys.
Del albumo, tai gedintis nera ko, nes visos cia tokios pacios, veidu nefotkinam. Kadangi tavo op. neuzilgo tikrai perziureciau merginu albuma, tikrai ne visos vienodai pagrazintos. Daug suzinotum ir klausimu gyd. turetum. Profesionalai tikrai daro dvi op iskarto, plius dar nusiurbimus.

Daug domėjausi apie šitą gydytoją, pas jį kainos mažesnės, nes jis dirba siauliuose, mačiau keletą jo darbų, kalbėjau su merginomis, kurios pas jį darėsi, sakė, dirba gerai.
Na žiūrėsiu, fotkinsiu savo pilvą gydytojui, tai galėsiu ir čia įmesti, nors ir gėda žiauriai blush2.gif
Aš gal ir sutikčiau dviem op iš karto, jei pasipasakotų ta, kuri tą jau patyrė.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 10, 21:22)
Sveika,
<..>Taip yra zymiai pigiau ir atkentesi viska vienu metu. O kancios ziaurios. Jei nuspresi kitaip, tai manau kd po pirmos op. antros nebenoresi, todel jei yra ryztas tai abi iskart.

Nu tikrai ne žiaurios tongue.gif ..
Dėl skausmų, tai čia matyt, labai nuo situacijos priklauso..Man prie pilvo remonto dar ir papulius didino.. Bet čia tikrai daug paprasčiau nei pakėlimas ax.gif .. Užtruko beveik 5val., neramu buvo, bet atsigavau po narkozės labai super 4u.gif ..

O dėl 3čio vaiko.. Anksčiau laaabai norėjau, dbr, paūgėjus mažiui, apsiraminau tongue.gif .. Bet skaičiau vienos mamytės atsiliepimus, kad prisižiūrint, daug svorio nepriaugant, viskas būna tvarkoje.. Ji pasigimdė vaikutį, o pilvukui viskas ok.. Gal nebe toks, kaip iškart po op atrodo, bet tikrai dar vienos op nereikia..bent jai, o man tai šiokia tokia viltis, kad viskas bus ok jeigu ką blush2.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 10 gruodžio 2010 - 22:37
QUOTE(kutuce @ 2010 12 10, 23:26)
Daug domėjausi apie šitą gydytoją, pas jį kainos mažesnės, nes jis dirba siauliuose, mačiau keletą jo darbų, kalbėjau su merginomis, kurios pas jį darėsi, sakė, dirba gerai.
Na žiūrėsiu, fotkinsiu savo pilvą gydytojui, tai galėsiu ir čia įmesti, nors ir gėda žiauriai  blush2.gif
Aš gal ir sutikčiau dviem op iš karto, jei pasipasakotų ta, kuri tą jau patyrė.

O kas tavo pilvui yra? Ar tik riebalus nusiurbt reikia, ar sterble kabo? Ji pasikabina, kai oda strijom nueina ir kai prasiskyria raumenys.
Siaip, ta mergina kuri daresi dvi op iskart, daug maziau guodesi del skausmu, nei ta kur viena op. biggrin.gif
Vaika priglausti galesi, bet tik priglausti. Papu op. yra labai skausminga , pilvo taip pat, del to ir siulau iskart abi, atkentesi ir vsio. Del to gyd. tai gal jis ir yra geras papu specas, bet pilvo gali but nekoks. Tokiu pvz yra, todel ir siulau daugiau info susizinot. Kokia kaina tau papcius daro?
Papildyta:
QUOTE(liepa99 @ 2010 12 10, 23:36)
Nu tikrai ne žiaurios  tongue.gif ..

Nu nu, ne visoms taip pat. Skausmo barjeras skirtingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 12 09, 21:17)

O tu taip neseniai pagimdei ir jau op darysies?

As tai kazkaip laukiu kol metukai bent jau sueis dukrytei, kol baigsiu maitint, kol organizmas atsigaus is po nestumo ir gimdymo  g.gif

Pagimdziau tikrai nesenai-pries tris men. bet kai konsultacijai vyksiu bus jau pusmetis praejes. Kad kazkas pasikeis nelabai tikiu,nes po pirmos dukrytes 4 metus pilvas nesusitrauke,ka jau ten po antro-stebuklas jau neivyks. Tai ir laukiau ,sakiau pagimdysiu antra vaika ir operuosiuos(trecio kaip ir neplanuoju:)
Atsakyti
teisingai paraše Leila ,kad geras papu specas, bet pilvo gali but nekoks.Dėl to ir noriu paklaust ,gal kas operavosi papus ir pilva,ar zino tas kurios tai dare pas Vikšraiti arba Aštrauska?

o del op ,tai jai viskas bus gerai, tikrai noreciau padaryt dvi vienu metu.Nes paskui gali buti taip ,kad padarius viena nesirisiu kitai.
Atsakyti
QUOTE(dezy @ 2010 12 11, 03:17)
teisingai paraše Leila ,kad  geras papu specas, bet pilvo gali but nekoks.Dėl to ir noriu paklaust ,gal kas operavosi papus ir pilva,ar zino tas kurios tai dare pas Vikšraiti arba Aštrauska?

o del op ,tai jai viskas bus gerai,  tikrai noreciau padaryt dvi vienu metu.Nes paskui gali buti taip ,kad padarius viena nesirisiu kitai.

Apie Viksraiti as isvis ne kokios nuomones. liepa99 pas Kaikari dare abi op, (.) nerode, bet pilvas atrodo gerai, tik randas auksciau.
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2010 12 10, 22:36)
Nu tikrai ne žiaurios 
Dėl skausmų, tai čia matyt, labai nuo situacijos priklauso..Man prie pilvo remonto dar ir papulius didino.. Bet čia tikrai daug paprasčiau nei pakėlimas  .. Užtruko beveik 5val., neramu buvo, bet atsigavau po narkozės labai super

O dėl 3čio vaiko.. Anksčiau laaabai norėjau, dbr, paūgėjus mažiui, apsiraminau  tongue.gif .. Bet skaičiau vienos mamytės atsiliepimus, kad prisižiūrint, daug svorio nepriaugant, viskas būna tvarkoje.. Ji pasigimdė vaikutį, o pilvukui viskas ok.. Gal nebe toks, kaip iškart po op atrodo, bet tikrai dar vienos op nereikia..bent jai, o man tai šiokia tokia viltis, kad viskas bus ok [i]jeigu ką  .

Aš skausmo tikrai nebijau, ypač dėl papcių esu apsisprendus, kieta ir neperkalbama, sutrukdyti galėtų tik nestuke.gif , bet stegniuosi, kad to neįvyktų
Apie pilvą tik visai nesenai pagalvojau, kai pamačiau keletą nuotraukų, apakau, kad galima taip sutaisyti pilvą, todėl nusprendžiau, kad ir pilvą reikėtų suremontuoti
--------
Trecio vaiko planuose nėra, nebent netyčiukas pasibelstų

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 10, 22:43)
O kas tavo pilvui yra? Ar tik riebalus nusiurbt reikia, ar sterble kabo?

Vaika priglausti galesi, bet tik priglausti. Papu op. yra labai skausminga , pilvo taip pat, del to ir siulau iskart abi, atkentesi ir vsio. Del to gyd. tai gal jis ir yra geras papu specas, bet pilvo gali but nekoks. Tokiu pvz yra, todel ir siulau daugiau info susizinot. Kokia kaina tau papcius daro?

Ir tas ir tas pas mane, strijų nemažai, plius kabo skūra
Girdėjau, kad krūtų mažinomo op ne tokia skausminga, kaip didinimo. Sakė daktaras, pačientės namo pačios už vairo išvažiuoja
--------
Va kaip jis daro pilvą - nežinau schmoll.gif , kaži kur ir kaip man apie tai sužinoti g.gif
Darys už 3500 Lt
Atsakyti

Tik neramina vienas reikalas, turiu jau du vaikus, bet jeigu sugalvočiau dar vieną gimdyti, įdomu ar neišsitampytų vėl mano neelastinga oda?
[/quote]

Viena mergaite praeitoje temoje laukesi po pilvo plastikos tai sake, kad ir pilvas per nestuma mazesnis ir lyg neissitampe.. g.gif As irgi du vaikus turiu ir nesu garantuota, kad po kokiu 10 metu neuzsimanysiu pagranduko ax.gif , bet iki to laiko pabusiu grazi, o jei vel pilvas po trecio nestumo artejant 40-meciui pasitampys tai ka padarysi... ax.gif bet bus trecias zmogeliukas namie mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

Gal zinote Rusijoje Dermatix vaistai tokie pat. Ar bandete kas nors ten pirkti. Nes siaip visi vaistai ten pigesni. Vieni draugai daznai vaziuoja ten, atveztu. Bet ir nzn ka daryt, kad kokio slamsto nenusipirkus
Atsakyti