Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

Sutinku, kad reikia atsakingo zmogaus uz raktuku dalijima drinks_cheers.gif Tegu ten tik pilvai, bet vis tiek intymios foto yra, ko nelabai noreciau, kad nepageidaujami asmenys matytu kas pas mane ten kaip yra, ar bus po op schmoll.gif

Neri29, berods i albumiuka rasiau ir dabar pasikartosiu, kad tavo pilvukas ir pries op buvo geras wink.gif jei man tik tiek tebutu sugadine nestumai, apie jokias op net minciu netureciau smile.gif Nebent foto neatspindejo realios padeties wink.gif
Atsakyti
laba ryta,

ta pati norejau rasyt ka ir gebene,kad man toki pilvuka tai pipiec butu viskam irnesakyk.gif ok.gif tai ne musu tarbos nukare tease.gif ir nebuciau rando dariusi del tokio pilvuziuko,gal visdelto sportas but sutvarkes (nebent nemegsti sportuot nes as irgi isirasau i tu gretas nemegstanciu rolleyes.gif doh.gif )galu gale ko ten eit jai nesutvarkys papilves wink.gif

o del albumo tai jooooooo mastau.gif buvo kelios svetimos visiskai gave prisijungimo duomenis ir mate mus,tipo palelekino temoj ir dingo ,kad pazvengtu tikriausiai ph34r.gif todel savo foto ir isemus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 10 gruodžio 2010 - 06:04
QUOTE(gebene @ 2010 12 10, 02:18)
Sutinku, kad reikia atsakingo zmogaus uz raktuku dalijima  drinks_cheers.gif Tegu ten tik pilvai, bet vis tiek intymios foto yra, ko nelabai noreciau, kad nepageidaujami asmenys matytu kas pas mane ten kaip yra, ar bus po op  schmoll.gif

Neri29, berods i albumiuka rasiau ir dabar pasikartosiu, kad tavo pilvukas ir pries op buvo geras wink.gif jei man tik tiek tebutu sugadine nestumai, apie jokias op net minciu netureciau smile.gif Nebent foto neatspindejo realios padeties wink.gif

ACiu merginos 4u.gif

Jo as ir pati daug metu galvojau, kas geriau ar pilvas ar randas. Pasirinkau randa smile.gif/ Pirmas dienas po OP galvojau ant saves-vepla, durne ir t.t.
O Dabar jau dziaugiuosi.
Nuotraukose nelabai matosi, kad jis ten baisus buvo. uztekdavo atsisteti, ir toks skuros gabalas atsikisdavo, nors pati peiliu resk.
As sportuoju ir nemazai. Net B po Op klause, ar sportuojanti, nes labai kietas pilvo presas, ir tik vienoje vietoje trukes yra. Tipo labai sunku buvo jam ji sutraukt, del to kad sportuojanti esu. Nes kurios nesportuoja, ten lengviau susitvarko, elastingas raumuo buna.
Atsakyti
panos, o kiek laiko jus bamba betadinu tepat. Na pas mane viskas graziai apsitrauke jau, tai ir galvoju gal uztenka tik tvarsciu uzklijuot, gal jau nebereikia vaistu g.gif . Ar blogiau nebus, kad ir tepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 10, 09:58)
panos, o kiek laiko jus bamba betadinu tepat. Na pas mane viskas graziai apsitrauke jau, tai ir galvoju gal uztenka tik tvarsciu uzklijuot, gal jau nebereikia vaistu g.gif . Ar blogiau nebus, kad ir tepsiu smile.gif

as nieko netepiau, tik uzklijuota buvo. nuo vakar paliko neklijuota. siulus istrauke ir dar randa uzklijavo, bet sake jeigu noriu galiu neklijuot, bet man smagiau uzklijuotas kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sianakt sapnavau operacija smile.gif, matyt pasamone kazka kvailioja smile.gif
Atsakyti
Nu kaip siandien noriu balto vyno smile.gif, idomu ar galima g.gif , nebus blogiau
Atsakyti
O kas gali but blogai nuo vyno? Juk vaistu jokiu nevartojate...
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 10, 15:10)
Nu kaip siandien noriu balto vyno smile.gif, idomu ar galima g.gif , nebus blogiau

Nepakenks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 10 gruodžio 2010 - 15:34
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 10, 10:03)
Idek savo foto, nes pvz as taves nepamenu visai. Be to nieks nedalina prisijungimo.
Gal tu noretum but atsakinga uz albuma?

nu buvo kas padalino ta slaptazodi ir tiek,zinau,nes komentavo...pasiulei tai gal ir buk atsakinga uz albumiuka,as darbais apsikrovus ir retai beuzsuku cia,nenamine jau dabar esu biggrin.gif

nugi tokia pati kaip ir tu buvai esu biggrin.gif ,OP dar labai toli tai ir nebededu daugiau foto,daug idomiau ziuret foto kai imesta pries ir po,o ne pilvuza nudribusi tik
Atsakyti
galit man siusti ievukasd@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

aš (,)(,) mažinimo ir pakėlimo operaciją jau sutarus su gydytoju, ji vyks sausio pradžioje, bet prisižiūrėjusi, kad galima pakeisti ir baisųjį pilvą, nusprendžiau ir jį nurėžti rolleyes.gif
Kalbėjau su gydytoju, ar negalėtu vienos operacijos metu suremontuoti abiejų mano detalių, tai sakė, kad per didelis stresas organizmui bus, geriau kiek palaukti. nes papcių operacija gan sudėtinga bus (mano atveju), tai ir narkozės laikas per ilgas.

O dėl albumo - nu man visai norėtųsi pasižiūrėti rezultatus, bet savo fotkę drįsčiau atsiųsti tik po operacijos, todėl net nesiveržių į tą albumą, juk pilnas internetas tokių nuotraukų smile.gif . Kažkurioje temoje buvo įdėta fotkė prieš ir po, tas vaizdelis mane ir užbūrė wub.gif

Tik neramina vienas reikalas, turiu jau du vaikus, bet jeigu sugalvočiau dar vieną gimdyti, įdomu ar neišsitampytų vėl mano neelastinga oda?
Atsakyti