Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(kutuce @ 2010 12 11, 12:02)
Girdėjau, kad krūtų mažinomo op ne tokia skausminga, kaip didinimo. Sakė daktaras, pačientės namo pačios už vairo išvažiuoja
--------

Kaina tai fantastiska. Zinok ir po pilvo remonto kaikurios parvaziuoja pacios. Mano viena drauge mazinosi, tai si op. yra sudetingesne o ir nemaziau skausminga.
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 11, 12:34)
sveikos

Gal zinote Rusijoje Dermatix vaistai tokie pat. Ar bandete kas nors ten pirkti. Nes siaip visi vaistai ten pigesni. Vieni draugai daznai vaziuoja ten, atveztu. Bet ir nzn ka daryt, kad kokio slamsto nenusipirkus

Pabandyk Kelo-cote, gyd. sake tas pats kas dermatix tik kaina dvigubai mazesne 74 Lt, kiekis 6 gr. Koks dermatix kiekis?
Atsakyti
Jo, kaina neblogai, tai ir vilioja labiausiai, o ir pilvą sakė už panašią kainą padarytų rolleyes.gif , tik vat, kad nežinau kaip jis pilvo srityje g.gif

Randams mažinti/naikinti pats geriausias dalykas yra Hidrokalodiniai tvarsčiai thumbup.gif , brangūs, bet efektas nerealus
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 12 11, 13:36)
Jo, kaina neblogai, tai ir vilioja labiausiai, o ir pilvą sakė už panašią kainą padarytų  rolleyes.gif , tik vat, kad nežinau kaip jis pilvo srityje  g.gif

Randams mažinti/naikinti pats geriausias dalykas yra Hidrokalodiniai tvarsčiai  thumbup.gif , brangūs, bet efektas nerealus

Apie toki tvarsti dar negirdejau g.gif Nezinai brangus jie?

Na jeigu tu tikrai zinai, kad jis gerai remontuoja tai del kainos tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 11, 12:40)
Apie toki tvarsti dar negirdejau g.gif Nezinai brangus jie?

Na jeigu tu tikrai zinai, kad jis gerai remontuoja tai del kainos tikrai verta 4u.gif

Pakuotė kainuoja 120 Lt, joje 5 tvarsčiai tokie dideli, bet jį užklijuoji ir vaikštai apie savaitę, nereikia jo nuimti. Mano mažiukas buvo apsiplikęs aliejumi veiduką, kaklą, krūtinę verysad.gif , randai buvo baisūs, šie tvarsčiai padarė stebuklą, nebeliko nieko, aišku dar ir Bioprono lempa labai padėjo, ji tinka randams mažinti.
Tik jei nori, jo reikia užsisakyti, nes vaistinės neprekiauja šiaip doh.gif , va čia apie juos rasi info, mes pirkom šitus, kur nuorodoje, nes jie ploniausi, beveik kaip oda ir yra kūno spalvos, tai jų nesimato visai http://www.tvarsciai...flex_extra_thin
Atsakyti
oi mergos kas buvo doh.gif
Nu susiruosiau perisima pasidaryti. Pasiruosiau fotika, kad normaliai dukra be visu tvarsciu, stovincia nufotografuotu.
Po fotosesejos, dukra padejo stovint pries veidrodi viena tvarsti uzklijuot, po to kita klijuojant kazkaip silpna pasidare, sakau dukrai padek iki lovos nueit (dukrai 13 metu)
...ir tik nubundu nuo dukros spiegimo, ziuriu- lubas matau, karoce- nualpau. Nezinau nei kodel, nei as kraujo bijau, ir siaip skayciau stipri esu. Sakes, dukra ziauriai issigando. Psakoja, kad nespejo net sulaikyti, kaip daviaus ant nugaros, truputi pakausi jauciu, kad skauda, bet aciu dievui daugiau nieko.
Nu ne viskas, daugiau jokiu perisimu stovint. Dziaugiuosi, kad ne viena namuose buvau

Tuoj ikelsiu nauja foto, ten matosi bamba. Virs bambos tamsus plemas, ten B sake pertempta oda, nusilups kaip sasas, tad neissigaskit labai.
Ir randas randas ziuriu kreivas biski jis pas mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 11 gruodžio 2010 - 13:50
QUOTE(dezy @ 2010 12 11, 02:17)
.. gal kas operavosi papus ir pilva,ar zino tas kurios tai dare pas Vikšraiti arba Aštrauska?
o del op ,tai jai viskas bus gerai,  tikrai noreciau padaryt dvi vienu metu.Nes paskui gali buti taip ,kad padarius viena nesirisiu kitai.

Kas liecia siuos du chirurgus, tai kai as dariausi op. kalbos ejo kad vienas geras pilvui, o kits papukams. Astrauskas aisku skambejo kaip papuku specas, labai daug kas pas ji ejo.
As kai susitaupysiu pinigeliu kitai op., tai rinksiuosi tarp Astrausko, Kaikario ir Bagdono tongue.gif, nes man reik padailinti savo didiji randa bei nusiurbima padaryti ir papukus padailinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 11, 13:43)
.... Nu ne viskas, daugiau jokiu perisimu stovint. Dziaugiuosi, kad ne viena namuose buvau

nu cia tai siaubas, zinau ir as tai. man visad darydavosi silpna o kai trauke siulus tai visa laika sau laikiau kampara ar ka ten toki, kad nenualpciau. namie kai reikejo traukti du siuliukus(nepamenu jau kodel juos paliko), tai irgi ne kas buvo, bet vyrui kazkaip negalejau patiketi to. nu as irgi kazkaip nebijau tokiu dalyku, bet matyt kai tai liecia tave pati tai silpna is karto darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2010 12 11, 11:00)
Pakuotė kainuoja 120 Lt, joje 5 tvarsčiai tokie dideli, bet jį užklijuoji ir vaikštai apie savaitę, nereikia jo nuimti. Mano mažiukas buvo apsiplikęs aliejumi veiduką, kaklą, krūtinę  verysad.gif , randai buvo baisūs, šie tvarsčiai padarė stebuklą, nebeliko nieko, aišku dar ir Bioprono lempa labai padėjo, ji tinka randams mažinti.
Tik jei nori, jo reikia užsisakyti, nes vaistinės neprekiauja šiaip  doh.gif , va čia apie juos rasi info, mes pirkom šitus, kur nuorodoje, nes jie ploniausi, beveik kaip oda ir yra kūno spalvos, tai jų nesimato visai http://www.tvarsciai...flex_extra_thin

Kaip sakoma nuo zioplumo vaistu nera... kaip tik pries tris dienas veida nusideginau(aptisko aliejus) tik man tikriausiai jau per velu ta tvarsti deti?
Atsakyti
Neri29,matosi,kad randas šiek tiek nelygus,bet labai nežymiai.O bambos forma labai graži
Atsakyti
Grazus tie jusu pilvukai,ypac tos,kur du metai po operacijos,ir bamba grazi wub.gif
anksciau as kazkaip abejodavau kas geriau ar baisus pilvas ar baisus randas, bet dabar matyt pribrendau kad nebera baisus jau tie randai o ir bambos visai neblogai naujos ziurisi.
Tik norejau paklaust tu mergaiciu,kuriu sviezus randai,is sono ziurint vistiek sioks toks pilvukas dar matosi,bet tai cia turbut nuo sutinimo? Per ilgesni laika tai atsileidzia turbut ir visai nebelieka pilvo?
Atsakyti
Sveikos

pasiskaitau vis temuke
ilindau apie kainas paziuret, pvz Vitkaus psl raso riebalu nusiurbimas 8000 doh.gif
kiek jusu pasiskaitau, tikriausiai tai sudetingesnes operacijos, nes formuoja bamba ir t.t., o jei tik nusiriubt pilvuka norisi, tikriausiai rando tada nedaro, ane. Tik mazi randukai kur ieitu tie drenaziukai? Kiek idomu tokia tik pilvo apacios operacija atsieitu?
Atsakyti

QUOTE(Neri29 @ 2010 12 11, 13:43)
Nu susiruosiau perisima pasidaryti. Pasiruosiau fotika, kad normaliai

Nu nieko sau blink.gif , todėl medicinos įstaigose visuomet perrišimus daro tik gulinčiam žmogui
Na svarbu, kad viskas gerai baigėsi

QUOTE(Donaciukas @ 2010 12 11, 14:57)
Kaip sakoma nuo zioplumo vaistu nera... kaip tik pries tris dienas veida nusideginau(aptisko aliejus) tik man tikriausiai jau per velu ta tvarsti deti?

Ne pervėlu, tik va bėda, kad nuėjus į vaistinę jų iškarto negausi, reikia užsakyti, be to, ne visos vaistinės parduoda po vieną ar kelis vnt, kitos nori, kad pirktum visą poką. Aš ieškojau visur, tai Lentvario vaistinėj jų visuomet būna ir parduoda po kiek nori vnt., jį gali karpyti kaip tik nori.
Bet ar tau jo reikia? Nes jis reikalingas tik tuomet, jei randai yra, arba atvira žaizda, šiaip jie skirti nuo pragulų, bet ir randams, bet po nudegimų labai gerai
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2010 12 11, 17:29)
Grazus tie jusu pilvukai,ypac tos,kur du metai po operacijos,ir bamba grazi wub.gif
anksciau as kazkaip abejodavau kas geriau ar baisus pilvas ar baisus randas, bet dabar matyt pribrendau kad nebera baisus jau tie randai o ir bambos visai neblogai naujos ziurisi.
Tik norejau paklaust tu mergaiciu,kuriu sviezus randai,is sono ziurint vistiek sioks toks pilvukas dar matosi,bet tai cia turbut nuo sutinimo? Per ilgesni laika tai atsileidzia turbut ir visai nebelieka pilvo?

As 13 metu galvojau, kas geriau ar pilvas negrazus geriau ar randas. Nors ir kreivokas jis pas mane gavosi, bet vis kasdien daugiau dziaugiuosi, ir manau neapsirikau del savo sprendimo.
Papildyta:
QUOTE(Ineta.V @ 2010 12 11, 17:17)
Neri29,matosi,kad randas šiek tiek nelygus,bet labai nežymiai.O bambos forma labai graži

Na bambos forma tai ir man atrodo nieko, nors pacioje bamboje tai kazkoks bardakas. Ir siulai, ir nuo vaistu visokiausiu nuoplysu, ir patinimas
As buvau apskritai nusprendusi pati ir siulus issitrauk (na vienu metu taip galvojau), nes ten nesudetinga. Po suns operacijos savo suniui traukiau. Bet dabar jau neeeee lotuliukas.gif , po savo sito nugriuvimo jokiu tokiu bajeriu nebedarysiu
Atsakyti