Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

As rytoj gaminsiu is pirmos knygos baklazanus su pomidorais. Nium labai pas mus "prigijo" sitas receptukas. Ypac skanu su iltaliska duona bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 01 13, 21:02)
Aš apie žalią ir kalbu mirksiukas.gif  Tikrai ne taip seniai mačiau Maximoj Santa Maria prieskonių vazonėliuose 4u.gif Žalių, ne džiovintų 4u.gif

Niekad neatkreipiau dėmesio maximose...
IKI esu mačiusi čiobrelius, rozmarinus, mėtas, bet kalendrų atrodo ne...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 13, 21:31)
Niekad neatkreipiau dėmesio maximose...
IKI esu mačiusi čiobrelius, rozmarinus, mėtas, bet kalendrų atrodo ne...

Maximoje tikrai rast turetum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 13, 21:12)
Gal kas darėt guacamole? Skanu? Nesu gaminusi niekad...

As gaminau ir labai patiko prie tortilijos cipsu thumbup.gif Visiems kas ragavo patiko,prigijo ji pas mus thumbup.gif

Vistienos plova
gaminau siandien tai taip pat labai skanu ir tie abrikosai mums patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 13, 20:12)
Gal kas darėt guacamole? Skanu? Nesu gaminusi niekad...


Na ir aš parašysiu savo nuomonę, jau rašiau kažkada čia, pasikartosiu smile.gif Dariau, savotiškas skonis, man dar so so, o vyrui visiškai nepatiko, teko vienai valgyt doh.gif Bet daugiau tikrai nedarysiu schmoll.gif

Vaisiai su mėsa man irgi nedera biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta:) keksiukai vasario men isejo thumbup.gif Labai skani tesla. Sukirtom beveik visus per vakara dviese. Tik man galbut noretusi ten ne persiku, o kazko kito, bet vis tiek labai skanu ir vyras labai gyre.

Skaiciau, kad darete riesutus su prieskoniais. O kur gauti rukytu prieskoniu? Turbut tik kokiam prieskoniu pasauly rasciau?
Atsakyti
o jus esate valge "zarazus su slyvomis", ar pvz silke su razinom, abrikosais. cia ir su vaisiais. jei nepatinka, galima ju nedeti, patiekalas is esmes nepasikeicia..

o ant palanges galima augintis zalumynus.(seti is pakelio, ar sodinukus) ir suteikti patiekalams, gera skoni.
Atsakyti
Sviezia kalendra ne visiems patinka g.gif As grudelius galiu naudoti, bet sviezia man nepatinka, nebent mesai marinuoti. Specifinis jos skonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 14, 09:20)
Sviezia kalendra ne visiems patinka g.gif As grudelius galiu naudoti, bet sviezia man nepatinka, nebent mesai marinuoti. Specifinis jos skonis doh.gif

Blake atsiduoda biggrin.gif Užtat ir vadina blakine kalendra.
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 01 14, 08:39)
Skaiciau, kad darete riesutus su prieskoniais. O kur gauti rukytu prieskoniu? Turbut tik kokiam prieskoniu pasauly rasciau?

Aš pirkau Marks&Spencer, nežinau, kokiam tu mieste.
Šiaip supermarketuose nesu mačiusi, turbūt tik specializuotose prieskonių parduotuvėse būna.
Atsakyti
Delonoj maciau yra rukytos paprikos 4u.gif
Atsakyti
seku visą temą, bet neprisimenu ar kas rašėt vasario mėn keksiukus? jei jau taip giriat norėčiau išbandyti 4u.gif
o rikotą galima ir patiems labai paprastai pasigaminti: šaldiklyje sušaldykite šaltibarščių kefyrą (su visu pokeliu) ir kai sušals įdėti jį reik į sūrmaišį ir palikti atšilti bei nusivarvėti (procesas ilgokas, tai į sūrmaišį dedu iš vakaro, ryte mėgaujamės rikota). Iš vieno pokelio išeina apie 200g. Iš naminio rūgpienio nesigauna (ne mano vienos bandyta).
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 14, 10:42)
seku visą temą, bet neprisimenu ar kas rašėt vasario mėn keksiukus? jei jau taip giriat norėčiau išbandyti  4u.gif
o rikotą galima ir patiems labai paprastai pasigaminti: šaldiklyje sušaldykite šaltibarščių kefyrą (su visu pokeliu) ir kai sušals įdėti jį reik į sūrmaišį ir palikti atšilti bei nusivarvėti (procesas ilgokas, tai į sūrmaišį dedu iš vakaro, ryte mėgaujamės rikota). Iš vieno pokelio išeina apie 200g. Iš naminio rūgpienio nesigauna (ne mano vienos bandyta).

drinks_cheers.gif
Atsakyti