
As rytoj gaminsiu is pirmos knygos baklazanus su pomidorais. Nium labai pas mus "prigijo" sitas receptukas. Ypac skanu su iltaliska duona

QUOTE(simoselis @ 2011 01 13, 21:02)
Aš apie žalią ir kalbu
Tikrai ne taip seniai mačiau Maximoj Santa Maria prieskonių vazonėliuose
Žalių, ne džiovintų 



Niekad neatkreipiau dėmesio maximose...
IKI esu mačiusi čiobrelius, rozmarinus, mėtas, bet kalendrų atrodo ne...
QUOTE(vija @ 2011 01 13, 21:31)
Niekad neatkreipiau dėmesio maximose...
IKI esu mačiusi čiobrelius, rozmarinus, mėtas, bet kalendrų atrodo ne...
IKI esu mačiusi čiobrelius, rozmarinus, mėtas, bet kalendrų atrodo ne...
Maximoje tikrai rast turetum

QUOTE(vija @ 2011 01 13, 21:12)
Gal kas darėt guacamole? Skanu? Nesu gaminusi niekad...
As gaminau ir labai patiko prie tortilijos cipsu


Vistienos plova gaminau siandien tai taip pat labai skanu ir tie abrikosai mums patiko

QUOTE(vija @ 2011 01 13, 20:12)
Gal kas darėt guacamole? Skanu? Nesu gaminusi niekad...
Na ir aš parašysiu savo nuomonę, jau rašiau kažkada čia, pasikartosiu



Vaisiai su mėsa man irgi nedera

Laba ryta:) keksiukai vasario men isejo
Labai skani tesla. Sukirtom beveik visus per vakara dviese. Tik man galbut noretusi ten ne persiku, o kazko kito, bet vis tiek labai skanu ir vyras labai gyre.
Skaiciau, kad darete riesutus su prieskoniais. O kur gauti rukytu prieskoniu? Turbut tik kokiam prieskoniu pasauly rasciau?

Skaiciau, kad darete riesutus su prieskoniais. O kur gauti rukytu prieskoniu? Turbut tik kokiam prieskoniu pasauly rasciau?
o jus esate valge "zarazus su slyvomis", ar pvz silke su razinom, abrikosais. cia ir su vaisiais. jei nepatinka, galima ju nedeti, patiekalas is esmes nepasikeicia..
o ant palanges galima augintis zalumynus.(seti is pakelio, ar sodinukus) ir suteikti patiekalams, gera skoni.
o ant palanges galima augintis zalumynus.(seti is pakelio, ar sodinukus) ir suteikti patiekalams, gera skoni.
Sviezia kalendra ne visiems patinka
As grudelius galiu naudoti, bet sviezia man nepatinka, nebent mesai marinuoti. Specifinis jos skonis


QUOTE(laurindre @ 2011 01 14, 09:20)
Sviezia kalendra ne visiems patinka
As grudelius galiu naudoti, bet sviezia man nepatinka, nebent mesai marinuoti. Specifinis jos skonis 


Blake atsiduoda

Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 01 14, 08:39)
Skaiciau, kad darete riesutus su prieskoniais. O kur gauti rukytu prieskoniu? Turbut tik kokiam prieskoniu pasauly rasciau?
Aš pirkau Marks&Spencer, nežinau, kokiam tu mieste.
Šiaip supermarketuose nesu mačiusi, turbūt tik specializuotose prieskonių parduotuvėse būna.
Delonoj maciau yra rukytos paprikos

seku visą temą, bet neprisimenu ar kas rašėt vasario mėn keksiukus? jei jau taip giriat norėčiau išbandyti
o rikotą galima ir patiems labai paprastai pasigaminti: šaldiklyje sušaldykite šaltibarščių kefyrą (su visu pokeliu) ir kai sušals įdėti jį reik į sūrmaišį ir palikti atšilti bei nusivarvėti (procesas ilgokas, tai į sūrmaišį dedu iš vakaro, ryte mėgaujamės rikota). Iš vieno pokelio išeina apie 200g. Iš naminio rūgpienio nesigauna (ne mano vienos bandyta).

o rikotą galima ir patiems labai paprastai pasigaminti: šaldiklyje sušaldykite šaltibarščių kefyrą (su visu pokeliu) ir kai sušals įdėti jį reik į sūrmaišį ir palikti atšilti bei nusivarvėti (procesas ilgokas, tai į sūrmaišį dedu iš vakaro, ryte mėgaujamės rikota). Iš vieno pokelio išeina apie 200g. Iš naminio rūgpienio nesigauna (ne mano vienos bandyta).
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 14, 10:42)
seku visą temą, bet neprisimenu ar kas rašėt vasario mėn keksiukus? jei jau taip giriat norėčiau išbandyti
o rikotą galima ir patiems labai paprastai pasigaminti: šaldiklyje sušaldykite šaltibarščių kefyrą (su visu pokeliu) ir kai sušals įdėti jį reik į sūrmaišį ir palikti atšilti bei nusivarvėti (procesas ilgokas, tai į sūrmaišį dedu iš vakaro, ryte mėgaujamės rikota). Iš vieno pokelio išeina apie 200g. Iš naminio rūgpienio nesigauna (ne mano vienos bandyta).

o rikotą galima ir patiems labai paprastai pasigaminti: šaldiklyje sušaldykite šaltibarščių kefyrą (su visu pokeliu) ir kai sušals įdėti jį reik į sūrmaišį ir palikti atšilti bei nusivarvėti (procesas ilgokas, tai į sūrmaišį dedu iš vakaro, ryte mėgaujamės rikota). Iš vieno pokelio išeina apie 200g. Iš naminio rūgpienio nesigauna (ne mano vienos bandyta).
