Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

QUOTE(Tanika @ 2011 01 14, 21:19)
Gaila, kad aš ne iš Kauno  ax.gif  biggrin.gif


O Kaune niekam nereikia kažkodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 01 14, 22:04)
O kurioj vietoj jie būna? prie kepimo popieriaus, folijos ar kokių nors keptuvių, skardų?

Rimi - prie kepimo popieriaus, folijų, o Akropolio maximoj - prie visokių virtuvės įrankių, bet lentynoms iš šonų (nzn ar aiškiai isireiškiau sad.gif ), žodžiu, kepimo formos ir priedai, t.y. tas pats popierius, įrankiai ir pan. ir būna šalia - galima juos pamatyt, einant link puodelių ir visokių stalo įrankių lentynų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 14 sausio 2011 - 21:41
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 14, 20:57)
O vien su popieriukais nesigaus?


As kepu visada vien popieriukuose. Tik sudedu po 2 ir niekada nebuvo, jog prarastu forma. Be to man labai praktiska, nes i skarda vienu metu telpa daug keksiuku.
Atsakyti
Šiandien vėl kepiau užkandėles su Camember sūriu ir bruknėmis (pagal originalų Beatos receptą turėtų būti su spanguolėmis), puikiai tinka prie vyno thumbup.gif

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 14, 18:42)
Ar reikia turėti keksiukų formą ar dedate į keksiukų formeles irkepate g.gif


Aš keksiukų formos neturiu, kepu tik su popieriukais smile.gif

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 14, 18:57)
O vien su popieriukais nesigaus?


Gausis, tik reikia popierines formeles po 2-3 vienam keksiukui naudoti, kiek kepiau, nei karto nesigavo "išplaukę" biggrin.gif
Kaune popierines formeles perku parduotuvėje "Kepėjas" (labai didelis pasirinkimas) 4u.gif

QUOTE(vija @ 2011 01 14, 19:47)
Vat ko nemoku ir nežinau, ar kada išmoksiu, tai kepti picos. Kaip bedaryčiau, kaip bebandyčiau, ar su savo gamybos padu, ar su bet kokiu pirktiniu, nu pica gaunasi man n-e-s-k-a-n-i ir baigta. Pati elementariausia picerijos pica būna skanesnė...  unsure.gif


drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaune urmo bazese, kur vienkartiniais prekiauja, ten visko yra. nebent keksiukam deti 2 popieras ir juos tankiau sudeti.
as kaune gyvenu biggrin.gif

del lauro medzio lapu, arba atsiauginti, arba pries naudojima nuplauti verdancu vandeniu nulieti, kad kokie chemikalai nusiplautu. norint gaminti ir juos naudoti reikia nemazo medzio biggrin.gif

del vyno pylimo i patiekalus, pilu toki koki turiu po ranka, net ir pats prasciausias tinka, patiekalui suteikia pikantiskumo. ypac i lazanijos-mesos padaza pilu. man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 14, 23:59)
del vyno pylimo i patiekalus, pilu toki koki turiu po ranka, net ir pats prasciausias tinka, patiekalui suteikia pikantiskumo. ypac i lazanijos-mesos padaza pilu. man labai patinka.

Pas mane niekad po ranka nebūna atidaryto, nes jei atdiarom, tai ir išgeriam biggrin.gif
Nebent nusipirkus turėti kokio paprasto 'meškos kraujo', bet vėl viso butelio neuspilsi, o ilgai stovintis vynas - nieko gero... NU bet troškiniams gal tinka...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 15, 12:42)
Pas mane niekad po ranka nebūna atidaryto, nes jei atdiarom, tai ir išgeriam biggrin.gif
Nebent nusipirkus turėti kokio paprasto 'meškos kraujo', bet vėl viso butelio neuspilsi, o ilgai stovintis vynas - nieko gero... NU bet troškiniams gal tinka...


tinka, tas kurio ir net pati negertum, o pas mane po ranka stovi, naminis vynas, kuris, nelabai gavosi. virimui, jis idealiai tinka.
Atsakyti
Rimti virejai patieklams naudoja toki vyna, kuris bus tiekiamas prie patiekalo, kad skonis butu vientisas 4u.gif
Mums tai butu per didele prabanga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 14, 19:47)
Vat ko nemoku ir nežinau, ar kada išmoksiu, tai kepti picos. Kaip bedaryčiau, kaip bebandyčiau, ar su savo gamybos padu, ar su bet kokiu pirktiniu, nu pica gaunasi man n-e-s-k-a-n-i ir baigta. Pati elementariausia picerijos pica būna skanesnė...  unsure.gif


O man namie kepta pati skaniausia, nes picerines visos tikrai yra pagardintos E621, nes pvz. as megstu Pizza Jazz tokia gurmaniska pica su serano kumpiu ir cukinijomis, namie darau tokia pacia, dedu viska identiskai kas ten surasyta ir kaip atrodo, o skonis vis tiek "ne toks didelis".
Pica su padu pagal Beata siandien dar skanesne, puikus tikrai pado receptas wub.gif

beje,siandien kepiau Piknikautoju keksiukus pagal Beatos kalendoriaus geguzes men. recepta su cukinija, parmezanu, kumpiu, tai gavosi tikras NIAMNIS bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 15 sausio 2011 - 14:13
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 15, 14:07)
o skonis vis tiek "ne toks didelis".
Pica su padu pagal Beata siandien dar skanesne, puikus tikrai pado receptas wub.gif

Vat būtent namuose taip nebūna, kad valgau ir negaliu sustot, tikrai turbūt ten prideda visokių gliutomatų.
Nu reiks ryžtis kada picai pagal Beatą, nes jau visose knygose picų receptus net nežiūrėjus praverčiu...
Atsakyti
Kadangi Kaune niekur neradau rukytos paprikos, kepiau riesutus su kariu ir man kazkodel nepatiko. Toks super keistas skonis.
Atsakyti
Sveikos, norim dovanų nupirkti Beatos receptų knygą. Kas turit jas abi gal trumpai pakomentuotumėt kuo jos skiriasi, kurioj kokie daugiau receptai dominuoja, žodžiu nežinau kurią dovanoti blush2.gif
Atsakyti