Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

QUOTE(Sinuhas @ 2011 01 05, 12:15)
Sausio mėnesio keksiukai su bananais ir aguonomis
12 keksiukų
3 nedideli bananais - apie 300 g
2 kiaušiniai
120 g cukraus
200 ml kefyro
50 g sviesto
180 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
3 šaukštai aguonų

Bananus sugnaibyti gabaliukais, ant jų kiaušiniai, cukrus, kefyras ir lydytas sviestas. Sumaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti, suberti aguonas. Miltų-aguonų mišinį sumaišyti su bananų mase. Į formelę dėti maždaug du kupinus šaukštus tešlos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Atsakyti
Vija, aciu. Einu bandysiu zaistis biggrin.gif
Atsakyti
na mergikės, mano šeimyna jau po pietų, pradėsiu nuo vištienos pyrago-vos neprarijau liežuvio, man nerealiai skanu, šimtas balų thumbup.gif . Žirnių sriubytė irgi labai ptiko, šoninė duoda labai gerą skonį thumbup.gif . Taip kad pripildžiau pilvą, o desertui gėrėm arbatą su vakar darytu Beato tinginiu smile.gif . O dabar jau einu prigulti, reik suvirškinti viską biggrin.gif
Atsakyti
Granoloje alyvuogių aliejaus visai nesijaučia, labai gera skoni duoda cinamonas...

o man nieks neįkels paprikų recepto?
Būčiau labai labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2011 01 23, 14:33)
o man nieks neįkels paprikų recepto?
Būčiau labai labai dėkinga  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 23 sausio 2011 - 14:59
vija, kaip višta? smile.gif
Atsakyti
Mergytes, keksiuku tesla,kokio tirstumo turi gautis? Man toks vaizdas,kad skystoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 01 23, 14:57)
vija, kaip višta?  smile.gif

Įmesiu vėliau foto, dabar fotikas išsikrovė.

Šiandien pusryčiam kepėm savaitgalio blynus. Šiaip nesiruošiau jų niekad kept, bet po vakarykščių mėlyninių keksiukų šaldytuve liko pusė poko persikinio jogurto. Na darbo prie tų blynų tai kaip prie kokio pyrago: baltymus atskirt, atskirai išplakt, svietuką ištirpint ir t.t., kai paprastai blynų tešla gi daroma labai paprastai - viską sukrauni ir išplaki. Žodžiu makalavau ir galvojau, kas čia per stebuklas gausis. Na tikrai blynai gavosi labai skanūs, kvepiantys cinamonu, tokie minkštučiai biskvitiniai. Vaikai labai gyrė, sakė patys skaniausi iš visų iki šiol keptų smile.gif Na gal kartais ir verta pagaišti laiko. Manau persikinis jogurtas irgi labai čia tiko.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 01 23, 15:21)
Mergytes, keksiuku tesla,kokio tirstumo turi gautis? Man toks vaizdas,kad skystoka g.gif

Įtariu, jau pakepei. Neprisimenu, ar skysta ta tešla buvo, kiek buvo parašyta, tiek miltų dėjau. Iškepė ir iškilo puikiai.
Parašyk, kaip sekėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 23 sausio 2011 - 16:03
Sveiki.
O as siandien nieko negaminu,nes mano lelius serga verysad.gif
Bet yra is po vakar papriku,tinginio,tai uzteks ax.gif
Atsakyti
Vija, ačiū labai už receptą 4u.gif

Odetos lialiui 4u.gif kad greičiau pasveiktų
Atsakyti
Sugundet ir mane tais keksiukais doh.gif Dukra puse surijo, o man nelabai schmoll.gif Mano skoniui per slapi. Gal man tesla per skysta gavosi, nes bananai didoki buvo g.gif Ir iskilo mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(icibici @ 2011 01 22, 22:08)
Noriu su jumis pasidalinti sava patirtim:1oj jos knygoj yra tokie cukiniju/varskes/lasisos blynai.Tai ,zinokit,tikrai siulyciau kept ne blynus,o apkepa-is lygiai tokiu pat sudetiniu daliu.Nu bent jau as,kaip besistengianti maziau riebalu naudot,tai esu tuom labai patenkinta.


O ir aš kepiau tuos blynukus, bet va man per riebu buvo, nes irgi stengiuosi naudot kuo mažiau riebalų 4u.gif O tai kaip jūs tą apkepą darot? Į formą sudedat ir į orkaitę? Kiek laiko? ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti