Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

sveikos, kaledoms ir as gavau antra beatos knyga, labai patenkinta. Ka tik isleidau svecius po kalakutienos guliaso ir varskes/melyniu pyrago, guliasas skanus, bet kaip guliasas, nors sveciai gyre (kur dings vargsai lotuliukas.gif ) o vat pyragas dar pussiltis isgaravo akyse thumbup.gif nu toks super duper skanus gavos, kad iki negaliu thumbup.gif nespejo net padoriai atsalti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 01 23, 23:45)
O gal kas bandė kepti tiesiog silikoninėje formoje?  ax.gif

aš kepiau zepterinej skardoj, bet irgi su popierium, kad lengviau būtų išimt. Šiaip turėtų iš silikoninės lengvai eit iškrapštyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 23, 23:17)
Na ateinu su kepta višta. Marinavau elementariai lietuviškai pagal Beatą, o kepiau su skiltelėmis supjaustytom bulvėm su lupenom ir prieskoniais ir mažom morkytėm.
Kvepėjo visi namai, bet visgi višta buvo didelė ir beveik per dvi valandas neiškepė. Ta apipjausčius ir išėmus daržoves teko vėl ją kišti į orkaitę unsure.gif  Va dėl to ir nemėgstu cielų paukščių kept, nes atskiros dalys nevienodai iškepa. Visgi paprasčiau kepti pvz vienodas šlaunis ar sparnus.
Šiaip be proto sotūs ir sunkūs pietūs buvo...

Labas rytas,

sesadieni ir as kepiau vista, ciela su bulvem, visada toki kepini uzdengiu, ipilu siek tiek vandens, kai uzdengi, ji sunta viduje, temperatura vienoda, kepiau 1val 200 paskui, nuemiau, folija ir dar kepiau 20 minuciu, kad bulves ir vistiena apskrustu. vandens pilu, kad bulves nedziutu.., dar ir nuo vistienos priklauso. (jei namine ilgiau kepa, jei parduotuves greiciau, taip pat nuo riebalo, kad susidarytu sulciu.) ir kepti krutinele i virsu.
(cia mano ptirtis, pasidalinu)
Atsakyti
Labas rytas,
manau atejo metas granolos darymui sian vakare, nes kai atsikeliau pirma pirntis ryte buvo- granola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2011 01 24, 09:54)
Labas rytas,
manau atejo metas granolos darymui sian vakare, nes kai atsikeliau pirma pirntis ryte buvo- granola biggrin.gif

ir aš darysiu, tik nežinau dar, ar Beatos, ar kituose bloguose nužiūrėtas smile.gif
Atsakyti
Aš cielą vištą kepus toje kepimo rankovėje ir visada puikiai iškepa thumbup.gif arba jei jos neturiu, dengiu folija.

Savaitgalį dariau vištienos juosteles (atrodo taip vadinasi) ir žirnių-morkų sriubą - patiko visiems valgytojams.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atejau viesai pasigirti kad nusipirkau ir pirmaja Beatos knyga thumbup.gif Dabar turiu abi, nors dar nei vieno recepto neisbandziau ax.gif Bet viskas atrodo labai skaniai ir lengvai paruosiama, labiausiai man patinka pacios Beatos komentarai prie kiekvieno recepto drinks_cheers.gif

Norejau paklaust Off Topic truputeli ax.gif ar jus tikit kad vienoj virtuvej turi buti tik viena seimininke? Va as dabar su suneliu atostogauju Lietuvoj pas mama, ir ka begaminciau, niekas neiseina!!!! nors pas save namie tikrai gaminu, nesu profe, kartais tikra vista pasijuntu toj virtuvej doh.gif nu bet taip kad visai viskas neiseitu dar nera buve, o va pas mama jau kelis patiekalus ir garini puoda sugadinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 01 24, 17:13)
Sveikos  4u.gif  atejau viesai pasigirti kad nusipirkau ir pirmaja Beatos knyga  thumbup.gif  Dabar turiu abi, nors dar nei vieno recepto neisbandziau  ax.gif  Bet viskas atrodo labai skaniai ir lengvai paruosiama, labiausiai man patinka pacios Beatos komentarai prie kiekvieno recepto  drinks_cheers.gif

Norejau paklaust Off Topic truputeli  ax.gif  ar jus tikit kad vienoj virtuvej turi buti tik viena seimininke? Va as dabar su suneliu atostogauju Lietuvoj pas mama, ir ka begaminciau, niekas neiseina!!!! nors pas save namie tikrai gaminu, nesu profe, kartais tikra vista pasijuntu toj virtuvej  doh.gif  nu bet taip kad visai viskas neiseitu dar nera buve, o va pas mama jau kelis patiekalus ir garini puoda sugadinau  doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 01 24, 15:13)

Norejau paklaust Off Topic truputeli  ax.gif  ar jus tikit kad vienoj virtuvej turi buti tik viena seimininke? Va as dabar su suneliu atostogauju Lietuvoj pas mama, ir ka begaminciau, niekas neiseina!!!! nors pas save namie tikrai gaminu, nesu profe, kartais tikra vista pasijuntu toj virtuvej  doh.gif  nu bet taip kad visai viskas neiseitu dar nera buve, o va pas mama jau kelis patiekalus ir garini puoda sugadinau  doh.gif  blush2.gif

Aš manau, kad savoj virtuvėj tiesiog pripranti prie įrankių, puodų, indų, o kur dar viryklė - tiesiog kitoj vietoj ir nesigauna taip kaip namie ax.gif
Aš buvau pripratus prie tėvų namų elektrinės viryklės, tai kai išėjau atskirai gyventi kol susidraugavau su saviške buvo visokių nelaimių laugh.gif o su dujine iš vis nemokėčiau elgtis blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.
Vija,vistyte atrodo super.Bet as nemegstu pacios vistos,tik sparnelius.Kepsiu juos pagal si recepteta ko gero siandien...
Morku-zirniu sriuba,pas mus irgi sueina greit.Patinka vyrams.
Tiesa,as irgi kai gryztu i LT ir pas anyta gaminu ka nors-nesigauna,nors savuose namuose iseina puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

šventinis kepenėlių paštetas SUPER - tik nedėjau nei spanguolių nei razinų, o ir nepasigedau jų visai lotuliukas.gif labai skanus buvo

aviečių ir baltojo šokolado tortas irgi skanus; išejo nemažas virš 2 kg torčiukas, viskas pavyko puikiai thumbup.gif

žiūriu, čia vis blynus komentuojat, bandžiau ir savaitgalio blynus, ir varškinius, vis tik mūsų šeimynos mėgstamiausi - Beatos mieliniai biggrin.gif

didžiausias pastarųjų dienų atradimas - Beatos kefyro kokteilis iš pirmosios knygos thumbup.gif negalvojau, kad bus toks nerealiai skanus! nepasakysi net, kad iš kefyro!
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 17:06)
Sugundet ir mane tais keksiukais doh.gif Dukra puse surijo, o man nelabai schmoll.gif Mano skoniui per slapi. Gal man tesla per skysta gavosi, nes bananai didoki buvo g.gif Ir iskilo mazai g.gif

Va man irgi lygiai taip pat..... šeimynai nepatiko.....
Atsakyti