Bandžiau
baklažanų ir paprikų aptepą, mums patiko. Retokai tokius dalykus darau, bet ant prancūziško batono ir su alučiu, liuks praėjo

Tik spalva man jo visai kitokia, negu knygoj gavosi - ten graži oranžinė, o man išėjo murzinai ruda
Šiandien valgėm skaniai lietuviškai -
kugelio pusbrolį
Kas bandė aguonų tortą iš antros knygos, ar naudojot grietinėlę su cukrum ar sutirštintą pieną? O gal abu variantus bandėt? Kuris geresnis ir ar kuo skiriasi? Mąstau kept, su sutirštintu pienu paprasčiau atrodo
QUOTE(rutulux @ 2011 01 22, 20:16)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų, jei galima
.... Vienu žodžiu vyksta bandymai, degustacijos.Žinoma, yra knygose tokių patiekalų kur niekada nebandysiu, nors kas žino...
Nu ir prirašiau
Oho, kaip intensyviai darbuojiesi, tiek patiekalų. Matyti, kad azartas pagavo
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 22, 23:00)
dariau ir aš šiandien tinginį, paragavau, visai neblogas, bet aš kitą kartą nedėčiau riešutų, man jie trugdė
O man riešutai Beatos tinginy pati vinis, dėl to labiausiai jis ir patinka. Darau su graikiniais
QUOTE(vija @ 2011 01 23, 17:02)
Šiandien pusryčiam kepėm
savaitgalio blynus. Šiaip nesiruošiau jų niekad kept, ...
Aš irgi niekad nesiruošiau jų kept dėl tos pačios priežasties, kaip blynams per daug ten darbo man pasirodė. Bet kad jau tokie geri atsiliepimai būtinai kokį savaitgalį bandysiu