Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

QUOTE(Zuzanėlė @ 2011 01 24, 16:56)
Va man irgi lygiai taip pat..... šeimynai nepatiko.....

Dukrai tai patiko (megsta bananus ir aguonas), tik man nelabai g.gif
Atsakyti
Rytoj, jei mano lelius ramesnis bus, tai bandysiu pagamint tiramisu, ir jeigu nepamirsiu tai dar nufotografuoti ir parodysiu pirmaji savo gaminta gamini is Beatos knygos rolleyes.gif Ir pietums zuvyte, tik kadangi ne savo virtuveje, tai nerizikuosiu naujais receptais ir gaminsiu, deja, ne pagal Beata ax.gif
Saldziu sapnu visoms 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 01 24, 20:28)
Rytoj, jei mano lelius ramesnis bus, tai bandysiu pagamint tiramisu, ir jeigu nepamirsiu tai dar nufotografuoti ir parodysiu pirmaji savo gaminta gamini is Beatos knygos  rolleyes.gif  Ir pietums zuvyte, tik kadangi ne savo virtuveje, tai nerizikuosiu naujais receptais ir gaminsiu, deja, ne pagal Beata  ax.gif
Saldziu sapnu visoms  4u.gif  biggrin.gif

Na ka galiu pasakyt... lengvesnio pyrago nesu gaminusi!!! Visi kiekiai atitiko mano turima molini inda, ir darbo eiga kaip sviestu patepta!! Dabar laukiam vakaro, kada prie arbateles skanausime sio gerio thumbup.gif Nufotografuot jo nepjauto neiseis, nes jis moliniame inde, ir tik kakavinis virsus tesimatosi, tai kai atpjausiu, jei nepamirsiu, tada ir nufotografuosiu...

Gal niekam ir neidomus cia mano postringavimai apie paprasta pyraga, bet man buvo taip malonu, kad viskas pavyko, po sitiek nesekmiu ne savo virtuveje lotuliukas.gif Ir tik pasidariau pyraga, susitvarkiau netvarka, ateinu paziuret savo angelelio, o jis kuo linksmiausias jau atsibudes guguoja su savim wub.gif leido mamai uzbaigti jo menesiadienio pyraga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 01 25, 16:44)
Na ka galiu pasakyt... lengvesnio pyrago nesu gaminusi!!! Visi kiekiai atitiko mano turima molini inda, ir darbo eiga kaip sviestu patepta!! Dabar laukiam vakaro, kada prie arbateles skanausime sio gerio  thumbup.gif  Nufotografuot jo nepjauto neiseis, nes jis moliniame inde, ir tik kakavinis virsus tesimatosi, tai kai atpjausiu, jei nepamirsiu, tada ir nufotografuosiu...

Gal niekam ir neidomus cia mano postringavimai apie paprasta pyraga, bet man buvo taip malonu, kad viskas pavyko, po sitiek nesekmiu ne savo virtuveje  lotuliukas.gif  Ir tik pasidariau pyraga, susitvarkiau netvarka, ateinu paziuret savo angelelio, o jis kuo linksmiausias jau atsibudes guguoja su savim  wub.gif  leido mamai uzbaigti jo menesiadienio pyraga  wub.gif

thumbup.gif Parasyk butinai kai jau paragausit ax.gif ir nufotkink, jei nesuknu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 01 16, 21:31)
Ne, yra maximose prie visu vynu specialiai maisto gaminimui baltas ir raudonas vynas (buteliuose). Rudeni atsirado, buvo naujienu zurnaliukyje ideta foto ir aprasyta. O ir pati maciau lentynose.

Pagaliau budama maximoje prisiminiau, jog rasiau apie vyna ir zadejau pasitikslinti pavadinima. Taigi, maximose tikrai yra spec. maisto gaminimo skirto vyno, lentynoje net didelis uzrasas "vynas maisto gaminimui"(isfasuotas 0.75 l buteliuose (11.99 lt) ir 3 l tetrapakuose (39.99 lt)). Yra sausas raudonas ir sausas baltas. O vadinasi - PRAGUSTUS. ax.gif
Atsakyti
Tiramisu pavyko puikiai thumbup.gif toks lengvas, skanus wub.gif as ji net ne pyragu, o tortu pavadinciau!! 4u.gif Bandau ikelti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaveriukste: 25 sausio 2011 - 18:53
nuotrauku kokybe nekokia, ir kazko neina ikelt... pabandysiu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Oi koks skanus atrodo Tiramisiu bigsmile.gif Noreciau gabalelio blush2.gif
O as vakar gaminau tuos kukulius garu puode ax.gif Jie mums patys paciausi thumbup.gif
Avieciu-baltojo sokolado tortas thumbup.gif Gaminsiu savo gimtadieniui vel.Gal sveciam irgi patiks ax.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif Pagaminau šiandien aguonų tortą. Šiaip skanus, kaip pirmą kartą ax.gif Bet... Man neišėjo, kad būtų toks viršutinis plonas baltas sluoksnis to kremo (kaip Beatos knygos foto), man visas kremas įsigėrė doh.gif Jaučiu per trumpai viriau, o gal reikėjo palaukt kol atvės truputį? Pasidalinkit mintimis, kas jau darė šį torčiuką. Na ir dar, išėjo nerealiai saldus, nors trečdaliu mažiau cukraus dėjau, nes recepte. Oi, reikėjo vijos paklausyt ir dėti žymiai mažiau, gal išvis kokį trečdalį siūlomo kiekio doh.gif

Ačiū, Ingada, kad pasidalinai info apie vyną 4u.gif
Papildyta:
Zaveriukste gražiai atrodo tiramisu mirksiukas.gif Jis ne per saldus? Nes kiek valgiau tiramisu savo gyvenime, man visad buvo per saldu ir per riebu, dėl to net ir nebandžiau dar jo gamint pagal Beatą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 25 sausio 2011 - 21:35
Aš irgi savaitgalį darysiu tiramisu, nes šaldytuve voliojasi indelis mascarponės su galiojimu ant ribos. Tik manau darysiu su šokoladiniais Selgos sausainiais, man taip skaniau nei su tais finger'iais.

Turėjau avokadą, nusipirkau šviežios kalendros ir ruošiausi daryt gvakamolę. Bet nedėjau grietinės ir dar panaršius internete paskaninau raudonu svogūnu ir pipirais, žodžiu, nutolau nuo Beatos recepto... ax.gif Bet man ji nelabai, yra skanesnių dalykų su avokadu, pvz., avokadų, pomidorų ir greipfrutų salotos - gaivios, lengvos, vasariškos smile.gif

QUOTE(Tanika @ 2011 01 25, 21:35)
Labas vakarėlis  smile.gif Pagaminau šiandien aguonų tortą. Šiaip skanus, kaip pirmą kartą  ax.gif Bet... Man neišėjo, kad būtų toks viršutinis plonas baltas sluoksnis to kremo (kaip Beatos knygos foto), man visas kremas įsigėrė  doh.gif Jaučiu per trumpai viriau, o gal reikėjo palaukt kol atvės truputį? Pasidalinkit mintimis, kas jau darė šį torčiuką. Na ir dar, išėjo nerealiai saldus, nors trečdaliu mažiau cukraus dėjau, nes recepte. Oi, reikėjo vijos paklausyt ir dėti žymiai mažiau, gal išvis kokį trečdalį siūlomo kiekio  doh.gif

Va va, Beata saldžiai mėgsta. Ir šiaip daugelyje ypač amerikietiškų receptų cukraus būna padauginta.
Šiaip aš irgi nesulaukiau to tirštumo, kad užpylus susidarytų sluoksnis ant viršaus. Bet man ir be buvo gerai. Aš tik darau šokoladinį kremą- dedu kakavos.O cukraus dedu nedaug ir ragauju, kad būtų vos saldus kremas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 25 sausio 2011 - 22:00
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 25, 19:15)
Sveiki smile.gif
Oi koks skanus atrodo Tiramisiu bigsmile.gif Noreciau gabalelio blush2.gif
O as vakar gaminau tuos kukulius garu puode ax.gif Jie mums patys paciausi thumbup.gif
Avieciu-baltojo sokolado tortas thumbup.gif Gaminsiu savo gimtadieniui vel.Gal sveciam irgi patiks ax.gif

Kaip as noreciau tu kukuliuku, bet kad va mamos garu puoda sudeginau blush2.gif ax.gif

QUOTE(Tanika @ 2011 01 25, 20:35)
Ačiū, Ingada, kad pasidalinai info apie vyną  4u.gif
Papildyta:
Zaveriukste gražiai atrodo tiramisu  mirksiukas.gif Jis ne per saldus? Nes kiek valgiau tiramisu savo gyvenime, man visad buvo per saldu ir per riebu, dėl to net ir nebandžiau dar jo gamint pagal Beatą  blush2.gif

Jis is tikro dar geriau atrodo nei toj foto, nesigavo ryskiai nufotkint, reikejo skubet, nes mazius nerimavo, matyt irgi norejo torciuko paragaut lotuliukas.gif Man jis nesigavo saldus, dedami vos 5 saukstai cukraus ant tokio didelio kiekio, na dar prisideda cukrus nuo paciu sausainiu... o del riebumo tai dar su mama (ji konditere) aptarem kad tikrai isejo lengvas toks, purus, tiesiog tirpstantis burnoje wub.gif tik as gal per daug kakavos ant virsaus uzberiau, bet man tas stiprumas net skanus... Ir dar neparasyta kad kai mirkote, pirmaji sluoksni kai darote tai sausainius reikia labai mazai mirkyti, o paskui jau galima ir ilgiau, nes is pradziu kava dar siltoka buna ir sausainiai labai tyzta, o antra sluoksni kai dedat tai ir kava buna ne tokia silta... tai va...
Rezultatu esu patenkinta, ir net labai, ir tikrai darysiu dar karta!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 25, 22:59)
Va va, Beata saldžiai mėgsta. Ir šiaip daugelyje ypač amerikietiškų receptų cukraus būna padauginta.
Šiaip aš irgi nesulaukiau to tirštumo, kad užpylus susidarytų sluoksnis ant viršaus. Bet man ir be buvo gerai. Aš tik darau šokoladinį kremą- dedu kakavos.O cukraus dedu nedaug ir ragauju, kad būtų vos saldus kremas.

Aš net bijau įsivaizduoti, koks saldumas būtų, jeigu tiek cukraus, kiek recepte dėčiau biggrin.gif

QUOTE(Zaveriukste @ 2011 01 25, 23:51)
Rezultatu esu patenkinta, ir net labai, ir tikrai darysiu dar karta!!  drinks_cheers.gif

Ačiukas už atsiliepimą, reikės tada ir man bandyt bigsmile.gif
Atsakyti