QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 25, 19:15)
Sveiki
Oi koks skanus atrodo Tiramisiu

Noreciau gabalelio
O as vakar gaminau tuos kukulius garu puode

Jie mums patys paciausi
Avieciu-baltojo sokolado tortas

Gaminsiu savo gimtadieniui vel.Gal sveciam irgi patiks
Kaip as noreciau tu kukuliuku, bet kad va mamos garu puoda sudeginau
QUOTE(Tanika @ 2011 01 25, 20:35)
Ačiū,
Ingada, kad pasidalinai info apie vyną
Papildyta:
Zaveriukste gražiai atrodo tiramisu

Jis ne per saldus? Nes kiek valgiau tiramisu savo gyvenime, man visad buvo per saldu ir per riebu, dėl to net ir nebandžiau dar jo gamint pagal Beatą
Jis is tikro dar geriau atrodo nei toj foto, nesigavo ryskiai nufotkint, reikejo skubet, nes mazius nerimavo, matyt irgi norejo torciuko paragaut

Man jis nesigavo saldus, dedami vos 5 saukstai cukraus ant tokio didelio kiekio, na dar prisideda cukrus nuo paciu sausainiu... o del riebumo tai dar su mama (ji konditere) aptarem kad tikrai isejo lengvas toks, purus, tiesiog tirpstantis burnoje

tik as gal per daug kakavos ant virsaus uzberiau, bet man tas stiprumas net skanus... Ir dar neparasyta kad kai mirkote, pirmaji sluoksni kai darote tai sausainius reikia labai mazai mirkyti, o paskui jau galima ir ilgiau, nes is pradziu kava dar siltoka buna ir sausainiai labai tyzta, o antra sluoksni kai dedat tai ir kava buna ne tokia silta... tai va...
Rezultatu esu patenkinta, ir net labai, ir tikrai darysiu dar karta!!