QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 21, 18:42)
Kaip smagu butu jei parasytumet
atsiprasau,kad tik dabar rasau, darbais uzsivertus buvau
Taigi
Bulves Su Sonine Ir Kmynais :
1kg bulviu
150g saltai rukytos sonines
druskos, jioduju pipiru, kmynu.
* Bulves geriausia isrinkti ne pacias didziausias, mazdaug kumscio dydzio, ir, pageidautina, visas daugmaz vienodas. Jas labai gerai nuplauname. As bulves pamerkiu i vandeni ir graziai nusveiciu kempine ar sepetuku. Kad oda liktu, o zemiu - ne.
* Bulves perpjauname per puse ir perpjauta pusele i virsu isdeliojame skardoje.
*Sonine supjaustome stambokais griezineliais. Vienai bulves pusei turi tekti gabalelis sonines.
* Ant bulviu dedame sonines, viska pabarstome druska, pipirais, kmynais. Kepame 190 laipsniu orkaiteje mazdaug valanda arba kol iskeps.
* Belieka paruosti koki dubeni kokiu nors salotu ar tiesiog darzoviu ir keleta padazu. Taip taip - tu, paprastuju: aisku, kecupas, majinezas ir keletas laseliu "Tabasco" padazo yra geriausia.
Stai ir visas receptas
O as ant Kuciu stalo padejau is Beatos knygos (IId.) vieno kasnio sumustiniai su silke, burokeliais ir agurkeliais bei silke su morkomis ir razinomis. Silke nuostabaus skonio, sumustinukai man labai skanus, o MB sesei neypatingo skonio - kiekvienam savo

ryt bandysiu aguonu torta
Beje, su sventemis visus ir visas