Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

Vakar kepiau avizinius batonelius. Labai skanu ir itariu sveika biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi Kaledu proga gavau pirmaja knyga, tai is jos dabar ir gaminu. Praita diena troskinau kopustus, jau taaaip skanu buvo essen.gif
o vakar pagaminau avizu ir kokosu juosteles, tai snd tik paragavau, nu irgi nerealiai patiko biggrin.gif vakarieniai lazanija kepsiu, jauciu irgi skonis bus super thumbup.gif
Atsakyti
Aš kalėdoms taip pat gavau knygą, labai džiaugiuosi, bet kol kas tik skaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 22:19)
As irgi megstu raugintus visokiais pavidalais...

Tik vienintelis minusas - jau kaip pilvą jų prikirtus pučia... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 31, 16:45)
Tik vienintelis minusas - jau kaip pilvą jų prikirtus pučia... blink.gif  biggrin.gif

Tai tas minusas labiausiai stabdo lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu gerbeja Beatos knygos I dalies tinginio ir tiramisu. Namiskiai pirstelius laizo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 12 31, 09:52)
vixiuke, pirmoj knygoj prie kiaulienos sonkauliuku recepto, 240 psl., jei kalbam apie "armonikele" pjaustytas bulvytes, kai idedi jas i sauksta ir darai ipjovas iki kol sauksto krastas "trukdo" pjauti toliau  biggrin.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
padariau medaus torta pagal Beata-pasakiskai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, beatitinkės, gražių jums metų ir visad pavykstančių receptų!

Naujiems metams kepiau riešutus - pasakiški wub.gif, bus dažnas reikalas ant mūsų stalo. Ir gamyba greita ir superpaprasta.

Taip par dariau tiramisu. Na tų tiramisų recetų pilnas internetas ir visi jie labai panašūs (beje receptas ant sausainiu pakelio buvo lygiai toks pat kaip Beatos lotuliukas.gif )
Tai va - Tiramisu kaip tiramisu - visada skanu. Stengiausi labai trumpai mirkyt sausainį į kavą, kad nesutižtų, tad kai kurie sausainiai net nepermirko, viduj sausoki. Tai gal čia dar ir nuo sausainių priklauso... g.gif Žodžiu, čia toks slidus dalykas (nes kažkada gaminant tiramisu sausainiai torte visai ištižo).
Atsakyti
Permirkimas priklauso nuo stovejimo. Jei zadi valgyti po 4 val, reikia mirkyti gausiau, jei valgysi po paros, galima ir maziau mirkyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 01, 12:05)
Permirkimas priklauso nuo stovejimo. Jei zadi valgyti po 4 val, reikia mirkyti gausiau, jei valgysi po paros, galima ir maziau mirkyti 4u.gif

Gaminau vakar ryte, valgėm vakare. Bet va šįryt ryte valgiau su kava, tai vistiek kai kurie sausoki. Na nežinau, gal geriau, nei ištižę, bet matyt kai kuriuos per trumpai mirkiau.

Kažkada esu sluoksniavus su šokoladiniais selgos sausainiais, tai buvo laaaabai skanu.
Atsakyti
sveikos ! su Naujaisiais visas ir visus 4u.gif
prieš kelias dienas rašiau ir klausiau patarimo dėl keksiukų susmegimo, tai dabar galiu pasigirti: vakar kepiau Beatos keksiukus šokolodanius su kondensuotu pienu (http://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/kondensuoto-pieno-stebuklai-sokoladiniai-keksiukai-arba-pyragas), bet jau žinodama savo problemą padariau 2 žingsnius ne pagal receptą: įdėjau 30 g daugiau miltų ir kadangi dėjau sodą vietoj kepimo miltelių, tai užgesinau ją su trupučiu grietinės ir lašeliu acto - rezultatas gavosi toks, kad net nespėjau jums nufotografuot bigsmile.gif super skanu, super graibstoma, o vaikams prisižadėjau, kad vėl tuoj iškepsiu
p.s. beje, pakilo labai puikiai ir atgal jau nesukrito (nors priežasties tikslios ir nežinau: ar dėl to, kad miltų daugiau dėjau, ar dėl to, kad sodą užgesinau blush2.gif - ai, svarbu, kad viskas super gavosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 01 sausio 2011 - 14:38