QUOTE(Tanika @ 2011 01 18, 13:56)
Vakar kepiau
sausio keksiukus, man kaip ir daugeliui patiko

Bet žinokit, kaip čia siūlė kepti tiesiog popierinėse formelėse, niekam nerekomenduoju. Liko tešlos, tai 4 keksiukus nusprendžiau kartu iškept popieriukuose, nes gaila buvo dar pusvalandį orkaitę kaitint dėl jų. Tai va, ne keksiukai išėjo, o blyneliai
Ko gero per daug tešlos pridėjot
QUOTE(dagli @ 2011 01 18, 15:02)
man taip pat kazkada nepavyko iskepti keksiuku be formeles
va ir Beata kazkada bloge minejo,kad tikrai neina taip ju iskepti,na bet saunu,kad kazkam taip eina
---
o va idomu kiek laiko galima laikyti saldytuve ta savo gamybos majoneza?
Man iki šiol tikrai visad gerai gaunasi kepti tik su popieriukais, užtai normalios formelės specialios jiems kepti net neperku

man daug smagiau, kai kiekvienas įdėtas į atskirą popieriuką, o dar jei popieriukas gražus
---
Aš laikyčiau kokias tris dienas šaldytuve, o paskui jau bijočiau valgyt
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 18, 20:23)
O Beata planuoja isleist trecia knygute?Nezinot?
Manau, kad išleis
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 19, 06:31)
o kai kepat keksiukus, kiek tešlos dedat į formelę, pilną ar iki pusės?
Daugiausiai dedu 2/3, o šiaip nuo keksiukų priklauso, kartais dedu tik pusę. Popierines formeles vienam keksiukui naudoju dvi