Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

Labu.
As keksiuku teslos pilu iki puses ir paskui graziai iskyla man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 19, 15:46)
Labu.
As keksiuku teslos pilu iki puses ir paskui graziai iskyla man smile.gif


ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal kas pasidalins patirtim, kiek cukraus dedat i sokoladaini? nes tik skaiciau, kad 500 gr daugoka, bet kiek mazint, tai tokios info neradau 4u.gif

ir dar temoj maciau klausima, ar skiriasi sokoladains is knygos ir is blog'o?
atsakymo lyg ir nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 01 18, 13:56)
Vakar kepiau sausio keksiukus, man kaip ir daugeliui patiko thumbup.gif Bet žinokit, kaip čia siūlė kepti tiesiog popierinėse formelėse, niekam nerekomenduoju. Liko tešlos, tai 4 keksiukus nusprendžiau kartu iškept popieriukuose, nes gaila buvo dar pusvalandį orkaitę kaitint dėl jų. Tai va, ne keksiukai išėjo, o blyneliai  doh.gif  biggrin.gif


Ko gero per daug tešlos pridėjot g.gif

QUOTE(dagli @ 2011 01 18, 15:02)
man taip pat kazkada nepavyko iskepti keksiuku be formeles schmoll.gif
va ir Beata kazkada  bloge minejo,kad tikrai neina taip ju iskepti,na bet saunu,kad kazkam taip eina  mirksiukas.gif
---
o va idomu  kiek laiko galima laikyti saldytuve ta savo gamybos majoneza? g.gif


Man iki šiol tikrai visad gerai gaunasi kepti tik su popieriukais, užtai normalios formelės specialios jiems kepti net neperku bigsmile.gif man daug smagiau, kai kiekvienas įdėtas į atskirą popieriuką, o dar jei popieriukas gražus rolleyes.gif
---
Aš laikyčiau kokias tris dienas šaldytuve, o paskui jau bijočiau valgyt biggrin.gif
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 18, 20:23)
O Beata planuoja isleist trecia knygute?Nezinot? g.gif


Manau, kad išleis biggrin.gif

QUOTE(carnitaster @ 2011 01 19, 06:31)
o kai kepat keksiukus, kiek tešlos dedat į formelę, pilną ar iki pusės? g.gif


Daugiausiai dedu 2/3, o šiaip nuo keksiukų priklauso, kartais dedu tik pusę. Popierines formeles vienam keksiukui naudoju dvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2011 01 19, 16:35)
gal kas pasidalins patirtim, kiek cukraus dedat i sokoladaini? nes tik skaiciau, kad 500 gr daugoka, bet kiek mazint, tai tokios info neradau  4u.gif


As tik karta kepiau blush2.gif Bet kiek dejau viska pagal parasyma,tai buvo ziauriai per saldu.Kita kart cukraus nedeciau arba nedaug ax.gif
Atsakyti
Aš kepiau šokoladainį su pilna norma cukraus ir visai nepasirodė per saldu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 01 19, 20:35)
Aš kepiau šokoladainį su pilna norma cukraus ir visai nepasirodė per saldu  rolleyes.gif

Na tai gal jus labai megstat saldziai blink.gif Nes kiek cia bande ji kept,visos sake,kad labai saldu ax.gif
Atsakyti
I sokoladinius pyragus dedu apie 150 gr cukraus ir tikrai uztenka dar saldumo. Juk sokoladas, kad ir stiprus, vistiek saldumo turi 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turit antrą Beatos knygą nenaudojamą, mielai perpirkčiau smile.gif
Atsakyti
mergaites, neturiu kada paskaityt temeles, bet pas drauge vartydama antraja knyga maciau vieno kasnio uzkandeliu, ju receptus pamqanu, o kaip ruosia pati batona ne, gal galetu kuri uzmesti aki ir parasyt ? ax.gif eepa aliejumi ir dar kuom?
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 19, 20:49)
Na tai gal jus labai megstat saldziai blink.gif Nes kiek cia bande ji kept,visos sake,kad labai saldu ax.gif

As irgi dejau pilna norma cukraus ir nebuvo saldu, mat tas sokoladinis pagrindas toks uzmusa ta salduma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 01 20, 14:49)
mergaites, neturiu kada paskaityt temeles, bet pas drauge vartydama antraja knyga maciau vieno kasnio uzkandeliu, ju receptus pamqanu, o kaip ruosia pati batona ne, gal galetu kuri uzmesti aki ir parasyt ?  ax.gif  eepa aliejumi ir dar kuom?


Vos vos patepame aliejumi ar tirpdytu sviestu. Kepame 190 laipsnių orkaitėje apie 7 minutes 4u.gif
Atsakyti