Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

Hmm... net nežinau, ką patart unsure.gif Kai pačiai taip nėra buvę, tai galiu tik spėliot.. Kartais, kai persijunginėju iš vieno accounto į kitą ir įvedu negerą slaptažodį (per greit suspaudau ir lieka kito accounto slaptažodis įvestas), išmeta info su klausimu, ar tikrai į šitą accountą noriu prisijungt? Ir jo nuotrauka būna. Tada tiesiog suvedu tikrą slaptažodį ir prisijungiu. Dar yra buvę, kad norint užtikrint didesnį saugumą, reikia įvesti telefono numerį. Įvedžiau, gavau sms žinute kodą, jį įvedžiau ir prisijungiau.
Atsakyti
Jau kaip ir isiaiskinau,greiciausiai tai virusas mane pagavo verysad.gif
Atsakyti
Em... Demotyvacijoj radau tokį įdomų dalyką, kad eina pažiūrėt ten kažkur, kiek kartų prisijungęs buvai prie fb. (Jei išvis eina, gal kas žino, kur tą pamatyt? biggrin.gif) Įdomu pasidarė. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiaColucci: 21 rugpjūčio 2011 - 19:10
sakykit eina fb pasidaryt būseną "Nematomas" kaip skype??
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2011 08 24, 15:17)
sakykit eina fb pasidaryt būseną "Nematomas" kaip skype??

eina biggrin.gif
"Available to chat" nuimk varnele
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2011 08 24, 15:31)
eina  biggrin.gif
"Available to chat" nuimk varnele

bet tuomet nematai prisijungusiu draugu?ar as klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2011 08 24, 15:34)
bet tuomet nematai prisijungusiu draugu?ar as klystu ax.gif

Neklysti wink.gif Tavęs nemato ir tu jų nematai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 24, 15:37)
Neklysti wink.gif Tavęs nemato ir tu jų nematai smile.gif

blogai noretusi matyt biggrin.gif bet but nematomam biggrin.gif
Atsakyti
Noriu patarimo.
Susikūriau savo teatro Facebooką. Žinoma, noris, kad jį galėtų matyti ir skaityti visi norintys. Tačiau kaip padaryt, kad jame būtų matomas tik bendravimas tarp jau esamų teatro draugų, tačiau nematytusi jų benravomo su jų draugias.
Dabar, kai atsidarau si Facebooka, tai matosi visas jų susirasinejimas. O man norėtusi, kad šiame Facebooke mes bendrautume tik teatro tema. Gal ką nors nustatymuose reika pakeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 24 rugpjūčio 2011 - 19:22
Sveikos,as pasigavau virusa faCebooke,tai trojos virusas ,kuris sugeba pašalinti antivirusines programas,jis jas imituoja,ju veikima, taigi bandziau atsisiusti antivirusine, pirma kaspersky, pavyko kaip ir ja instaliuoti,bent jau taip maniau,praskanavau kompiuteri, parode rastus virusus,juos pasalino,bet to taip ir nepasalino,tai kaip supratau virusas tik imitavo ta antivirusine,be to del kaspersky man neveike internetas,pasalinau ja, atsisiunčiau AVG bet tik baigiantis susiinstaliuoti man virusas iskarto perkrauna kompiuteri,nieko negaliu padaryti. Beje,virusas budamas kompiuteri,siuntineja draugams zinutes su nuoroda kuri su virusu. Tai vat manau viena iseitis tik persirasyti windausus , bet vis dar laukiu gal atsiras koks budas viska sutvarkyti, gal kam teko pasigauti sita virusa ir zinot ka daryti ,nes info labai mazai randu
O didijana,tai kaip is pozimiu suprantu jus pasigavot ta pati virusa kaip ir as
seip kompiuteris veikia,bet be antivirusiniu,patarčiau nesinaudoti banko sistemom
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2011 08 24, 20:03)
Noriu patarimo.
Susikūriau savo teatro Facebooką. Žinoma, noris, kad jį galėtų matyti ir skaityti visi norintys. Tačiau kaip padaryt, kad jame būtų matomas tik bendravimas tarp jau esamų teatro draugų, tačiau nematytusi jų benravomo su jų draugias.
Dabar, kai atsidarau si Facebooka, tai matosi visas jų susirasinejimas. O man norėtusi, kad šiame Facebooke mes bendrautume tik teatro tema. Gal ką nors  nustatymuose reika pakeisti?

Kaip suprantu, susikūrėt atskirą accountą? Jei taip, tai nelabai ką ir padarysit. Geriau konvertuokit accountą į puslapį ir nebus problemų wink.gif
Atsakyti
O kaip kuriama grupe?
reikia eiti i grupes - sukurti nauja grupe - uzpildyti viska ir viskas? kazkada bandziau, tai liepe ne maziau.... (nepamenu dabar tikslaus skaiciaus) draugu susikviesti, bet is kur man dabar tuos draugus gauti g.gif biggrin.gif
Atsakyti