Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

Gal galėsit ir man kas padėt . Man neleidžia nei komentuoti draugų nuotraukų , nei spausti patinka - nepatinka , ką darau ne taip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 03, 09:15)
Nu tai logiška. Jau seniai taip yra. Negali komentuoti ar laikinti nieko, ką parašo ne draugai ar puslapiai, kurių nesi palaikinusi.
Gali kažką daryti tik su tais postais, kuriuos parašo draugai ar palaikinti puslapiai. Nieko nepakeisi.

Labai aciu, kad man padedate smile.gif O tai kaip cia palaikinti pvz toki puslapi? Jis toks ale "asmeninis", bet juk visi ne draugai to zmogaus laikina ir raso komentarus?

http://www.facebook....ontovas?sk=wall
Atsakyti
QUOTE(rts3 @ 2011 09 11, 23:10)
Labai aciu, kad man padedate smile.gif  O tai kaip cia palaikinti pvz toki puslapi? Jis toks ale "asmeninis", bet juk visi ne draugai to zmogaus laikina ir raso komentarus?

http://www.facebook....ontovas?sk=wall

Čia profilis, ne puslapis wink.gif Gali prašytis į draugus, bet be patvirtinimo nieko nebus. Ten komentuoja ir laikina tik tie, kurie yra pas jį drauguose.
Atsakyti
Gal žinote, kaip dabar atnaujintame Facebook'e padaryti taip, kad sieną matytų tik draugai? Ir kaip paslėpti sienos pranešimus ir profilio nuotraukas nuo tam tikrų "draugų"? Senesnėje versijoje taip buvo galima padaryti, o dabar kažkaip nematau tokios funkcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 11, 23:28)
Čia profilis, ne puslapis wink.gif Gali prašytis į draugus, bet be patvirtinimo nieko nebus. Ten komentuoja ir laikina tik tie, kurie yra pas jį drauguose.

Keista...pries pora menesiu as taip pat rasiau cia komentarus ir laikinau, nors tikrai nebuvau priimta i draugus. O dabar nebeleidzia. Gal zinot dar kokiu versiju, kas cia galetu buti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rts3 @ 2011 09 12, 18:38)
Keista...pries pora menesiu as taip pat rasiau cia komentarus ir laikinau, nors tikrai nebuvau priimta i draugus. O dabar nebeleidzia. Gal zinot dar kokiu versiju, kas cia galetu buti?  doh.gif

Pakeisti privatumo nustatymai wink.gif Anksčiau, matyt, leido komentuoti visiems, o dabar - tik draugams.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 12, 19:39)
Pakeisti privatumo nustatymai wink.gif Anksčiau, matyt, leido komentuoti visiems, o dabar - tik draugams.

Gali buti... schmoll.gif . O as savo nustatyme turbut jau nieko negaliu pakeist , -kad galeciau komentuot, nebudama draugu?
Atsakyti
Ne. Nustatymus keičia žmogus, kuriam priklauso profilis. Ir tik jis sprendžia, ar leisti svečiams komentuoti, ar tik draugams. Ar iš vis niekam.
Atsakyti
Gal kam taip buvo.Žaidžiant FB žaidimus neleidžia nieko pskelbti ant savo sienos, apačioje išmeta lentele "rodomas tik saugus turinys" unsure.gif ar aš čia ką prispaudžiau ar virusas koks g.gif
Atsakyti
Žaidimų Fb jau seniai nežaidžiu, bet manau, jog čia susiję su saugumo nustatymais. Account settings -> Security -> Secure browsing. Pagal defaultą šitas nustatymas įjungtas. Pabandyk išjungti wink.gif
Atsakyti
Ačiū Calaquendi, bet nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 09 13, 12:50)
Ačiū Calaquendi, bet nepadeda  unsure.gif

laba, ar galima kur nors paziureti is kokiu kompiuteriu ip buvo prisijungta prie mano fb? taip pat gmail? labai reikia, aciu
Atsakyti