Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės sveikiausios stuburui

Nesu tikra, apie kurį video su tikru vaikučiu kalbate, bet apibendrinant - anksčiau buvo rekomendacijos, kad mažutėliams kojytes viduje laikyti, varliuko pozoje, dabar gi - kad nuo pat gimimo kojytės gali būti išorėje (bet tam greičiausiai reikės mei tai šiek tiek "sumažinti" (pvz. surišti šiek tiek sėdimąją tą dalį, kad būtų mažesnė sėdynė - vaikjuostės tuo patogiau, nes tiesiog prisitaiko prie mažiulio kojyčių "praskėtimo"). Kojytes laikant viduje yra sudėtingiau taisyklingai vaikiuką patupdyti, kad krūvio nebūtų ant pėdučių, kad nebūtų per daug netinkamo krūvio stuburiukui.

Va, čia vaizdžiai parodyta, kaip skiriasi "iškištos" kojytės naujagimiam ir šiek tiek vyresniem - iš pradžių mažiuliai turėtų "remtis" keliukais į jūsų pilvą, o po to jau jie ima su kojytėm "apsikabinti" jus.

http://paxbaby.com/n...rn-positioning/
Atsakyti
oo cia daug aiskiau..aciu lb
Atsakyti
Velgi paminesiu hoppediz hop tye mei tai, bet jei paziuresit, ji turi toki plastmasiuka, su kuriuo apacia sutraukiama ir susiaurinama, kad tiktu mazam leliukui. Mano kenga mei tai turejo tokia juostele su velcro lipdukais, tad su ja irgi butu galima susiaurinti. Visgi as asmeniskai naujagimiuka rinkciausi nesioti tamprioje vaikjuosteje arba taip isgirtoje close caboo nesiokleje. Trikotazine medziaga nebaisu, kad nuspaus jei ne visai gerai sutampyta, o ir "atlaidesne" ji del prisitaikymo.
Atsakyti
As nusiziurejus kenga mei tai, bet dabar po tavo, biti, komentaro, galvoju gal ir vaikjuoste pabandyt.. nors tie surisimai tai man ten mistika doh.gif
O kur tos hoppediz pigiausiai buna? ir kokia ja pirkti jei as 166, o vyras 194 g.gif
Atsakyti

Ai, tu turbūt apie hoppediz meitajų klausei biggrin.gif O aš apie juostas užsivedžiau biggrin.gif tai patylėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukštukėlis: 11 sausio 2015 - 16:09
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 11, 14:07)
Ai, tu turbūt apie hoppediz meitajų klausei biggrin.gif O aš apie juostas užsivedžiau biggrin.gif tai patylėsiu  4u.gif

cia kam?? Tu man patark ka nusipirkt biggrin.gif
Siand ziurejau Moby wrap, visai smagi atrodo rolleyes.gif Tu isbandzius tokia? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
tau tau tongue.gif

Aš prieš pirmą svarsčiau, ar austą, ar trikotažinę (nu a la Moby); Trikotažinė - kaip ir biti sakė, atlaidesnė klaidom, lengviau perprast, nes tas sutampymas nėra toks svarbus; Austinė - gal ilgėliau reik laiko išmokti (na, taip sakoma), bet - gerą nusipirkus ją vieną visąlaik ir naudot gali. Trikotažinė tuo tarpu sunkesniam vaikeliui netinkama, dažniausiai jas naudoja patogiai iki ketvirto - šešto mėn.
Mes kadangi ruošėmės nešioti ilgai, tai pirkom austinę; Pirkom nenaują, tai jau buvo gerai pratampyta (naujos nuo naudotų skiriasi, kaip nauji džinsai nuo gerai pranešiotų - lankstesnės, padavesnės sutampymams) tad nebuvo problemos su mokymusi, pirmąsyk mažiuką dešimties kažkur dienų įsidėjom be vargo.
Iš kitos pusės - ką benusipirksi, tą visad gali parduot ir kitką pirkt.
O bet ir slingai su žiedais patogūs ir faini su mažulyčiais.
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 11, 17:17)
tau tau tongue.gif

Aš prieš pirmą svarsčiau, ar austą, ar trikotažinę (nu a la Moby); Trikotažinė - kaip ir biti sakė, atlaidesnė klaidom, lengviau perprast, nes tas sutampymas nėra toks svarbus; Austinė - gal ilgėliau reik laiko išmokti (na, taip sakoma), bet - gerą nusipirkus ją vieną visąlaik ir naudot gali. Trikotažinė tuo tarpu sunkesniam vaikeliui netinkama, dažniausiai jas naudoja patogiai iki ketvirto - šešto mėn.
Mes kadangi ruošėmės nešioti ilgai, tai pirkom austinę; Pirkom nenaują, tai jau buvo gerai pratampyta (naujos nuo naudotų skiriasi, kaip nauji džinsai nuo gerai pranešiotų - lankstesnės, padavesnės sutampymams) tad nebuvo problemos su mokymusi, pirmąsyk mažiuką dešimties kažkur dienų įsidėjom be vargo.
Iš kitos pusės - ką benusipirksi, tą visad gali parduot ir kitką pirkt.
O bet ir slingai su žiedais patogūs ir faini su mažulyčiais.

Gaila, kad neturiu kur pasibandyt verysad.gif
Dar del Moby klausimas.. paziurejau devetas, tai ikeltos nuotraukos tooooooookios susiglamziusios, negi jos visad tokios kaip is gerkles istrauktos ir buna g.gif
Siaip man ta Kenga del "yzi pyzi" sistemos patinka, bet va snd paziurinejau daugiau video kaip ristis, tai ir tos juostos nebeatrodo baisiai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras gan greit išmoko, ir dabar visą arsenalą būdų rišimosi turi, tai tikrai ten nieko baisaus biggrin.gif

O mobinės, tai įsivaizduok, maikutę jei kokią visad susuktą, surištą laikytum, tai irgi taip atrodytų biggrin.gif Mano lininės kad matytum kaip atrodo po nešiojimo.... biggrin.gif

O nėr jokios sling library šalimais? O.O turėtų būti...
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 11, 18:49)
Mano vyras gan greit išmoko, ir dabar visą arsenalą būdų rišimosi turi, tai tikrai ten nieko baisaus biggrin.gif

O mobinės, tai įsivaizduok, maikutę jei kokią visad susuktą, surištą laikytum, tai irgi taip atrodytų biggrin.gif Mano lininės kad matytum kaip atrodo po nešiojimo.... biggrin.gif

O nėr jokios sling library šalimais? O.O turėtų būti...

nu ner.. cia is vis beveik nematyt nesiojanciu vaikus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 11, 22:04)
nu ner.. cia is vis beveik nematyt nesiojanciu vaikus..  doh.gif

Kaip keista, man rods esu nemažai FB grupių toj pusėj mačius smile.gif Bet aišku, turbūt visi bazuojasi didžiuosiuose miestuose.

Teks kaip ir su vežimu, rinkits pgl vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
Peppa Pig, o kur gyvenat, kuriam kraste, gal UK netycia? wink.gif

Hoppediz hop tye yra mei tai su vaikjuostes petnesom (wrap straps). Labai patogi, esu bandziusi. Ir minkstesne nei kengos linine, ir prisiverzia ypac lengvai. Neidesiu paveiksliuko per tel, bet paguglinkit "hoppediz hop tye mei tai", visokiu rastu ju buna, ir kiek maciau, savo vertes mazai tepraranda. Kai tuo metu kenga... Sunku parduoti, Lietuvoj niekas ju negaudo per daug, o uzsienio skelbimu lentose tai tik kazkokia nepazistama firma. Ir man rodos, kengos ta "panel", na tas kvadratas medziagos, yra didesnis toks. Gerai ilgam nesiojimui, bet mazam kudikeliui nepatogu gal, reiks pasistengt su atraitojimu ir pririsimu. Mano smulkiam 8 men berniukui ji buvo didoka vasara, lenkdavau liemens juosta. O gal as didesne turiu? Nzn.

O tampria vaikjuoste itin lengva prisiristi. Ir man taaaip miela leliuka nesiot joje buvo. Pliusas tas, kad gali mazyli isimt-idet daug kartu ir nereikia raisiot. Su austa taip jau nepadarysi.
Atsakyti