Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės sveikiausios stuburui

Gerbiamosios, gal turit kur pakavojusios kuo detalesnių filmukų, kaip rišti vaikjuostę? ypač su naujagimiu ax.gif rausiu youtube, bet arba ieškot nemoku, arba raktažodžiai ne tie.. būčiau dėkinga už nuorodas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 03 24, 09:26)
Gerbiamosios, gal turit kur pakavojusios kuo detalesnių filmukų, kaip rišti vaikjuostę? ypač su naujagimiu  ax.gif rausiu youtube, bet arba ieškot nemoku, arba raktažodžiai ne tie.. būčiau dėkinga už nuorodas..  blush2.gif

https://www.youtube....h?v=ot7XYLiKVak
https://www.youtube....h?v=fhBmqw7npYU
ir t.t smile.gif
Lietuviskai nuo Paukstukelio smile.gif

https://www.youtube....h?v=YaJEWpocTjg dar lietuviskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PepaPig: 24 kovo 2015 - 14:42
QUOTE(PepaPig @ 2015 03 24, 14:37)

širdingai dėkoju aciuks.gif smile.gif
Atsakyti
Būtinai klausk FB jei kils kokių klausimų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 03 25, 17:25)
Būtinai klausk FB jei kils kokių klausimų wink.gif

+ pasirodyt reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 03 25, 22:18)
+ pasirodyt reiktu biggrin.gif

Kad kol kas dar neturiu nieko naujo pasirodymui, tik senos nuotraukos iš dukters eros. šviežiam piliečiui vos pora savaičių, tad dar tik namie parepetuoju su vaikjuoste. Ale mano turima (skolinta) tokia stora ir ilga (virš 5 metrų), kad kol kas vis tiek sunkiai susidoroju. Niežtėtų trikotažinę pabandyt, bet kaip suprantu, ji labiau tik pirmais mėnesiais tinka, o baisiai nesinori apsikrauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ožkaragis: 25 kovo 2015 - 22:45
Mei tai nešioklės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turiu pati ir rekomenduoju kitiems, nes:

Mei tai nešioklės!!! Nešiokime savo vaikučius patogiai, saugiai, stilingai ir svarbiausia -taisyklingai!!!
Mei tai nešioklė - ergonomiška nešioklė, atitinkanti 3 pagrindinius geros nešioklės požymius:
1.Palaiko plačiai išskėstas ir pakeltas keliukais iki bambos kojytes. Tai sudaro teisingas sąlygas klubo sąnariams vystytis.
2. Palaiko kūdikio natūralų stuburo linkį ir suteikia tinkamą atramą galvytei. Svarbu, kad kūdikio nugara visa yra prilaikoma natūraliame linkyje. To neužtikrina įprastinės nešioklės, kuriose vaikutis kabo.
3.Nešioklė tolygiai paskirsto svorį ant kūdikį nešiojančio asmens.
Tolygus svorio pasiskirstymas tausoja mamos sveikatą.
Mei Tai nešioklės tinka vaikams nuo gimimo ir iki tol kol bus noras, poreikis nešioti, viena nešioklė tinka visam vaiko auginimo laikotarpiui, nereikia pirkti skirtingų pagal vaiko svorį.

PS. galiu parekomenduoti kur įsigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 03 25, 22:44)
Kad kol kas dar neturiu nieko naujo pasirodymui, tik senos nuotraukos iš dukters eros. šviežiam piliečiui vos pora savaičių, tad dar tik namie parepetuoju su vaikjuoste. Ale mano turima (skolinta) tokia stora ir ilga (virš 5 metrų), kad kol kas vis tiek sunkiai susidoroju. Niežtėtų trikotažinę pabandyt, bet kaip suprantu, ji labiau tik pirmais mėnesiais tinka, o baisiai nesinori apsikrauti...

Uch, tikrai labai ilga - aš tokią vieną turėjau, užknisdavo biggrin.gif Bet įvaldysit, bus liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožkaragis @ 2015 03 25, 20:44)

manoji irgi tokia 5,2metro ir gan stora. Bet as jau greit ja apsivynioju biggrin.gif Nu kol kas tik pilva biggrin.gif Bet siaip atkaliau sistema kaip man ten kryzmint nugaroj thumbup.gif
Atsakyti
Ožkaragi - dar štai čia įmetu nuorodą, kur yra vaikjuostės rišimosi PDF failas - viskas paveiksliukais po žingsnelį parodyta. Jei bus įmodu, yra ir kitų rišimo pozų instrukcijos bei filmukai:
http://www.amazonas....oss-carry-2.pdf
Puslapio apačioje yra kelios nuorodos, kaip dėtis vaikjuostę 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, gal yra turinčių Manduca, Stokke arba Cybex nešykles? Norėčiau gauti nuomonių iš praktinio naudojimo.
Atsakyti
1.

nerandu informacijos, kiek be pertraukos per diena galima vaika nesioti nesiokleje?

planuoju kelione ir svarstau, ar uzteks tik nesiokles, ar rupintis ir sportinuku ar sketuku.

2.

kitas klausimas: turiu Manduca, esu patenkinta, bet labai truksta nesiojimo padeties, kai vaikas nugara i mama ir mato aplinka. Gal galite rekomenduoti taip pat puikia nesiokle su sia poza?
Atsakyti