Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės sveikiausios stuburui

Ergonomiškoje nešioklėje galima vaiką nešioti tiek, kiek jums ir jam patogu, kad ir visą dieną smile.gif
Tačiau padėtis nugara į mamą nėra ergonomiška... Vienintelė galbūt kažkiek geresnė (vaiko klubų atžvilgiu) nešioklė tam turbūt ergo360, bet jei norite, kad vaikas geriau matytų aplinką - nešiokite ant klubo ar nugaros.
Aš esu keliavusi su vaikeliu kai šiam buvo 9 mėnesiai, dabar su dviem (26 ir 3 mėnesių) - vežimuko nei pasigedome, nei prisireikė. Bet, aišku, tai priklauso, kaip ir kiek jūs namie nešiojate, ir kiek tai jums visiems tinka ir patinka.
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif Gal kuri patarsit - keliausim i Indija, mano pypliukui bus 3men, tad klausimas - kokia nesiokle rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 09 14, 13:53)
Sveikos, mamos 4u.gif Gal kuri patarsit - keliausim i Indija, mano pypliukui bus 3men, tad klausimas - kokia nesiokle rekomenduotumet?

Prieš kelionę būtų gerai pasibandyti keletą tipų, kad pamatytumėte, kas jums labiausiai limpa. Gal šalia jūsų į yra "vaikjuosčių bibliotekos" ar kažkokie nešiotojų susitikimai? smile.gif
Aš pati tokio amžiaus vaikeliui mėgstu vaikjuostes (su trijų mėn. vyruku buvome kelionėje tik su vaijuoste), bet priklausomai nuo to, kiek norite jai išleisti, bei kiek linkus jūs ir vaikas kaisti, gali būti per kartša turbūt Indijoje?
Gal koks žiedinis slingas (jame patogu žindyti, bet jei nugara silpnesnė, gali būti nepatogu ilgai nešti) būtų patogu, nes ne taip karšta?
Boba Air labai orui pralaidi, bet kai kam nepatinka jos medžiaga ir pati nešynė. Būna kas šiaip ergo, manducas ir panašias SSC mėgsta smile.gif
Mei tai gali būti irgi variantas.
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
Ateinu patarimųsmile.gif
Renkuosi nešioklę, noriu, kad būtų ergonomiška, turėtų padėtis i nešiojantį, į pasaulį ir ant nugaros. Ant šono turbūt nepamaišytų, tik klausimas, kiek daug taip nesiojama? Dar noriu, kad ir nešiojančiam būtų patogu, svoris paskirstytas, gal pakietinta, nežinau...
Parduotuvėje patarė ergo360 ir BB one. Matuojantis patogesnė pasirodė BB One. Kokie Jūsų patarimai, ar verta ši nešynė tokių pinigų, o gal yra kokių vertesnių dėmesio?
Labai lauksiu Jūsų komentarų 4u.gif
Atsakyti
Tarp tų dviejų rinkčiausi ergo (jos sėdimoji dalis platesnė atrodo, augant vaikeliui ilgesniam laikui vaikutis prilaikomas nuo keliuko iki keliuko), bet - nešioti veidu į pasaulį nėra abiem labai gerai (vaikui krūvis nugarai didesnis, jums taip pat tiek nugarai krūvis, tiek sunkiau jausis svoris - nes vaikelis 'karo' nuo jūsų, o ne priglaustas "tampriai" kaip kitose padėtyse ergonomiškose nešioklėse smile.gif Jei norisi vaikeliui matyti pasaulį, klubų padėtis tam puikiai tinka - o ir žindyti patogu (aš savuosius ant klubo tikrai nemažai nešioju, pagrinde klubas ir nugara būtų - ant nugaros puikiai mato aplinką man pro petį, o mums abiems patogu, aš darbelius nusidirbu lengvai).
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 09 27, 18:51)
Tarp tų dviejų rinkčiausi ergo

Ačiū Jums už komentarą. 4u.gif
O jei reiktų rinktis nebūtinai iš šių 2 modelių, o tiesiog pagal parametrus, kokios būtų rekomendacinės?
Atsakyti
Tada priklauso kokio amžiaus vaikelis, ir kas jums pačiai liptų, gaila, pas mus nedaug ką galima išbandyti (o ir nedidelis pasirinkimas, jei nesinori iš užsienio siųstis). Geriausiai būtų pasieškoti turinčių, ir pasiprašyt pasibandyti smile.gif

Atsakyti
ergobaby patinka uzpakaliuko placioji dalis nesant i save...
bet babybjorn patys patogiausi uzsegimai kogero nesyniu istrorijoje .-jei vaikas rekia, ir reikia super greitai uzsideti.

ergobaby man ziaurokoka padetis veiduku i prieki. tai gal babybjorno siek tiek logiskesne.

o seip toms kas tikisi kad vaikui pakaks pasedeti ir veiduku i mama-zinokite kad be padeties veiduku i pasauli, jusu nesyne 3-8 menesiu tesiog dulkes lentynoje. nesedi leliukai tokio amziaus veiduku i "papa". ant nugaros nesaugu, neduok dieve vaikas prades springti ar kazka o jus neuzmatysite, ....

tai i ka siulyciau atkreipti demesi:
*kad butu platus klubu dirzas (man jis patinka ergobeby, ir babybjorn comfort nesynese)
* padetis veiduku i pasauli TESIOG BUTINA 3-8MEN amziuje
* pageidautina putlios storos minkstos sleikos, kad nepjautu tevelio peciu.
*ir matuotis gyvai !!!!
Atsakyti
Antrą vaiką auginu praktiškai be vežimo (pirmą kažkiek vežiojau, antro visai ne) vien su nešioklėm - niekas nedulka ir be veidu į pasaulį padėties biggrin.gif
Vyresnėlį ir virš dviejų metų nešioju, jaunėlis pusmetinukas beveik - nesiskundžia tongue.gif O ant nugaros - teisingai užrišant vaikjuostę, teisingai užsegant nešioklę yra visiškai saugu. (Nenumanau, ko ten vaikas turėtų springti, tiesą sakant smile.gif GALBŪT tikimybė kažkokia yra, kad seilėm ims springt, bet gi išgirsi - daug labiau, nei vežant auto kėdutėj ir jo nematant, ar paliekant miegoti ne šalia savęs (kas taip daro) ).
Ir daug daug mamų sutiktų su manimi, tad čia nuo vaiko ir nešiotojo priklauso, o ne faktas, kad be padėties veidu į pasaulį vaikas nesileis nešiojamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukštukėlis: 06 lapkričio 2015 - 14:51
Seip tai kam nesyne aplamai reikalinga- galima ir ant ranku nesioti ir jie tikrai nenukris smile.gif
MEs kalbame apie daugumai PATOGIAUSIAS NESYNES !

beje pastebejau tendencija: kas uz nesynes grieztai pries slingu tipa, ir atvirksciai (kas yra ne be marketingines propogandos prisiskaitymo) biggrin.gif
Todel siulau matuotis tik gyvai viena ir kita varianta!
Atsakyti
Na, tai kad nešioti vaiką veidu į 'kelią' yra daugeliui mažiau patogu, nei atvirkščiai smile.gif Dėl visos "mechanikos".

bet žinoma, dėl to, kad svarbiausia išbandyti, jūs esate visiškai teisi smile.gif
(o šiaip - bent jau mano pažįstamų tarpe, daugelis vistik turi po keletą nešynių, skirtingo tipo - taip tiesiog patogiau smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukštukėlis: 09 lapkričio 2015 - 13:10
QUOTE(looo @ 2015 11 03, 11:28)
ergobaby patinka uzpakaliuko placioji dalis nesant i save...
bet babybjorn patys patogiausi uzsegimai kogero nesyniu istrorijoje .-jei vaikas rekia, ir reikia super greitai uzsideti.

ergobaby man ziaurokoka padetis veiduku i prieki. tai gal babybjorno siek tiek logiskesne.

o seip toms kas tikisi kad vaikui pakaks pasedeti ir veiduku i mama-zinokite kad be padeties veiduku i pasauli, jusu nesyne 3-8 menesiu tesiog dulkes lentynoje. nesedi leliukai tokio amziaus veiduku i "papa". ant nugaros nesaugu, neduok dieve vaikas prades springti ar kazka o jus neuzmatysite, ....

tai i ka siulyciau atkreipti demesi:
*kad butu platus klubu dirzas (man jis patinka ergobeby, ir babybjorn comfort nesynese)
* padetis veiduku i pasauli TESIOG BUTINA 3-8MEN amziuje
* pageidautina putlios storos minkstos sleikos, kad nepjautu tevelio peciu.
*ir matuotis gyvai !!!!

nesusilaikau nepaklaususi - dėl BŪTINUMO veidu į pasaulį - ar pati sugalvojote, ar kažkur moksliškesnį paaiškinimą matėte? Nes aš esu skaičius tik atvirkščių nuomonių. I O ir mano du vaikai be jokių problemų nešynėje būdavo veidu į mane. Galvos neprikaltos, pasuka į šoną ir mato viską, ką nori.

Kitas dalykas - neįsivaizduoju, kodėl vertikaliai nešamas vaikas turėtų pradėti springti - springstama kietesniu maistu. Seilėmis gali springti nebent gulintis vaikas, bet ir tai mechanizmas visai kitas nei springtant maistui, kai UŽTVERIAMAS kelias orui. O skysčiu užspringti, na.. sunkiai įmanoma. Dar gi tokiu kiekiu, kaip seilės...

Atsakyti