Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(Esha @ 2010 12 13, 15:30)
Mano sesuo vakar grizo Kaledoms, tai kai pamaciau jos dantukus... Eina sau kokie grazus. Nu idealus dantukai... Po nauju nuims jai breketus ir nebus net metu juos atnesiojus... Ir nei vieno danties nerove. Bet ji ir is tu zmoniu, kuriems pasiseke su dantim. Eina 27-ti metai, nei vienos plombos neturi...

Na nieko, po poros metu ir as jei ne tokius, tai bent panasius turesiu smile.gif

Tai gal pas ją nebuvo labai didelių problemėlių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 13, 16:42)
Tai gal pas ją nebuvo labai didelių problemėlių?  smile.gif

Na taip nebuvo, bet vistiek skirtumas matosi.

As pabusiu netokia kaip visos, bet nelaukiu rytdienos vizito. Skauda man visa apatini zandikauli doh.gif Nu kokia as skysta skausmui pasidariau. O zinau, kad man uzkabins kita krumini stumt i israuti protinio vieta.
Kad tik iki svenciu praeitu, nes kazkaip nemiela gyvent, kai pastoviai skauda.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 13, 17:06)
Na taip nebuvo, bet vistiek skirtumas matosi.

As pabusiu netokia kaip visos, bet nelaukiu rytdienos vizito. Skauda man visa apatini zandikauli  doh.gif  Nu kokia as skysta skausmui pasidariau. O zinau, kad man uzkabins kita krumini stumt i israuti protinio vieta.
Kad tik iki svenciu praeitu, nes kazkaip nemiela gyvent, kai pastoviai skauda.

Būk kantri, juk kaip skauda žinai kad tavo dantukai statosi į savo vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 13, 15:47)
Skambinau į KMU ortodontijos kliniką, ten registruoja tik nuo vasario 1d. iki liepos kažkurios...  blink.gif Tokioooos eilės  unsure.gif

Taip eiles dideles nes vaikams nemokamos ploksteles tai suvaziuoja visi kaimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 13, 11:55)
Va jaučiu, kad būsiu aš suklydusi tai tikriausiai bus ligatūros  biggrin.gif  O gal gali pasakyti ka jos yra?

Kiek zinau, tai ligaturos yra tos gumytes ir grandineles ant breketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 13, 17:58)
Taip eiles dideles nes vaikams nemokamos ploksteles tai suvaziuoja visi kaimai  lotuliukas.gif

Tai kurie ateina su pinigais jiems turetu padaryt kokias atskiras eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 13, 19:45)
Tai kurie ateina su pinigais jiems turetu padaryt kokias atskiras eiles  ax.gif

Kad jie visi ateina su pinigais, tiesiog jiems plokstele nekainuoja kai nuima breketus, tik breketai ir viskas smile.gif sake eile bendra, todel man pati administratore patare eiti i privacia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 13 gruodžio 2010 - 19:13
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 13, 20:13)
Kad jie visi ateina su pinigais, tiesiog jiems plokstele nekainuoja kai nuima breketus, tik breketai ir viskas smile.gif sake eile bendra, todel man pati administratore patare eiti i privacia smile.gif

Mano ortodontė irgi KMU dirba, bet jau mano draugė kuri man ją rekomendavo, sakė eit privačiai pas ją. Nes sakė kainos skirtumas nežymus, o eilės KMU po kelis mėnesius reik laukt smile.gif tai jei norit kažkokios konkrečios ortodontės pasidomėkit gal privačiai dirba... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 13, 21:13)
sake eile bendra, todel man pati administratore patare eiti i privacia smile.gif

Man irgi sake, jog eiles dideles ir kainos tos pacios, tai irgi pasiule privaciai nueiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 13, 19:16)
Mano ortodontė irgi KMU dirba, bet jau mano draugė kuri man ją rekomendavo, sakė eit privačiai pas ją. Nes sakė kainos skirtumas nežymus, o eilės KMU po kelis mėnesius reik laukt  smile.gif tai jei norit kažkokios konkrečios ortodontės pasidomėkit gal privačiai dirba...  mirksiukas.gif

Aš jau beveik nusprendžiau eiti pas Eurika Kazakevičienę, ji dirba šilainių šeimos sveikatos centre smile.gif Bet dar neatmetu Krušinskienės, bet ji dekrete, grįš tik sausio 15d (tą dieną užsirašius pas ją) KMU tiek nelauksiu, noriu greičiau breketų ax.gif Gal kas prisimena kad sakiau dėsiuos balandžio mėn, nes laukia kelionė, bet manau kelionėj nepražūsiu su breketukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 13, 21:47)
Aš jau beveik nusprendžiau eiti pas Eurika Kazakevičienę, ji dirba šilainių šeimos sveikatos centre  smile.gif Bet dar neatmetu Krušinskienės, bet ji dekrete, grįš tik sausio 15d (tą dieną užsirašius pas ją) KMU tiek nelauksiu, noriu greičiau breketų  ax.gif  Gal kas prisimena kad sakiau dėsiuos balandžio mėn, nes laukia kelionė, bet manau kelionėj nepražūsiu su breketukais  rolleyes.gif

Tikrai neprazusi thumbup.gif
Atsakyti
Čia forume lankosi mergina "degtine" ji dedasi breketus pas Kazakevičienę, bet man ji neatrašo gal nemato žinutės mano, noriu paklausinėti kaip pas ją sekasi gydytis su breketukais, gal paskaitys mano šį pranešimą smile.gif
Atsakyti