Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 13, 10:53)
O aš galvojau, kad metalinės ir sibabrinės tai čia nesiskiria  lotuliukas.gif

Skirias.. biggrin.gif Sidabrinės šviesiai pilkos, o metalinės tamsios.. Man asmeniškai iš gumyčių, tai sidarbinės ir šviesiai rožinės gražios.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 13, 12:07)
Skirias..  biggrin.gif  Sidabrinės šviesiai pilkos, o metalinės tamsios.. Man asmeniškai iš gumyčių, tai sidarbinės ir šviesiai rožinės gražios..  wub.gif

O man skaidrios pacios paciausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 12 13, 12:12)
O man skaidrios pacios paciausios wub.gif

Tai skaidrios taip, bet jei apie spalvotas kalbėt, tai man tik rožinės ir sidabrinės patinka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 13, 12:17)
Tai skaidrios taip, bet jei apie spalvotas kalbėt, tai man tik rožinės ir sidabrinės patinka..  smile.gif

Man spalvotos kazkaip vaikiskai,nezinau,sedi kokiam ofise,ir su ruzava burna,ne ne ne biggrin.gif Arba varai kur issipuosusi visa,burna ruzava,nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 12 13, 12:18)
Man spalvotos kazkaip vaikiskai,nezinau,sedi kokiam ofise,ir su ruzava burna,ne ne ne biggrin.gif Arba varai kur issipuosusi visa,burna ruzava,nieko gero biggrin.gif

lotuliukas.gif Bet kad ta rožinė tokia švelni, man tai gražiai atrodo.. wub.gif Jei ryškios, tai tada kitas reikalas.. O sidabrinių išvis nesimato praktiškai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 23:45)
man pačiai keista, kai už viršų palikau 1500, o už apačią 1200 laugh.gif kai skaitosi, kad vieno žandikaulio breketų sistema lyg 1400 kainuoja + 100 klijavimas  biggrin.gif
Pažiūrėsiu kaip antradienį bus.

O aš už viršų palikau 1600, kiek pamenu ant lapelio buvo užrašius, kad apačia 1400 bus, žodžiu spėju visiem skirtingas kainas diktuoja biggrin.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 12 13, 13:18)

Kad nepasakyčiau, jog tos spalvotos gumytės labai šviečiasi smile.gif jei jau visą vaivorykštę susidėjus, gal ir keistokai, bet būna manau kam ir tinka smile.gif bet kiekvienam savo, todėl visos ir nevaikštom su vienodais breketais, gumutėm ir pan, pasirinkimas šiais laikais oj koks didelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 13, 01:50)
Taigi ajaja,nepasveikinau su HOLYWOOD'U TAVES!!!! Labai labai sveikinu ir super dantukai Tavo mirksiukas.gif Ilgokai cia neuzsukau,dabar uzejau ir shnai,jau be breketu. Super smile.gif
O man mano dantys fufufu nepatinka. Viskas nepatinka. Pradzioj,kai buvau be breketu galvojau ka cia,sutvarkys viska,o pasirodo neee.Forma nefaina,visi dantys skirtingi,apacioj is viso labaaai mazi dantys,o dar virsuj nesusilygina,o jei paslifuos,tai is viso dantu neliks ohmy.gif
Bet jau geriau tiesus ir nelabai tobuli,negu kreivi. Per daug as jau cia noriu smile.gif
Bet kodel pvz pas Svajaa,nu idealus dantys ir forma ir baltumas,smilses is visu baltumas nerealus,ajajos,justes dantys irgi grazus. Pas natale nebuvo super,uztai dabar swoon.gif niekad nepasakyciau,kad kada nors tokie bus smile.gif Zodziu...

aciu aciu uz sveikinimus 4u.gif
tai va as irgi galvoju geriau jau nelabai tobuli tiesus nei kreivi. pas mane tai jie ne tik gelsvi, bet dar ir plombos prieky pajuodusios, tai siuo metu vaizdelis nekoks. laukiu nesulaukiu kol sutvarkys
Atsakyti
Skambinau į KMU ortodontijos kliniką, ten registruoja tik nuo vasario 1d. iki liepos kažkurios... blink.gif Tokioooos eilės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 13, 03:50)
Oi,as pradzioj norejau bet kokiu breketu. Paskui jau prisiskaiciau visko tada jau damonu tokiu ir anokiu,o kai nuejau i konsultacija,metalinius rekomendavo ir ka,susidejau ir daba patenkinta smile.gif Dar ir pinigu sutaupiau.

Pas mane panasi situacija buvo, galvojau kokius cia reiks detis, bet gydytoja rekomendavo metalinius, tai nebesukau galvos ir susidejau juos ir visai man jie gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik man siandien vizitas smile.gif bigsmile.gif Bandysiu klaust kada imsim laukan biggrin.gif Jau liko tik sukandima iki galo patvarkyt ir tikiuosi nuims ax.gif

Op as mane tuo labiau ne balti dantys biggrin.gif Tik nuo blico taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 13 gruodžio 2010 - 14:57
QUOTE(smilsee @ 2010 12 13, 14:56)
Kaip tik man siandien vizitas smile.gif  bigsmile.gif  Bandysiu klaust kada imsim laukan  biggrin.gif  Jau liko tik sukandima iki galo patvarkyt ir tikiuosi nuims ax.gif

Op as mane tuo labiau ne balti dantys biggrin.gif  Tik nuo blico taip atrodo smile.gif

Fainai jau tau kaip kad tuoj nuims smile.gif Kadangi prisijungimų neturiu, tai gal paskui įmesi viešai savo smailą ax.gif
Atsakyti
Mano sesuo vakar grizo Kaledoms, tai kai pamaciau jos dantukus... Eina sau kokie grazus. Nu idealus dantukai... Po nauju nuims jai breketus ir nebus net metu juos atnesiojus... Ir nei vieno danties nerove. Bet ji ir is tu zmoniu, kuriems pasiseke su dantim. Eina 27-ti metai, nei vienos plombos neturi...

Na nieko, po poros metu ir as jei ne tokius, tai bent panasius turesiu smile.gif
Atsakyti