Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(Twista @ 2010 12 12, 22:02)
Jei manęs atmintis neapgauna, tai pradedant 7000 Lt ir kylant į viršų g.gif

Ko taip brangiai? g.gif Juk KMU klinika, ten visada viskas pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 17:40)
Tai kad vieną kartą kai viršuje keitė lanką, 200 palikau. Tai nenustebčiau, jei viršų ir apačią keis ir vėl tokia kosminė suma bus  biggrin.gif

Man vis keista, kad pas mus ta pati gydytoja, tokie patys breketetai, o kainos kažkaip skirtingos biggrin.gif

QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 19:05)
arba variantą dar neatmetu ant priekinių 10 dėtis keramika o visur kitur metalą, bet dar tos gumytės....  doh.gif  Kaip man jos nepatinka.. Nebent šviesiai rožinės būtų  wub.gif

Tai kad tų gumyčių jei metaliniai breketai tai nes nesimato, metalo spalvos jos smile.gif va jau kai norisi ką nors paryškint, tada ir galima spalvotas dėtis bigsmile.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 12, 20:47)
man nuolat toks jausmas, kad i kruminiu tarpdancius virsuj maisto prilindo, isigudrinau isikysus pravalyti su siulu, nu bet nieko ten nera doh.gif cia gal del to, kad dantys stumiami? g.gif  jums taip nera?

Man buvo taip porą kartų, bet man rodos todėl, kad dantys išsistumdė ir viršutiniai dantys su apatiniais kažkiek kitaip sueidavo nei įprastai smile.gif

Man poryt vizitas jau laukiu laukiu ir laaaabai thumbup.gif man daro tarpą krūminiui jau virš dviejų mėnesių turbūt, praitą vizitą net neėmė pinigų, nes nieko nedarė išskyrus gumyčių pakeitimą, tikiuosi jau ryt darys, bent žadėjo smile.gif tik kažkaip aš per tas pora savaičių nuo praito vizito nematau jokių pokyčių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 12, 23:40)
Man vis keista, kad pas mus ta pati gydytoja, tokie patys breketetai, o kainos kažkaip skirtingos biggrin.gif

man pačiai keista, kai už viršų palikau 1500, o už apačią 1200 laugh.gif kai skaitosi, kad vieno žandikaulio breketų sistema lyg 1400 kainuoja + 100 klijavimas biggrin.gif
Pažiūrėsiu kaip antradienį bus.

O metaliniuose breketuose tų gumyčių metalo spalvos net nesimato, aš vis tikinau, kad pas mane nėra gumyčių, kol pati pamačiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 gruodžio 2010 - 22:46
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 22:45)
man pačiai keista, kai už viršų palikau 1500, o už apačią 1200 laugh.gif kai skaitosi, kad vieno žandikaulio breketų sistema lyg 1400 kainuoja + 100 klijavimas  biggrin.gif
Pažiūrėsiu kaip antradienį bus.

O metaliniuose breketuose tų gumyčių metalo spalvos net nesimato, aš vis tikinau, kad pas mane nėra gumyčių, kol pati pamačiau  doh.gif  lotuliukas.gif

http://www.neodenta....in_breketai.jpg

O čia yra gumelės? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingin: 12 gruodžio 2010 - 23:04
išimk foto greičiau lotuliukas.gif
Taip, čia, tik sakyčiau pas mane jos žymiai mažiau matosi..
http://images116.fot...rauka448-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 gruodžio 2010 - 23:06
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 23:05)
išimk foto greičiau  lotuliukas.gif

Taip, pas tave mažiau matosi smile.gif Atrodo kaip beligatūriniai tongue.gif

Aš su tom nuotraukom nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
nu panos, snekat sviesos greiciu, ateinu jau ir tema baigta ir nauja sukurta blink.gif blink.gif beje aciu Blondie uz nuostabia temuke wub.gif
QUOTE(smilsee @ 2010 12 11, 13:50)
Man per praeita vizita nulupo 2 breketus,uzklijavo kitus,pakeite virsutini lanka ir sumokejau tik 90 ax.gif

Smilsee, nesake dar kada nuims tau, ka dar beliko tau daryti? kada kitas vizitas?

QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 21:50)
http://niceteeth.fil...8/11/braces.jpg
O taip atrodo keramikiniai su gumytėm?

zinokit man keramikiniai su spalvotom gumytem tikras grozis. na gal ant tokiu labai kreivu dantuku dar nelabai, bet kai jau sustotu i lanka, man super

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 17:41)
Tikrai delikaturos? Gal ji sake ligaturos? smile.gif

gal jai sake prancuziskai, de ligaturos lotuliukas.gif
nea, as irgi tokio zodzio negirdejus, teks gydytojos pasiklausti
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 18:57)
užsispyriau kad noriu beligatūrinių

Oi,as pradzioj norejau bet kokiu breketu. Paskui jau prisiskaiciau visko tada jau damonu tokiu ir anokiu,o kai nuejau i konsultacija,metalinius rekomendavo ir ka,susidejau ir daba patenkinta smile.gif Dar ir pinigu sutaupiau.

QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 11, 21:31)
ir dar man atrodo gumytės nebraižo, vielutės gali braižytis

Na,man lyg ir nebraize pradzio,bet tikrai taip,su gumytem daug patogiau ir svelniau burnai smile.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 11, 21:43)
Grynai toks jausmas, kad ilčiai nėra vietos, ir ji krapo visus dantis bandydama įsibrauti. g.gif  Bet gal gydytoja išmano savo darbą, dar užklausiau dėl spyruoklės tos, kur platina tarpą, sako nereikia, pakanka to tarpo. Bet va prieš tai kur buvau pas ortodonta, tai būtų rovęs man du viršutinius, nes jo nuomone vietos nėra.. Ir susigaudyk kad nori. Neramu man.

Turi prisijungimo duomenis i musu fotoalbuma? Jei turi,tai galetum paziuret,kad mano irgi iltys buvo i virsu atsikisusios ir anksciau man sake,kad tikrai ketvirtukus reiks raut,nes vietos iltim ner,bet nuejau pa skita daktara ir jokiu rovimu. Irgi galvojau nu kur ten sugrus tuos dantis,ale po truputi ir viskas (beveik) liuks,netgi per daug ten vietos toj mano burnoj,neisivaizuoju jei butu buve isrove,nes ir taip siaura sypsena ganetinai,o cia dar jei be ketvirtuku unsure.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 12 13, 02:10)

Taigi ajaja,nepasveikinau su HOLYWOOD'U TAVES!!!! Labai labai sveikinu ir super dantukai Tavo mirksiukas.gif Ilgokai cia neuzsukau,dabar uzejau ir shnai,jau be breketu. Super smile.gif

O man mano dantys fufufu nepatinka. Viskas nepatinka. Pradzioj,kai buvau be breketu galvojau ka cia,sutvarkys viska,o pasirodo neee.Forma nefaina,visi dantys skirtingi,apacioj is viso labaaai mazi dantys,o dar virsuj nesusilygina,o jei paslifuos,tai is viso dantu neliks ohmy.gif
Bet jau geriau tiesus ir nelabai tobuli,negu kreivi. Per daug as jau cia noriu smile.gif
Bet kodel pvz pas Svajaa,nu idealus dantys ir forma ir baltumas,smilses is visu baltumas nerealus,ajajos,justes dantys irgi grazus. Pas natale nebuvo super,uztai dabar swoon.gif niekad nepasakyciau,kad kada nors tokie bus smile.gif Zodziu...

Beje,vakar mano metalui 11 menesiu buvo sukako,jau tuoj ir metai!
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 18:41)
Tikrai delikaturos? Gal ji sake ligaturos? smile.gif

Va jaučiu, kad būsiu aš suklydusi tai tikriausiai bus ligatūros biggrin.gif O gal gali pasakyti ka jos yra?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 18:30)
mezone, ar tikrai nesuklydai su pavadinimu, kad net nete neįmanoma nieko rasti  g.gif

Tai būsiu suklydi bus ligatūros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 23:05)
išimk foto greičiau  lotuliukas.gif

aistuliaa, pas tave sidarbinės gumytės, o anoj foto metalo spalvos, todėl pas tave ir matos mažiau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 22:10)
Ko taip brangiai?  g.gif  Juk KMU klinika, ten visada viskas pigiau  unsure.gif

Aš nežinau... biggrin.gif Na, gal nuo kiekvieno situacijos priklauso smile.gif O pas mane nemažai tų problemų. Juk sakė, kad turiu beveik viską, ką galima turėti blogo burnoj. Nors man pačiai ir kitiems nenusimanantiems atrodo, kad nieko ten išvis blogo nėra apart kreivų dantukų biggrin.gif

QUOTE(renachiuke @ 2010 12 13, 02:50)
Oi,as pradzioj norejau bet kokiu breketu. Paskui jau prisiskaiciau visko tada jau damonu tokiu ir anokiu,o kai nuejau i konsultacija,metalinius rekomendavo ir ka,susidejau ir daba patenkinta smile.gif Dar ir pinigu sutaupiau.

Aš tai iškart norėjau paprasčiausių metalinių. Na, dar galvojau apie metalą + keramika. Bet kai nuėjau pas gydytoją man iškart pasakė, kad dės beligatūrinius. Tai ir nesiginčijau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 13, 11:17)
aistuliaa, pas tave sidarbinės gumytės, o anoj foto metalo spalvos, todėl pas tave ir matos mažiau..  mirksiukas.gif

O aš galvojau, kad metalinės ir sibabrinės tai čia nesiskiria lotuliukas.gif
Atsakyti