Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(Esha @ 2011 01 01, 15:58)
thumbup.gif  Tai prasom  viesai pasigirti garsiaja nuotrauka  blush2.gif

Idėsiu į fotki, nes čia kaip viešai padaryt tai nemoku biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2011 01 01, 18:04)

Nu super thumbup.gif Sveikinu!
Atsakyti
Su Naujais visas! newyear.gif drinks_cheers.gif alc.gif
gal panos facebook'a turit? galim ir ten bendraut megalol.gif
jei ka, rasykit i az.
Papildyta:
QUOTE(Mezonė @ 2011 01 01, 14:04)

o kaip jis ten isirioglino? thumbup.gif eglutes nenuverte? biggrin.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl viso pikto sukūriau naująją temą, bet nepamirškim užbaigti šios!
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 01 01, 22:29)
Su Naujais visas!  newyear.gif  drinks_cheers.gif  alc.gif 
jei ka, rasykit i az.
Papildyta:

o kaip jis ten isirioglino? thumbup.gif  eglutes nenuverte?  biggrin.gif  ax.gif  lotuliukas.gif

TacTic Taip turiu facebooka tai per facebooka aš ir laimėjau tuos lęšius biggrin.gif thumbup.gif Tai žinoma, kad galime tongue.gif Tai jin pati užsirapalioj ant tos eglutės ir tupi sau ir dar su žaisliukais pažaidžia biggrin.gif Jau nepirmą ir nepaskutinį kartą nuvertė doh.gif

Bon_Bon Ačiū 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
hmm. pas mane tai vėl atsilaisvino gomurinis lankas, dabar biški žemiau viršutinių dantų nusileido, tai nelabai malonu valgant. sad.gif ir dar atsibudus jaučiau kraujo skonį burnoj, tai aaa. ir dešinę pusę vis dar maudžia. bet ketvirtadienį vizitas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 01 02, 16:25)
Dėl viso pikto sukūriau naująją temą, bet nepamirškim užbaigti šios!

Labai grazi tema wub.gif Tik ar man vienai cia toks sarasiukas neryskus, ar cia ir kitiem taip rodo?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 02, 15:07)
Labai grazi tema  wub.gif  Tik ar man vienai cia toks sarasiukas neryskus, ar cia ir kitiem taip rodo?

ačiū. nežinau kodėl taip gavosi paplaukęs sąrašiukas. sad.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius,grazus 4u.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 02, 14:07)
Labai grazi tema  wub.gif  Tik ar man vienai cia toks sarasiukas neryskus, ar cia ir kitiem taip rodo?

Aga,man irgi nelabai kazkaip ryskus. ax.gif Niekis,kita kart bus ryskesnis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip mane nervina, kol tik viršuje breketai buvo, atrodė, kad viskas gerai, netrina ir pan. O dabar vos ne po kiekvienos nakties su žaizdelėm pabundu doh.gif ir dar sugebu taip galvą pasidėti, kad nutirpsta išvis žandikaulis visas doh.gif vienoje pusėje skaudėjo, šiandien kitą pusę visą skauda, išsižioti negaliu. Gal reikia pratintis ant nugaros miegoti rolleyes.gif
-----------
mezone, tic tac, brūkštelėjau až dėl facebook smile.gif Jei dar kuri mergaitė norės kontaktų, rašykit irgi man až smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 sausio 2011 - 16:46
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 02, 16:38)
Sveikos, kaip mane nervina, kol tik viršuje breketai buvo, atrodė, kad viskas gerai, netrina ir pan. O dabar vos ne po kiekvienos nakties su žaizdelėm pabundu  doh.gif  ir dar sugebu taip galvą pasidėti, kad nutirpsta išvis žandikaulis visas  doh.gif  vienoje pusėje skaudėjo, šiandien kitą pusę visą skauda, išsižioti negaliu. Gal reikia pratintis ant nugaros miegoti  rolleyes.gif
-----------
mezone, tic tac, brūkštelėjau až dėl facebook  smile.gif  Jei dar kuri mergaitė norės kontaktų, rašykit irgi man až smile.gif

kaip suprast del FB?
Atsakyti
[quote=TacTic,2011 01 01, 23:29]
Su Naujais visas! newyear.gif drinks_cheers.gif alc.gif
jei ka, rasykit i az.

Va, svajaaa smile.gif
Atsakyti