Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

[quote=aistuliaa,2011 01 02, 17:44]
[quote=TacTic,2011 01 01, 23:29]
Su Naujais visas! newyear.gif drinks_cheers.gif alc.gif
gal panos facebook'a turit? galim ir ten bendraut megalol.gif
jei ka, rasykit i az.
Va, svajaaa smile.gif
[/quote]
Nemaciau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Noriu ir aš visas mergaites pasveikinti su atėjusiais Naujaisiais metais. biggrin.gif
Linkiu, kad kuo mažiau skaudėtų dantukus ir kad breketukų nešiojimas neprailgtu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 02, 18:38)
Sveikos, kaip mane nervina, kol tik viršuje breketai buvo, atrodė, kad viskas gerai, netrina ir pan. O dabar vos ne po kiekvienos nakties su žaizdelėm pabundu  doh.gif  ir dar sugebu taip galvą pasidėti, kad nutirpsta išvis žandikaulis visas  doh.gif  vienoje pusėje skaudėjo, šiandien kitą pusę visą skauda, išsižioti negaliu. Gal reikia pratintis ant nugaros miegoti  rolleyes.gif

O man visada po nakties tas zandikaulis traska doh.gif Gal jaigu miegociau ant nugaros taip nebutu, bet pabandykit mane uzmigdyt ant jos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 01 01, 23:29)
Su Naujais visas!  newyear.gif  drinks_cheers.gif  alc.gif 
gal panos facebook'a turit? galim ir ten bendraut megalol.gif
jei ka, rasykit i az.

Oooo ir čia facebookas į trasą eina biggrin.gif na mane galit susirast kaip Gražina Muchačiova tik jei ten galima brūkštelkit, kad iš šitos temutės, nes nemėgėja aš visus priiminėti biggrin.gif

O aš pagaliau galiu pasidžiaugti, kad mano dantenų uždegimas gerėja, jau dantis nebe taip skauda, tik antradienį vizitas tai gal vėl skaudės biggrin.gif
Atsakyti
Del FB, gal kuri moka ten sukurti grupe? Kazkaip galima sukurti slapta grupe, kurios komentaru ir ikeltu nuotrtauku niekas nemato g.gif
Butu fainai, galetume dazniau pasirodyti savo sypsenas bigsmile.gif
Dabar paziurejau, kad paprasta ja sukurti biggrin.gif Tai gal apsiimkit kuri, bus paprasciau ten bendrauti, ikelti nuotraukas, o ir musu sneku pasaliniai nematys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 02 sausio 2011 - 22:44
Pasiskusiu smile.gif Besivalydama dantis su dantu sepeteliu stipriai duriau i pries menesi salinto protinio vieta, tai kai pasipyle kraujas, kad va valandai praejus dar nepraeina. O skauda kaip unsure.gif Jauciu prasipleciau as ten ta zaizda doh.gif Nu blyn vel viskas per nauja...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 01 02, 22:41)
Del FB, gal kuri moka ten sukurti grupe? Kazkaip galima sukurti slapta grupe, kurios komentaru ir ikeltu nuotrtauku niekas nemato  g.gif
Butu fainai, galetume dazniau pasirodyti savo sypsenas  bigsmile.gif
Dabar paziurejau, kad paprasta ja sukurti biggrin.gif Tai gal apsiimkit kuri, bus paprasciau ten bendrauti, ikelti nuotraukas, o ir musu sneku pasaliniai nematys smile.gif

o tai kam tuomet šita tema reikalinga? :}
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 01 02, 22:01)
Pasiskusiu smile.gif Besivalydama dantis su dantu sepeteliu stipriai duriau i pries menesi salinto protinio vieta, tai kai pasipyle kraujas, kad va valandai praejus dar nepraeina. O skauda kaip  unsure.gif  Jauciu prasipleciau as ten ta zaizda  doh.gif  Nu blyn vel viskas per nauja...

Vargsiuke,uzjauciu. Zinau kaip nemalonu kai kraujavimas nenustoja,man pasalinus 6-uka visa para kraujavo. unsure.gif Pabandyk susivynioti sterilaus binto/merliaus tamponeli ir stipriai sukandus palaikyti,gal sustos. tik kai vyniosi,stenkis kuo maziau liesti merliu,del bakteriju.zinau kad keistai skamba,bet man taip odontologas patare. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiux25: 02 sausio 2011 - 23:58
QUOTE(Džinga @ 2011 01 03, 00:02)
o tai kam tuomet šita tema reikalinga? :}

Na as tik pasiuliau, jei jau prakalbot apie FB smile.gif Nes ka daugiau ten veikt tik forume pazistamoms neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip jusu dantukai laikosi? As tai jau nebematau pokyciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 03, 12:35)
Labas rytas  4u.gif  Kaip jusu dantukai laikosi? As tai jau nebematau pokyciu  verysad.gif

Laikosi, atsikėliau šiandien skaudančiais gal trimis biggrin.gif ir apačia beveik išsitiesinus bigsmile.gif ryt vizitas, jei nukeliausiu, nes apsirgus..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 13:37)
Laikosi, atsikėliau šiandien skaudančiais gal trimis  biggrin.gif  ir apačia beveik išsitiesinus  bigsmile.gif  ryt vizitas, jei nukeliausiu, nes apsirgus..

O man virsuj kaip issitiesino, tai taip ir nebematau pokyciu.. Noriu, kad apacia greiciau uzdetu ir ten veiksmas pradetu vykt ax.gif
Atsakyti