Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(IsaDora* @ 2011 01 07, 15:06)
Sveikos. Kartais naudoju skystą pudrą.

Pagal apibūdinimą manau kad jūsų oda išsausėjusi ,reikia gero drėkinimo\maitinimo, įsigykit gerą kremą žiemai, o jei čia ne tame problema tai turbūt labai matišką pudrą pasirinkot (neparašėt kokią tikslai Nivea turit, pagal aprašymą galima spręsti kokiai odai)
Sunku konkrečiai patarti.. pirmame temos psl yra nemažas sąrašiukas brangesnių ir pigesnių pudryčių, gal ką atrasit, siūlau rinktis iš sausai odai skirtų sąrašo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2011 01 08, 23:16)
IEŠKAU pudros netepančios rūbų-ką galit pasiūlyti?  blush2.gif

nemanau, ar rasit tokią. geriau ieškokit rūbų, kurie neturėtų sąlyčio su tomis kūno vietomis, kurias tepate pudra
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2011 01 09, 14:16)
nemanau, ar rasit tokią. geriau ieškokit rūbų, kurie neturėtų sąlyčio su tomis kūno vietomis, kurias tepate pudra

Tai kad nelabai yra tokiu, nes megstu ir kakla ne tik veida tepti biggrin.gif gal dar kas turi kokiu pasiulymu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 08, 21:26)
Pagal apibūdinimą manau kad jūsų oda išsausėjusi ,reikia gero drėkinimo\maitinimo, įsigykit gerą kremą žiemai, o jei čia ne tame problema tai turbūt labai matišką pudrą pasirinkot (neparašėt kokią tikslai Nivea turit, pagal aprašymą galima spręsti kokiai odai)
Sunku konkrečiai patarti.. pirmame temos psl yra nemažas sąrašiukas brangesnių ir pigesnių pudryčių, gal ką atrasit, siūlau rinktis iš sausai odai skirtų sąrašo.  smile.gif

Ačiū kad atsakėte. 4u.gif
Su pudra susimaišiau, ne Nivea mano, o MAYBELLINE DREAM SATIN liquid. g.gif
Na, nebent reikės kažką žiūrėti iš to sąrašiuko dar.
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2011 01 09, 16:56)
Tai kad nelabai yra tokiu, nes megstu ir kakla ne tik veida tepti  biggrin.gif  gal dar kas turi kokiu pasiulymu?  mirksiukas.gif

ir as nemanau, kad tokia pudra rasite. as kakla parudinu su savaiminio idegio kremu.
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2011 01 09, 17:56)
Tai kad nelabai yra tokiu, nes megstu ir kakla ne tik veida tepti  biggrin.gif  gal dar kas turi kokiu pasiulymu?  mirksiukas.gif

reikia rinktis tokią kuri atspari lietimui - žinau tokia yra Guerlain Parure Extreme, daugiau nežinau bet pasidomėjus iš brangesnių gal dar ką atrastumėt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2011 01 07, 16:12)
sita pudryte?man pamenu kirpykloje ja labai siule, sake kad gera

user posted image

Taip šita smile.gif Kitą kartą pabandykite, neturėtų nuvilti mirksiukas.gif Man ji labai patinka dar ir dėl to, kad nesausina odos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flyone: 10 sausio 2011 - 11:32
Ar Clarins Trully Matte skystesne?
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2011 01 09, 16:56)

Nesutikau tokios, absoliučiai visos lengvesnės drėkinančios pudros, o aš mėgstu tik tokias, nesilaiko kaip cementu priklijuotos schmoll.gif Gal pabandykit Estee Lauder Double Wear , aš pati jos neturėjau, nes man ji atrodo labai sunki, bet yra giriama kaip patvari. Nors lengviausiai įgyvendinamas patarimas netepti ant veido pudros, kuri taip skirtųsi nuo natūralios spalvos, kad reiktų labai pudruoti ir kaklą. O jei jį tik labai lengvai perbrauki, nei viena pudra ypatingai netepa. Arba naudoti savaiminio įdegio kremą biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,o kokiai odai skirta Chanel vitalumiere aqua??
ir kuo tarpusavyje jos skiriasi:pro lumiere,mat lumiere ir vitalumiere?labai skubiai noriu issirinkit,nes baigesi mano pudra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 11 sausio 2011 - 13:37
Atejau su atsiliepimais apie Rimmel Match perfection
Naudoju ja jau menesiuka , tai galiu pasakyti , kad net ir ziemai ji yra sunki , pries tai turiu laaabai gerai veida sudrekinti arba maisyti su kremuku. Labai jauciasi ant veiduko , maskuoja labai gerai. Pas mane oda misri tai jau po kokios valandos islenda blizgesys. Tikrai kartojama nebus .
user posted image
Atsakyti
Mergytes, Dior Nude sausai odai tiks? g.gif Paskaicius atsiliepimus susidariau ispudi, kad taip g.gif Konsultantem nepasitikiu, ikis bet ka doh.gif Nuejau su pleiskanojanciu, sausu veidu, isejau su Estee Lauder Double Wear Light doh.gif Visai ji man netinka, veidas sausutelis verysad.gif Tikiu, kad ji ilgai islieka, gerai dengiasi ir maskuoja, bet man gal kokios drekinancios reikejo g.gif
Gal kuri bandet Diorskin Nude, papasakokit, koks efektas bigsmile.gif
Atsakyti