Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 02, 15:23)
Klaipėdą  smile.gif  o aš abejas mačiau prieš Kalėdas, negalėjo išpirkt  ax.gif

Na reiks keliaut dar kartelį, tada jau konsultančių teirausiuos, bet jos turbūt nebuvo sudėtos prie Lirene veido priežiūros priemonių, kažkur matyt kitur įdėtos? Ir dar kaip su atspalvių pasirinkimu, gal pamenat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 02 sausio 2011 - 14:26
QUOTE(lady_m @ 2011 01 02, 14:26)
Na reiks keliaut dar kartelį, tada jau konsultančių teirausiuos, bet jos turbūt nebuvo sudėtos prie Lirene veido priežiūros priemonių, kažkur matyt kitur įdėtos? Ir dar kaip su atspalvių pasirinkimu, gal pamenat? 4u.gif

jos labiau prie dekoratyvinės sudėtos, praeini plaukų pr. priemones ir po dešine ranka lentynose iš galo sudėtos. Atspalvių buvo ne vienas, 3 ar 4 abiejų, jei gerai atsimenu doh.gif
Atsakyti
taigi buvau Douglase pasibandyti Vitalumiere. galvojau jau sita pudra tai man skirta, bet kai uzsitepiau, tai isryskejo pleiskanoti ploteliai, kuriu pries pudra kaip ir nesimate, zodziu, be pudros geriau atrodziau nei su, o atspalvis kaip ir tiko. po to kaip ir susilygino, siek tiek geriau atrode, bet vis tiek nesuzavejo. tai arba reiketu tepti krema pries pat pudra, arba kremines pudros man neskirtos, nes nera pasauly tokios, kuri nesausintu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2011 01 02, 16:26)
kaip manote, ar parduočiau Estee Lauder double wear stay-in-place pudrą? mažai ją naudojau, nes netiko man dėl savo sunkumo, per stipriai maskuoja, nes neturiu ką maskuoti :|

žinoma wink.gif

skelbimų lenta
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2011 01 02, 22:35)
taigi buvau Douglase pasibandyti Vitalumiere. galvojau jau sita pudra tai man skirta, bet kai uzsitepiau, tai isryskejo pleiskanoti ploteliai, kuriu pries pudra kaip ir nesimate, zodziu, be pudros geriau atrodziau nei su, o atspalvis kaip ir tiko. po to kaip ir susilygino, siek tiek geriau atrode, bet vis tiek nesuzavejo. tai arba reiketu tepti krema pries pat pudra, arba kremines pudros man neskirtos, nes nera pasauly tokios, kuri nesausintu... doh.gif

oda reiktų labai gerai drėkint, prieš pudrą tepantis taip pat smile.gif
Atsakyti
Cia butu klausimas toms, kurios esate bandziusios Max Factor xperience weightless foundation... Labai patiko sios pudros konsistencija, nes turiu misria, dehidratuota oda, kuri nosies srity pleiskanoja. Tepesi labai gerai, nesiryskino nei vienos pleiskaneles ar pasausejmo, tik vat problema, kad nesilaie ant veido man ji. Gal galite pasiulyti kanors panasios teksturos, kad butu...? Ar EL DWL labai isryskina pasausejimus? Vis jos neisbandau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 01 02, 23:35)
arba kremines pudros man neskirtos, nes nera pasauly tokios, kuri nesausintu... doh.gif

pudra ne drekinamasis kremas, kad drekintu oda.. smile.gif vitalumimiere skirta sausai odai..o sausa oda reikia pastoviai drekint, pries pudra ypac, kad ir kokia gera ji bebutu.. as turiu Vitalumiere, mano oda super sausa.. bet su kremu atrodo labai normaliai ir neisryskina sausumo tikrai
Atsakyti
Gal atsirado panaudojusiu sia pudryte? ax.gif
Prestige wear ever
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 01 02, 22:35)

man tai keista net skaityt kai raso sausiaode ir sako kad gal vertetu krema tept pries pudra doh.gif nu juokas ima,pudra gi jum veido nepridrekins.as riebiaode ir tai kiekviena ryta ir vakara veida tepu drekinanciais kremukais,tai kaip sausiaodei netept g.gif unsure.gif sausai odai butini kremai pries pudra ar net netepant pudros.tada ir nebus jokiu sausu vietu isryskejimu 4u.gif
Atsakyti
tai as ryte buvau pasitepus kremu, o i parduotuve nukeliavau kokia 1 valanda popiet, tai kazkaip galvojau, kad gal normaliai bus, nes neatrode oda labai issausejus. gal teks paprasyt meginuko i namus ir pabandyt su kremu pasitepliot. kiek pudra gali stoveti laiko? itariu, kad ne ilgiau puses metu g.gif cia dar viena beda, nes as nenaudociau jos kasdien, tai turbut nespeciau sunaudot per ta pusmeti, nebent parduot kam nors puse..
Atsakyti
Man tai labai patiko Guerlain Parure Extreme (bet turejau tik meginuka) tai labai gerai issilaike visa Naujuju nakti iki 7 ryto biggrin.gif truputuka oda blizgejo bet manau kitaip ir negalejo buti (buvo laaabai karsta) , mano oda misri daugiau i riebuma. Kazkaip labai man ji patiko, bet noreciau nuomoniu , gal kas ilgiau ja naudoja (misriaodes) ? beje , gal kas zino kiek Kristianoje ji kainuoja?
aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas galėtų palyginti šias dvi pudras? ax.gif
Mane labai domina ar Clarins daug labiau matiškesnė nei Dior, ir ar maskavimas daug didesnis?
Clarins everlasting - Dior Nude
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Merginos , padėkit !
Rytoj planuoju eit pirkti Guerlain "lingerie de peau", mano oda mišri, tad ar geras mano bus pasirinkimas? vistiek , brangiai kainuoja , nenoriu labai prašauti. Kurios ilgiau naudojat , ar patariat pirkti?
ir kaip manot , kokį geriau pirkti numeriuką? na esu gan šviesi, tad nežinau imti 2 ar 3.. prašau, padėkit 4u.gif blush2.gif
Atsakyti