Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(VVaiva @ 2011 01 12, 14:04)
Aciu!  4u.gif  4u.gif  4u.gif O pvz. is Dior kas tiktu sausesnei odai?  g.gif

Pabandykit Dior Eclat Satin.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 12, 15:21)
Pabandykit Dior Eclat Satin.

Dekui! bigsmile.gif
O Forever arba Icon sausai odai nelabai? g.gif
Tiesa, gal dar Airflash kuri esat bandzius? Raso, kad ji drekinanti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 sausio 2011 - 15:29
Mergaites,pakomentuokite kuri p,prasau,Chanel Pro Lumiere,ar nera labai sunki|? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 12, 11:53)
O gal galetum palyginti kuo jos skiriasi? blush2.gif

na kazkiek ji lengvesne nei matlumiere ir aisku ne tokia matine smile.gif nors man ir matlumiere nera matine,labai dailiai atrodo ant veido wub.gif bet jeigu oda bewnt kiek i sausuma tai ji isryskins tuos sausumus smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 13, 16:26)
Mergaites,pakomentuokite kuri p,prasau,Chanel Pro Lumiere,ar nera labai sunki|? unsure.gif

Sunkoka, bet žiemai kaip tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 13 sausio 2011 - 16:34
QUOTE(Krisanta @ 2011 01 13, 16:35)
4u.gif
Papildyta:

Sunkoka, bet žiemai kaip tik...

Sunkoka, ta prasme, riebesne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 01 14, 00:56)
Sunkoka, ta prasme, riebesne?  ax.gif

aš atsakau smile.gif ji rieboka, tačiau ant veido labai labai gražiai atrodo wub.gif kažkada naudojau, sakyčiau, kad viena geriausių pudrų kiek į sausumą linkusiai odai wub.gif nes veidas atrodo gyvybingas, švytintis. Ji nesudaro kažkokios kaukės (aišku, svarbu proto ribose naudoti)... biggrin.gif drėkina labai netgi neblogai, kiek pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2011 01 14, 02:24)
aš atsakau  smile.gif  ji rieboka, tačiau ant veido labai labai gražiai atrodo  wub.gif  kažkada naudojau, sakyčiau, kad viena geriausių pudrų kiek į sausumą linkusiai odai  wub.gif  nes veidas atrodo gyvybingas, švytintis. Ji nesudaro kažkokios kaukės (aišku, svarbu proto ribose naudoti)...  biggrin.gif drėkina labai netgi neblogai, kiek pamenu  smile.gif

Teisingai pastebėta... thumbup.gif
Tik šią pudrytę reikia būtinai užtvirtinti biria pudryte, gražiau....
4u.gif Ir atsirinkti spalvą... kaip merginos rašė: 02 į geltonumą, o 03 į raudonumą...
Atsakyti
Mergaites, o kokia pudryte tiktu misriai odai ( i dienos pabaiga gali susiriebalot T zona, problemu dideliu nera)? Noretusi,kad butu lengvesnes konsistencijos, taciau ne per skysta, ir kad veido tona islygintu. Tam butu ir naudojama. Gal vakariniam makiazui siek tiek tirsciau sluoksnis butu.

gal ka patartumete man ax.gif Aciu labai!
Atsakyti
Ar trully matte gerai dengiasi? Ji skysta labiau ar tirstesne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 14, 23:23)
Ar trully matte gerai dengiasi? Ji skysta labiau ar tirstesne?  4u.gif

Jei kalbama apie Clarins Truly Matte, tai man ji pasirode tirstoka, bet as turejau tik megineli 5g., gal iprastoje pakuoteje ji skystene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 14, 23:23)
Ar trully matte gerai dengiasi? Ji skysta labiau ar tirstesne?  4u.gif

nėra tikrai labai tiršta schmoll.gif

išbandžiau Estee Lauder Nutritious Vita-Mineral. Mano oda mišri, bet į sausumą. Nežinau kodėl ši pudra sausai odai g.gif tepiaus jau dukart, bet vis dėl to ji man nelabai patinka. Pati pudra, jos konsistencija sausa, o man noris iš pudros drėgnumo. Dukart tepiau ir dukart ant viršaus papildomai tepiau Lancome Miracle. Veidas iškart švytintis, pailsėjęs, gaivus, to man lyg trūktų iš EL g.gif
maskuoja panašiai kaip Lancome Miracle.
apskritai nenoriai tepas ant odos kažkaip
Atsakyti