Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(ailima @ 2010 12 17, 21:06)
jei tikrai gausiai sergi, tai gali būti, kad kabinosi, bet...pabėgo
jei nelabai gausiai, tai gal dar neviskas prarasta, labai linkiu, kad taip ir būtų  wub.gif  wub.gif
pakartok pirmadienį  HCG 4u.gif kaip bebūtų, nebent jau ten gabalais sirgsi visas dienas

Nu sergu jau gausiai. Bijau kad nebutu, kad ne vietoje pastojimas.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 17, 21:15)
Nu sergu jau gausiai. Bijau kad nebutu, kad ne vietoje pastojimas.

bijau net guosti..., bet gal viskas dar bus gerai, labai labai linkiu to 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiffani laikykis console.gif puikiai suprantu kaip tau dabar verysad.gif pati jauciuos negeriau....
tikekimes toliau skaitit tik geras zinutes,nes juk Kaledos stebuklu metas 4u.gif linkiu visom sulauk po Kaledini stebukla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 12 17, 22:16)
Tiffani laikykis console.gif puikiai suprantu kaip tau dabar verysad.gif pati jauciuos negeriau....
tikekimes toliau skaitit tik geras zinutes,nes juk Kaledos stebuklu metas 4u.gif linkiu visom sulauk po Kaledini stebukla wub.gif

Ir tu laikykis. Ka darysi, kad ir Kalėdos, bet kazkaip tie stebuklai mus aplenkia... Gal dar ne tas laiaks. Ka padarysi. Laikykis ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 17, 22:18)
Ir tu laikykis. Ka darysi, kad ir Kalėdos, bet kazkaip tie stebuklai mus aplenkia... Gal dar ne tas laiaks. Ka padarysi. Laikykis ir tu  4u.gif

O kada gi ateis Tas laikas doh.gif as irgi taip laukiau Kaledinio stebuklelio,bet deja deja....nu reikia gyvent toliau matit tikrai dar ne musu laikas verysad.gif
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif

man vakar buvo punkcija, ispunktavo 15 kiausialasciu, bet tinkamos buvo tik 5 verysad.gif siandien skambino is klinikos, sake 4 apsivaisino smile.gif taigi ryt vaziuojam pasimti wub.gif

turiu klausima: man stojantis skauda abu sonus, bet tik stojantis ar sedantis, ir slapintis siek tiek skausminga. o ramybes busenoj bunant ar vaikstant neskauda, tai cia nuo punkcijos?ar tai netrukdys embrionams isitvirtinti pas mane?
Atsakyti
Mergaites, as suprantu, kad sunku prasidejus eilinems menstruacijoms po isodinimo, bet hcg ziuret reikia, butent del negimdinio nestumo tikimybes, tai pavojinga bukle...
Tiffani, butinai pasikartot pirmadieni hcg, 10 diena tokiu skaiciuku jau neturetu but
Atsakyti
[quote=Tiffani,2010 12 17, 19:30]
Merginos noriu jūsų patarimo gal yra kam taip atsitike. Vakar nuleidau kraujuka, ir po pietu susirgau menesinemis verysad.gif . Ir dabar tebesergu gan stipriai. O HCG vakar 14,7. Ka cia reiskia? g.gif gal vaistų likučiai? HCG dariausi 10 dpi.

kaip liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 12 17, 22:25)
Mergaites, as suprantu, kad sunku prasidejus eilinems menstruacijoms po isodinimo, bet hcg ziuret reikia, butent del negimdinio nestumo tikimybes, tai pavojinga bukle...
Tiffani, butinai pasikartot pirmadieni hcg, 10 diena tokiu skaiciuku jau neturetu but

Na, skambinau gydytojui konsultacijos;) tai mano gydytojas sako jei stipriai kraujuosi tai neebverta darytis HCG jei nedaug tai pasidaryk pirmadieni. Ir dar pakomentavo, kad turetu buti didesni skaiciai, nes su tokiais mazais skaiciukais dazniausiai veliau vistiek atitruksta verysad.gif tai kaip ir neturiu vilciu jau, bet del sventos ramybes tikriausiai kartosiu HCG. O kokie negimdinio požymiai? labai skauda galvą ir šoną g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tivita @ 2010 12 17, 22:23)
Labukas merginos 4u.gif

man vakar buvo punkcija, ispunktavo 15 kiausialasciu, bet tinkamos buvo tik 5 verysad.gif  siandien skambino is klinikos, sake 4 apsivaisino smile.gif  taigi ryt vaziuojam pasimti wub.gif

turiu klausima: man stojantis skauda abu sonus, bet tik stojantis ar sedantis, ir slapintis siek tiek skausminga. o ramybes busenoj bunant ar vaikstant neskauda, tai cia nuo punkcijos?ar tai netrukdys embrionams isitvirtinti pas mane?

iš 5 apsivaisino net 4 tai puiku smile.gif O del skausmiuku tai natūralu, vistiek viskas ten sujudinta, man po punkcijos irgi skaudėdavo.
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 12 17, 10:34)
aciu visoms mergaitems uz palaikima 4u.gif bet niekur nevaziavau nes nakti atejo memes visu grazumu verysad.gif tai jau tikrai nera prasmes darit HCG,nes neturiu jegu vel isgirst ta kad jusu HCG maziau vieno verysad.gif jau tikrai neteplioja,o
normalus svezias kraujas......

Labai labai gaila verysad.gif

QUOTE(Tivita @ 2010 12 17, 21:23)
Labukas merginos 4u.gif

man vakar buvo punkcija, ispunktavo 15 kiausialasciu, bet tinkamos buvo tik 5 verysad.gif  siandien skambino is klinikos, sake 4 apsivaisino smile.gif  taigi ryt vaziuojam pasimti wub.gif

Viskas thumbup.gif Sekmes rytoj smile.gif

QUOTE(Tiffani @ 2010 12 17, 21:47)
Na, skambinau gydytojui konsultacijos;) tai  mano gydytojas sako jei stipriai kraujuosi tai neebverta darytis HCG jei nedaug tai pasidaryk pirmadieni. Ir dar pakomentavo, kad turetu buti didesni skaiciai, nes su tokiais mazais skaiciukais dazniausiai veliau vistiek atitruksta  verysad.gif  tai kaip ir neturiu vilciu jau, bet del sventos ramybes tikriausiai kartosiu HCG. O kokie negimdinio požymiai? labai skauda galvą ir šoną  g.gif

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 17, 21:47)
požymiai? labai skauda galvą ir šoną  g.gif
Papildyta:
iš 5 apsivaisino net 4 tai puiku smile.gif  O del skausmiuku tai natūralu, vistiek viskas ten sujudinta, man po punkcijos irgi skaudėdavo.

as taip pat esu laiminga , kad net 4 apsivaisino wub.gif nes kai vakar suzinojau, kad net 10 blogu, tai labai liudna buvo, gydytojas sake, kad esu linkusi i cistas, ir nieko cia nepadarysi, tos netinkamos buvo tuscios, ar kazkas panasaus, po norkozes ne viska i galva suemiau smile.gif na tikiuosi tos likusios 4 sekmingai dalinasi wub.gif
Atsakyti
parduodu geros spermos, mergaitės, kreipkitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir galėsit bėgti pas nėštukes doh.gif o jeigu norėsite iškart suleidžiu, taip sakant natūraliu būdu nestuke.gif 120 procentų garantija ir būsite nėštukių nėštukiausios nestuke.gif artėja kalėdos bus nuolaidos, paskubėkit nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti