giliai sirdyje tikiu, kad as, mes visos kada nors butinai tapsim mamomis.
sveikos paneles, siaubas kaip seniai cia buvau uzsukusi gal pries puse metu, bet mano fronte nieko naujo laikas bega, jau metai praejo eina ir kiti neuzilgo du bus o musu nei gandrai nelanko nei stebuklai .kiekvienas menuo, kai ateina tos nelemtingos mmm... uzgesina sirdyje ugnele ir noras buti mama buti seima kazkur nutolsta, kodel taip yra tikriausiai aname gyvenime kazka padarem , kad 1.8men mes bandom ir vis kaip nieko taip nieko 
Sveikos, mergaites
Atsirasau, kad ikisau savo trigrasi i jusu temute, tiesiog noriu paklaust, kam skirimas diferelinas?
Mano situacija tokia, man stumuliuoja ovuliacija, vakar isileidau paskutine (10-)ą doze gonalio, siandien buvau pas gydytoja, pasake, kad ovitrelio sprogdinimui nepirkt, hes gali buti hyperstimulicia, tai ispase dipherelino dvi ampules po 0,1
Gal galit papasakot apie to vaisto veikima?
Aciu labai is anksto
Atsirasau, kad ikisau savo trigrasi i jusu temute, tiesiog noriu paklaust, kam skirimas diferelinas?
Mano situacija tokia, man stumuliuoja ovuliacija, vakar isileidau paskutine (10-)ą doze gonalio, siandien buvau pas gydytoja, pasake, kad ovitrelio sprogdinimui nepirkt, hes gali buti hyperstimulicia, tai ispase dipherelino dvi ampules po 0,1
Gal galit papasakot apie to vaisto veikima?
Aciu labai is anksto
QUOTE(melinake13 @ 2010 12 18, 06:56)
kiekvienas menuo, kai ateina tos nelemtingos mmm... uzgesina sirdyje ugnele ir noras buti mama buti seima kazkur nutolsta, kodel taip yra tikriausiai aname gyvenime kazka padarem , kad 1.8men mes bandom ir vis kaip nieko taip nieko 
QUOTE(Tivita @ 2010 12 18, 07:27)
sveikutes
as jau namuciuos su trimis gyventojais pilveli
is keturiu puikios kokybes buvo trys, po 4 lasteles, tai visus tris ir isodino. dabar liko sunkiausias etapas: laukti teigiamo atsakymo 
Super!
Lauksim teigiamo atsakymo kartu su tavim!
QUOTE(inmama @ 2010 12 18, 14:32)
optimistu yra!
jau taip seniai bebuvau cia uzsukus
psicholigishkai pradedu ruostis treciajam ivf 
jau taip seniai bebuvau cia uzsukus
linkiu, kad jis butu paskutinis
QUOTE(Tivita @ 2010 12 18, 18:27)
sveikutes
is keturiu puikios kokybes buvo trys, po 4 lasteles, tai visus tris ir isodino. dabar liko sunkiausias etapas: laukti teigiamo atsakymo 
QUOTE(dangutex @ 2010 12 18, 15:37)
Sveikos merginos,
Mano Kalėdinis stebuklas vis dėlto neįvyko.
Šiandien HCG nukrito iki 16 ir nutraukiu visus vaistus - laukiu išsivalymo.
Truputi neramina ka daryti su prednizolonu, Bykova sake jo negalima staigiai nutraukti. Gal kas turite patirties?
o kas toliau?.... net nezinau. Gydytoja siūlo gimdos biopsija daryti..... kodėl ankščiau to nesiūle, nesuprantu? Genetiškai nesam tirti...... Vienu žodžiu viskas iš pradžių.....
Mano Kalėdinis stebuklas vis dėlto neįvyko.
Truputi neramina ka daryti su prednizolonu, Bykova sake jo negalima staigiai nutraukti. Gal kas turite patirties?
o kas toliau?.... net nezinau. Gydytoja siūlo gimdos biopsija daryti..... kodėl ankščiau to nesiūle, nesuprantu? Genetiškai nesam tirti...... Vienu žodžiu viskas iš pradžių.....
Tikrai gaila, saulele
Tik turiu klausimuka.Kas per gimdos biopsija ? ko ten ieskos ? Klausiu, nes man paciai buvo vienas nesivystantis nestumas, tai sakau gal ir man ko reiketu....O ka del genetikos sako ? Jei ne aslaptis, kokios problemos pas jus ?
Tivita, laukiam
QUOTE(Tivita @ 2010 12 18, 17:27)
sveikutes
Smagu
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 18, 21:09)
aciu merginos uz palaikyma
QUOTE(Tivita @ 2010 12 18, 21:16)
aciu merginos uz palaikyma
kantrybes tikrai prireiks
gydytojas liepe HCG darytis gruodzio 30, nzn kaip istversiu, nes as jau buvau susigalvojus darytis 10 DPI t.y. 28
nu bet dabar esu su vyru pilna optimistiniu minciu, tikiuosi ir iki 30 dienos jos musu neapleis 
siaip dazniausiai 10 dpi sako pasidaryt HCG... bet aisku, kiekvienas gydytojas skirtingai... ramybes...
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 18, 22:32)
siaip dazniausiai 10 dpi sako pasidaryt HCG... bet aisku, kiekvienas gydytojas skirtingai... ramybes... 
Bet jai isodino 2 diena po punkcijos kaip supratau, gal todel ir veliau HCG
Bet kokiu atveju Tivita sekmes ir kantrybes
QUOTE(mykolina @ 2010 12 18, 21:50)
tai kad po punkcijos 2-3 diena ir sodina. tik blastocistas veliau...
bet kokiu atveju - graziu skaiciuku...