[quote=dangutex,2010 12 18, 15:37]Sveikos merginos,
Mano Kalėdinis stebuklas vis dėlto neįvyko.

Šiandien HCG nukrito iki 16 ir nutraukiu visus vaistus - laukiu išsivalymo.
Truputi neramina ka daryti su prednizolonu, Bykova sake jo negalima staigiai nutraukti. Gal kas turite patirties?
o kas toliau?.... net nezinau. Gydytoja siūlo gimdos biopsija daryti..... kodėl ankščiau to nesiūle, nesuprantu? Genetiškai nesam tirti...... Vienu žodžiu viskas iš pradžių.....
[/quote]
Prednizoloną negalima staigiai nutraukti net ir nesant nėštumui, nes jis turi būti nutraukiamas po pusę tabletės kas antrą ar terčią dieną, aš jį gėriau kitais tikslais, tai specai reumatologai taip minėjo, čia tiks hormonas, kuris turi būti nutraukiamas palaipsniui
Papildyta:
[quote=Tiffani,2010 12 17, 22:47]Na, skambinau gydytojui konsultacijos;) tai mano gydytojas sako jei stipriai kraujuosi tai neebverta darytis HCG jei nedaug tai pasidaryk pirmadieni. Ir dar pakomentavo, kad turetu buti didesni skaiciai, nes su tokiais mazais skaiciukais dazniausiai veliau vistiek atitruksta

tai kaip ir neturiu vilciu jau, bet del sventos ramybes tikriausiai kartosiu HCG. O kokie negimdinio požymiai? labai skauda galvą ir šoną
Papildyta:
iš 5 apsivaisino net 4 tai puiku

O del skausmiuku tai natūralu, vistiek viskas ten sujudinta, man po punkcijos irgi skaudėdavo.
[/quote]
Būtinai pakartok HCG, negimdinio požymiai man pvz. atsirado tik 8 nėštumo savaitę, o taip nuieko nejaučiau
Papildyta:
[quote=lenkaK,2010 12 16, 23:21]
man kai pasirode rudos isskyros su crinone, tai sekancia diena issiprasiau is darbo ir iskart pas Treijsa nulekiau... padare hcg per valanda - deja deja...

o yra merginu, kuriom kelis men tepliojo - ir jau ju vaikuciai patys pradeda vaikscioti...

taigi, dar nenukabink nosies!
[/quote]
aciu uz padrasinimus,ziuresiu ka rytojus parodis

bet jauciu kad tai pabaiga dar niekam ir neprasidejus
[/quote]
HCG būtina pasidaryti net ir stipriai kraujuojant, nes man taip buvo per negimdinį, būtinai negailėkit ir pasidarykit. O su blastom jau 5-6 dieną po įsodinimo parodo

Sėkmės