Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 18, 22:54)
tai kad po punkcijos 2-3 diena ir sodina. tik blastocistas veliau...
bet kokiu atveju - graziu skaiciuku...  thumbup.gif

Man abu kartus sodino trecia diena po punkcijos ax.gif Tai tada gal jau 29 galetu HCG darytis. Zodziu, laukiam aukstu graziu skaiciuku nestuke.gif
Kazin kur sniege555 prapuolusi g.gif Idomu kaip laikosi musu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 18, 22:07)
Tikrai gaila, saulele  verysad.gif  Bet nenuleisk ranku, turi gi buti priezastis...
Tik turiu klausimuka.Kas per gimdos biopsija ? ko ten ieskos ? Klausiu, nes man paciai buvo vienas nesivystantis nestumas, tai sakau gal ir man ko reiketu....O ka del genetikos sako ? Jei ne aslaptis, kokios problemos pas jus ?

Tivita, laukiam  wub.gif

Tikros priežasties kaip ir neįvardina, dirbom šį kartą su gleivine, geriau hormonus kelis menesius, taip pat Rygoje tvarkėmės su imunine sistema, leido vyro kraujo kūnelius.
Aš kiek suprantu biopsija daroma histeroskopijos metu. Man jau daryta histeroskopija, kodėl tuomet nepaėmė gleivinės mėginio net nesuprantu.
Pas mus vis užsikabindavo neštumas, buvo ir negimdinis - dvynukai abiejuose kiaušintakiuose ir viskas baigėsi nesekme. Todėl, matyt, reikia pasitikrinti chromosomas pas genetikus.

Atsakyti
[quote=mykolina,2010 12 18, 21:58]
Man abu kartus sodino trecia diena po punkcijos ax.gif Tai tada gal jau 29 galetu HCG darytis. Zodziu, laukiam aukstu graziu skaiciuku nestuke.gif

man punkcija buvo 16 diena, o isodino 18. Daromes IVF+ICSI LT smile.gif na istikruju nesvarbi ta diena, svarbu tik skaiciukai butu grazus ir kantrybes uztektu laukiant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 18, 21:50)
Bet jai isodino 2 diena po punkcijos kaip supratau, gal todel ir veliau HCG  g.gif
Bet kokiu atveju Tivita sekmes ir kantrybes  4u.gif  4u.gif  4u.gif Rygoj dare ane?

Nezinau,kaip skaiciuojamos tos dienos,bet man punkcija dare sestadieni,o isodino antradieni. HCG dariausi 10dpi . Bet,kaip Tivita raso,nesvarbu ,kuria diena,svarbu,kad dideli skaiciukai butu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif , jungiuos ir as i jusu buri ir tikiuosi neuzsibut cia ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 18, 23:58)
Kazin kur sniege555 prapuolusi  g.gif Idomu kaip laikosi musu  nestuke.gif

Sveika 4u.gif Darbuose prapuolusi aš biggrin.gif , grįžtu namo ir į lovą miegot... neprisėdu prie kompo... Dabar trupytį atostogausiu, tai susirašysim mirksiukas.gif
O kaip jūs laikotės? Kaip savijauta? Kada į LV?
Atsakyti
[quote=Tivita,2010 12 18, 22:35]
[quote=mykolina,2010 12 18, 21:58]
man punkcija buvo 16 diena, o isodino 18. Daromes IVF+ICSI LT smile.gif na istikruju nesvarbi ta diena, svarbu tik skaiciukai butu grazus ir kantrybes uztektu laukiant wub.gif
[/quote]
tikrai, svarbu skaiciukai. ir kad jie toliau augtu!
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 19, 13:23)
Sveika  4u.gif Darbuose prapuolusi aš  biggrin.gif , grįžtu namo ir į lovą miegot... neprisėdu prie kompo... Dabar trupytį atostogausiu, tai susirašysim  mirksiukas.gif
O kaip jūs laikotės? Kaip savijauta? Kada į LV?

Sveikute 4u.gif
Tai nepervark, gerai kad pailsesi per atostogas mirksiukas.gif
O mes tai laikomes, jauciuosi visai gerai, bet irgi pavargstu, daug darbe rupesciu pries sventes tai ir pavargstu daugiau, o siaip tai kaip ir viskas neblogai. Penktadieni tikriausiai vaziuosiu i LV ax.gif Tikiuosi kad viskas bus gerai blush2.gif Gyvenu etapais taip kaip tu laukdavai rolleyes.gif
O kas nutiko tau cia su gydytojais? Skaiciau kitam skyrelyje rolleyes.gif Nesinervuok, laikykis 4u.gif
Atsakyti
[quote=dangutex,2010 12 18, 15:37]Sveikos merginos,

Mano Kalėdinis stebuklas vis dėlto neįvyko.   verysad.gif Šiandien HCG nukrito iki 16 ir nutraukiu visus vaistus - laukiu išsivalymo.
Truputi neramina ka daryti su prednizolonu, Bykova sake jo negalima staigiai nutraukti. Gal kas turite patirties?
o kas toliau?.... net nezinau. Gydytoja siūlo gimdos biopsija daryti..... kodėl  ankščiau to nesiūle, nesuprantu? Genetiškai nesam tirti...... Vienu žodžiu viskas iš pradžių.....
[/quote]

Prednizoloną negalima staigiai nutraukti net ir nesant nėštumui, nes jis turi būti nutraukiamas po pusę tabletės kas antrą ar terčią dieną, aš jį gėriau kitais tikslais, tai specai reumatologai taip minėjo, čia tiks hormonas, kuris turi būti nutraukiamas palaipsniui 4u.gif
Papildyta:
[quote=Tiffani,2010 12 17, 22:47]Na, skambinau gydytojui konsultacijos;) tai  mano gydytojas sako jei stipriai kraujuosi tai neebverta darytis HCG jei nedaug tai pasidaryk pirmadieni. Ir dar pakomentavo, kad turetu buti didesni skaiciai, nes su tokiais mazais skaiciukais dazniausiai veliau vistiek atitruksta  verysad.gif  tai kaip ir neturiu vilciu jau, bet del sventos ramybes tikriausiai kartosiu HCG. O kokie negimdinio požymiai? labai skauda galvą ir šoną  g.gif
Papildyta:
iš 5 apsivaisino net 4 tai puiku smile.gif  O del skausmiuku tai natūralu, vistiek viskas ten sujudinta, man po punkcijos irgi skaudėdavo.
[/quote]

Būtinai pakartok HCG, negimdinio požymiai man pvz. atsirado tik 8 nėštumo savaitę, o taip nuieko nejaučiau doh.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=lenkaK,2010 12 16, 23:21]
man kai pasirode rudos isskyros su crinone, tai sekancia diena issiprasiau is darbo ir iskart pas Treijsa nulekiau... padare hcg per valanda - deja deja... verysad.gif
o yra merginu, kuriom kelis men tepliojo - ir jau ju vaikuciai patys pradeda vaikscioti... thumbup.gif taigi, dar nenukabink nosies! thumbup.gif
[/quote]
aciu uz padrasinimus,ziuresiu ka rytojus parodis doh.gif bet jauciu kad tai pabaiga dar niekam ir neprasidejus verysad.gif
[/quote]

HCG būtina pasidaryti net ir stipriai kraujuojant, nes man taip buvo per negimdinį, būtinai negailėkit ir pasidarykit. O su blastom jau 5-6 dieną po įsodinimo parodo 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 20 gruodžio 2010 - 08:49
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 20, 08:49)
Būtinai pakartok HCG, negimdinio požymiai man pvz. atsirado tik 8 nėštumo savaitę, o taip nuieko nejaučiau doh.gif  4u.gif
Papildyta:

Mergaitės, o kaip nors anksčiau negalima sužinot, ar gimdinis, ar ne? sad.gif
Man 10 DPĮ HCG parodė 74,1. o Dabar dar tik 14 DPĮ.
Ir labai laukiu, ir labai tikiuosi, kad viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 20, 09:56)
Mergaitės, o kaip nors anksčiau negalima sužinot, ar gimdinis, ar ne? sad.gif
Man 10 DPĮ HCG parodė 74,1. o Dabar dar tik 14 DPĮ.
Ir labai laukiu, ir labai tikiuosi, kad viskas bus gerai...

Galima, teisiog reikia sekti HCG augimą, tik pradžioje nėštumo sunku ką pasakyti. O ku mąstai apie tokius dalykus, tavo HCG 10 DPĮ geras, viskas bius gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 20, 09:03)
Galima, teisiog reikia sekti HCG augimą, tik pradžioje nėštumo sunku ką pasakyti. O ku mąstai apie tokius dalykus, tavo HCG 10 DPĮ geras, viskas bius gerai 4u.gif

Ačiū, už atsakymą smile.gif Iš visų jėgų stengiuosi būt labai rami smile.gif
Atsakyti