Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 28, 14:18)
Pas mus irgi nedaro, nors prašiau, klausiau, šnekėjau apie tai ne kartą ir ne du

Pas mus irgi nedaro schmoll.gif

QUOTE(bum @ 2010 12 28, 14:19)
Na sužinojau kad tikrai laikas IVF biggrin.gif Patarė MB tuos antibiotikus prieš IVF pagerti, dar man pačiai kažkokius vaistus pradėti gerti cikle prieš, patarė IMSI daryti per IVF, tikiuosi kad viso to pakaks bigsmile.gif

Mums irgi IMSI darys, nes per IUI niekas ir nebande kabintis.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 12 28, 14:30)
Mums irgi IMSI darys, nes per IUI niekas ir nebande kabintis.

Mum gal dėl to kad nesivystė, net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 12 28, 16:41)
Mum gal dėl to kad nesivystė, net nežinau g.gif

Bum, bet pas jus kiek pamenu-spermos norma ? g.gif
Man tai kartais keista-kodel taiko IMSI, ICSI jei sperma gera? Juk kaip tik sako, kad po siu proceduru padideja persileidimo tikimybe, nes galbut embriologas parenka ne pati stipriausia ir kokybiskiausia spermiuka g.gif Nors gal IMSI jau pakankamai tikslus spermiuku kokybei nustatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 12 28, 15:07)

Man tai kartais keista-kodel taiko IMSI, ICSI jei sperma gera?

Bent mano supratimu tai taip apsidraudžia jog tikrai apsivaisins, nes yra buvę čia atveju kai netaikė ICSI ir neapsivaisino nei viena. Aišku jei sperma labai superinė tada manau to netaiko, bet jei nors koks rodiklis šlubuoja tada gal geriau su ICSI.
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 12 28, 15:07)
Bum, bet pas jus kiek pamenu-spermos norma ? g.gif 
Man tai kartais keista-kodel taiko IMSI, ICSI jei sperma gera? Juk kaip tik sako, kad po siu proceduru padideja persileidimo tikimybe, nes galbut embriologas parenka ne pati stipriausia ir kokybiskiausia spermiuka  g.gif Nors gal IMSI jau pakankamai tikslus spermiuku kokybei nustatyti  g.gif

Tai kad ne, varijuoja, per paskutinį IUI vėl buvo 10 mln.. unsure.gif
Atsakyti
Pas mus vyriski rezultatai labai banguojantys - nuo beveik normaliu iki tik IVF tinkanciu. Kadangi 4 IUI nepavyko, rizikuoti leisti IVF "naturalu" gydytojai nebenorejo. O ir metu man ne 25, dar ir del to gydytojai draudziasi, kad bent ka nors butu galima isodinti.
Pas mane kaip ir viskas tvarkoj, tai vienintelis paaiskinimas, kodel daug metu nepavyksta - tie banguojantys rezultatai.
Atsakyti
Tai kad LV prašyte prašiau, kad gal reiketu taikyti ICSI (del visa ko, atseit, kad garantuotai butu). Gydytojas atkirto, kad tikrai nematau reikalo su tokia spermos kokybe taikyti ICSI. Ir niekas daugiau manes nieko ir neklause ir netaike. Lietuvoje tai laaaaabai rekomenduoja ir taiko su ICSI, nors tyrimo kokybe buvo analogiska.
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 16:20)
Tai kad LV prašyte prašiau, kad gal reiketu taikyti ICSI (del visa ko, atseit, kad garantuotai butu). Gydytojas atkirto, kad tikrai nematau reikalo su tokia spermos kokybe taikyti ICSI. Ir niekas daugiau manes nieko ir neklause ir netaike. Lietuvoje tai laaaaabai rekomenduoja ir taiko su ICSI, nors tyrimo kokybe buvo analogiska.

nežinau ankčiau prieš 5 metus tai O. K. sakė stengiasi kuo mažiau prievartos, t.y. kai galima apseiti beICSI g.gif 4u.gif t.y. kai nėra indikacijų unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 28 gruodžio 2010 - 15:23
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 16:20)

Kaip laikotės - tu ir tavo pilvinukas ar pilvinukai? Ar buvai pas gyd?
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 15:20)

O problemos kurioje puseje pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 28, 16:23)
nežinau ankčiau prieš 5 metus tai O. K. sakė stengiasi kuo mažiau prievartos, t.y. kai galima apseiti beICSI g.gif  4u.gif t.y. kai nėra indikacijų unsure.gif  4u.gif

Manes LT niekas neprievartavo, bet buvo pabrezta, kad taikyti ICSI patartina. Tai kaip netaikysi...? Juk norisi rezultato, tai viska padarysi. Problemos buvo is mano puses. O mano zirniukui prasidejo astunta savaite blush2.gif Buvome pas gydytoja gruodzio 21 d. sirdele pulsavo.
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 16:37)
Manes LT niekas neprievartavo, bet buvo pabrezta, kad taikyti ICSI patartina. Tai kaip netaikysi...? Juk norisi rezultato, tai viska padarysi. Problemos buvo is mano puses. O mano zirniukui prasidejo astunta savaite  blush2.gif  Buvome pas gydytoja gruodzio 21 d. sirdele pulsavo.

thumbup.gif Aukit didučiai ir lengvo tau nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 28 gruodžio 2010 - 15:49